PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Most télleg Totti mellé voksolok, most valóban nem úgy értette hogy ár-értékben, én sem arra kérdeztem, hanem ártól független, pc-n elérhető-e nagyobb iq minőség most hogy van-e a pro, látod ez is kamufaszság komunikáció volt, mert neten azt mondták, hogy a pc-s max beállítást hozza majd a pro...lófaszt....😄 érdekes amúgy hogy még így sem képesek ugyanazt kihozni a gépből, 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
ez de állat, kaptam is ihletet. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó ennek sok lényege nincs, csak én kérdeztem kíváncsíságképpen hogy iq-ban a pro eléri-e azt amit pc-n be lehet állítani maxnak....vagyis akkor valszeg nem.

Moby
Jólvan darkszektorok, ne idegeskedjetek már annyit. Legyen inkább pár eladási adat, attól mindenki megnyugszik 😊

Adversus solem ne loquitor

spybot919
Fizetős. Nem viccelek...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 13:24:24

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Az új karakter fizetős lesz vagy az is ingyenes?
spybot919
Diablo3: A tervek között szerepel, hogy bepakolják az eredeti játék mind a 16 pályáját, melyekkel bárki ingyen játszhat.

Ezt viszont csak évente egyszer, januárban tehetjük meg, korlátozott ideig. A Blizzard valószínűleg azért döntött így, hogy a játékosok egyfajta ünnepként tekintsenek a visszatérésére, és ne unjanak bele, de hivatalos indoklás nincs, csak találgathatunk. A The Darkening of Tristram patch PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, konzolokon az Ultimate Evil Edition tulajdonosai játszhatnak vele.

Évente egyszer aha oké...Szóval akkor 20.évfordulóra kaptunk egy necromancer kasztot meg egy éves eventet. Ok...<#zavart2>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo
A képen az oldalon early 2017 van. Meglátjuk. Szerintem holnap bejelentik, hogy február/március, de majd jövőre jön a hír a halasztásról.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Kíváncsi leszek tartják e a márciust

PSN ID.: Beegabor

Bandicoot
Mióta összedobtad a pc-t és szépen "továbbképezted" magad a Danika féle tímmel azóta biza jó nagy paraszt lettél.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Holnap ME infók/trailer...végre

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.06. 12:37:49

Tikal
exproli. már megtért.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

spybot919
Őöö. Ki ez a közellenség? <#ravasz1>

TDC Geronimo
Ezért kár idejönni hogy behányj valamit, de tényleg.

n000rbi
Azt azért érzékeled, hogy itt senki nem csekörbord "4K"-tól, meg hádéertől hugyozza össze magát. Pont elég, ha 1080p-ben kapunk egy fasza downsampled, recementes képet jobb frémmel (nem ez a szentírás a leáldban is?) A parasztozást meg tartsd meg légyszi odaát, senki nem kíváncsi rá.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

spybot919
Most nem tudom eldönteni, hogy ezt most nekem írta vagy mi. Mondat eléggé értelmezhetetlen de ha majd tudom akkor megsértődöm 😊

Légyszi moby ne kezdd el ezt a stílust. Pszihó Lécci 😊 Próbáld elfogadni, hogy mások az igények. Valamint egy autó árát nem sokan tudnának beleölni egy gamer pc-be csak hogy a hobbiból játsszon.
Szerintem az már túlzás, ha valaki annyira a maxra megy, hogy még 1080-ból is kettőt vesz. Bár ki tudja. Ha megtehetném anyagilag, akkor lehet én is önteném bele a dellát 😛 Bár már öreg szemeim sem a régiek. Bevallom a korábban linkelt Titanfall 2 képek közt sok különbséget nem láttam. Az első kép homályosabb volt a másik 3-nál. De azon kívül nem láttam sokat. A 3. 4. kép közül meg nem tudnám mondani melyik a sima és melyik a pro kép 😄 Öregszem 😊
Kandurex
Így is van, PC a legjobb minőségben, frémben,.... árban <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty
összesített gémercucc eladásokról van stat, az nőtt tavalyhoz képest pár százalékot (de előtte pár évig akkorát zuhant, hogy uh)

ellenben ha megnézed, hogy steamen mekkora a pécégémer rétegből a ps4pro áru gpuval rendelkezők aránya... nos, az siralmas 😊 talán 10%-ot nem tesz ki összességében, előző csucskártya-gent is beleszámolva ... emiatt is emelkednek az árak, évről évre.

Forza.

Moby
Nem bizony. Az igényesség a fosfrémes sosevolt 4K. Idiótaproli.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
A legjobb döntést hoztad játékosként.

spybot919
Igen elismerem kicsit komásan félre értelmeztem. Az hogy kinek mi a csúcs. Valakinek a gtx 1080 a csúcs valakinek meg az se elég ha kettő van a gépében. Azért ha a ps4 nél erősebb pc-t szeretnél azért már mélyebben a zsebedbe kell nyúlni. Volt olyan aki csak azért költött +500eurot a gépére mert az emelte +5-el az fps számát. Néha úgy tűnik nekem hogy az ilyen szintű buzulás már gazdagok szórakozása mintsem az igényes embereké, mert az nem itt merül ki...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 11:32:03

Ennyi: You purchased this item on 6 Nov 2016.
Platform For Display: PS4 Pro | Edition: Pro 1TB | View this order
Nem erről beszélt. Természetesen árban a pc jóval drágább, ha tényleg az abszolút maximumra törekszik az ember. Ezért is teljesen felesleges összehasonlítani a kettőt. Pc-n már ma össze lehet rakni olyan gépet, ami a jövőre megjelenő project scorpiot is leveri grafikában. Persze jóval drágább. Meglestem most érdekesség képen, hogy egy gtx 1080 milyen árban mozog. 220.000Ft!!! És ez csak a videókártya 😊 De még egy gtx 1070 is 130.000Ft!!! A pro ára 😊 Egy videó kártya. Durva. Brutális árak vannak. Kíváncsi lennék ilyen árak mellett mennyire pörög a pcs hardver piac. Majd rákeresek, ha lesz időm. Tippre jól mehet, mert ha nem menne szerintem nem lenne ekkora kínálat.
Totti5
Nem emelek, mert nem azt írtam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

spybot919
Most esett le mekkora szójáték ááá 😊

Totti emelj már le nekem akkora olyan pc-t de árban is megegyezzen ám!. Ár/érték arány könyörgöm...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 10:38:07

arty
"pspro vita"

naaaa 😊)

Forza.

Totti5
PRÓ nem PCt verő. Nem kell túlmisztifikálni, mert pár perc alatt leemelek bolt polcáról olyan PCt ami ketté harapja ( és ehhez még csak nem is kell a PCs csúcsot hozni ).

Igen 1080pben valszeg menni fog a nagyon magas beállítás javarészt, de a legszebb képet és a ultrát és a legstabilabb frémet most is a PC fogja adni, ha egymás mellé rakja valaki.

Tomb Raider Legend volt hisz az corossgen cím volt anno. Xbox ( SD ) és Xbox 360 ( HD ) ra is kijött. PCn ha bekapcsolta valaki a "nextgen" opciót akkor az X360as féle verziót kapta. De itt most nincs ilyenről szó. Nincs generációváltás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 10:25:19

Az érintő gombja vacakol, állandóan ki akarja adni a lemezt szerintem. Áramtalanítsd 10 percre és közben pórtörőld le a gomboknál. Ha nem érintő gombos, mert újabb tipusú a ps4-ed, akkor nem tom mi lehet.
spybot919
Ez azért nem rossz. Tud a csávó igényes videókat csinálni. Rainbow in the dark is jól sikerült. Már váróóós a wd2 😄

darkSectorxxx
Ott a pont. 😊

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Soldiers
Hali

Olyan kérdésem lenne hogy az milyen hibára utal ha a Ps kikapcsolt állapotban elkezd 10,20,40 percenként 3. sípolni? Meg már sűrűbben előjön hogy a olvasó elkezd bugni és csak úgy tudom megszűntetni h áramtalanítom.

Köszi a segítséget!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Tatyla
Én sem hiszem hogy bármi lenne vele de ugye ott a garancia ha azon az időn belül nem jön ki az esetleges gyári hiba akkor már nem is fog

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem hiszem, hogy bármi lesz vele. A sima ps4-el sem volt semmi. Jó ki tudta adogatni a lemezeket magától, mert túl érzékeny az érintőgombja, de ennyi. Pron meg újra rendes gombok lesznek, szóval ez sem lesz gond.
Legendben volt ilyen "next gen" grafika beállítás.
darkSectorxxx
Most jut eszembe, te TR-ekben otthon vagy.
Na én azt gondoltam hasonlót kapok mint a régi Tomb Raider valamelyik részében, hogy volt egy kapcsoló és ha átnyomtad minden sokkal szebb lett...
Te biztos tudod melyik az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.06. 01:43:09

darkSectorxxx
Hát meglepne ha baj lenne a Pro-val ez nem egy új összeállítás azért annyira mint egy vadi új konzol, szerintem akkora nagy para nem lesz, de ha biztosra akarsz menni várj vele jövő év elejéig. Ilyen működési hibák miatt én nem aggódnék.
Mármint ha e téren gondoltad a problémákat. 😊

darkSectorxxx
Egyszerű, de remélem az exclusive-oknál nagyszerűbb lesz.
Amúgy nem mintha cseszettül fontos lenne, de ez a TF2-ben a látvány pro-n eléri a pc-s maxot egyazon felbontás alatt vagy attól azért még mindig lejebb vették a beállításokat?

Szerintetek érdemes várnom pár hetet, h esetleg kiderül-e, h van-e vmi gáz a Pro-val (sose tudni, lásd: első szériájú 360), vagy legyek "bátor" és rendeljem elő? Jó lenne már csütörtökön a kezeim közt tudni. 😄
darkSectorxxx
"csak majd amikor tényleg azt látjuk hogy durva különbségek lesznek akkor majd kiváncsi leszek a károgók arcára..."

Hát erről beszéltem, 😄

Ellentmondásos a dolog.
Ezt mondom, nem szakértettem, nem magyarázok meg magamnak semmit, ha akarnék vehetnék 2-őt is, van lóvém is ha kéne, csak egész egyszerűen ugyanaz a különbség (értsd ezalatt azt meg mindenki, hogy látom azt amit ti, jó a szemem, látom hogy a kép élesebba tv-n) nektek sokkal többet jelent.
Szóval abban nincs vita hogy az a felbontás vagy élsimitás vagy bármi ott van. Én azt mondom hogy NEKEM még ez kevés.

Na és te mondtad jól, amikor látod azokat az arcokat tátott szájakat, amikre gondolsz, na akkor jövök majd én lendületbe....ez majd szerintem jövő tavasszal lesz, mikor jön a Horizon.
Szóval én csak azt mondom hogy engem nem hat meg ez konkrétan amit a TF2-ben nyújt a konzol, nem temettem még az exclusive-okat, csak konkrétan ez a játék kapcsán beszéltem.

Itt szó sincs arról ha fontos lenne a pro nem tudnák szerezni, hanem egész egyszerűen én valamiért nem erre számítottam. Jó lehet naív vagyok és túl sokat várok el egy 130k-s konzoltól de ez meg már az én gondom. 😄

Látod én a Das 3-ban a 20 fps-el is vígan eljátszom. 😊

Totti5
PS4 Pro pedig annyira egyszerű dolog. Még csak nem is szájenszfiksön mint a CELL, hogy szakérteni kelljen. Ugyan az mint PS4 csak mór póver, semmi nem változik.

Kandurex
Hádde...hádde, ha egyszer ez van most reflektorfényben? Majd lecseng pár hét múlva, ...az igaz, hogy platformon belül megjelenik egy új race...a master <#banplz>

spybot919
Mondjuk már lassan el harapódzik ez a pspro vita aminek nem örülök. Lassan nyithatnánk neki egy külön témát mint a pscommunity-n de ph-n is. Mivel én jövő év elejéig nem veszek prot így hidegen hagy a flame ami körülötte megy de az kezdett feltűnni, hogy ez már rossz hatással van a fórumra mivel máshoz már nem is érkezik érdemleges hozzászólás csak ehhez az Alien vs PROdátor vitához <#zavart2> Értem én hogy Prodátor van a teritéken de muszáj mindennek erről szólnia?! <#fejvakaras> <#idiota>

Azért írtam hogy szubjektív,én offline utálok már menni számomra szükséges rossz.De elfogadom hogy valakinek az a fontos,na abban tényleg rossz.
arty
oké, de az se segít, amikor valaki ilyen száni comparison képeket linkel 😉))

Forza.

Tatyla
igazából itt az oltogatás teljesen felesleges Darki megint megszakértett mert nem lát képek között különbséget,sajnos Darki is azok közé tartozik akik például PH-n is magukat vigasztalják azzal a faszsággal "hogy ne vegyél ps pro-t ha nincs 4k tévéd mert úgy nincs értelme",pro-kontra háború megmarad ,csak majd amikor tényleg azt látjuk hogy durva különbségek lesznek akkor majd kiváncsi leszek a károgók arcára...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
találtak még 14% performanciát a sima pisiben? 😊 sok fejlesztő felfedezhetné.........

amúgy dícséretes!

Forza.

Bandicoot
De minek? Az egyetlen "haszna" hogy mindkét konzol topikját rettegésben tudja tartani a kommentjeivel...<#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D