PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 13:24:24
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ezt viszont csak évente egyszer, januárban tehetjük meg, korlátozott ideig. A Blizzard valószínűleg azért döntött így, hogy a játékosok egyfajta ünnepként tekintsenek a visszatérésére, és ne unjanak bele, de hivatalos indoklás nincs, csak találgathatunk. A The Darkening of Tristram patch PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, konzolokon az Ultimate Evil Edition tulajdonosai játszhatnak vele.
Évente egyszer aha oké...Szóval akkor 20.évfordulóra kaptunk egy necromancer kasztot meg egy éves eventet. Ok...<#zavart2>#zavart2>
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.06. 12:37:49
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ellenben ha megnézed, hogy steamen mekkora a pécégémer rétegből a ps4pro áru gpuval rendelkezők aránya... nos, az siralmas 😊 talán 10%-ot nem tesz ki összességében, előző csucskártya-gent is beleszámolva ... emiatt is emelkednek az árak, évről évre.
Forza.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 11:32:03
Platform For Display: PS4 Pro | Edition: Pro 1TB | View this order
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Totti emelj már le nekem akkora olyan pc-t de árban is megegyezzen ám!. Ár/érték arány könyörgöm...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 10:38:07
Igen 1080pben valszeg menni fog a nagyon magas beállítás javarészt, de a legszebb képet és a ultrát és a legstabilabb frémet most is a PC fogja adni, ha egymás mellé rakja valaki.
Tomb Raider Legend volt hisz az corossgen cím volt anno. Xbox ( SD ) és Xbox 360 ( HD ) ra is kijött. PCn ha bekapcsolta valaki a "nextgen" opciót akkor az X360as féle verziót kapta. De itt most nincs ilyenről szó. Nincs generációváltás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 10:25:19
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Olyan kérdésem lenne hogy az milyen hibára utal ha a Ps kikapcsolt állapotban elkezd 10,20,40 percenként 3. sípolni? Meg már sűrűbben előjön hogy a olvasó elkezd bugni és csak úgy tudom megszűntetni h áramtalanítom.
Köszi a segítséget!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na én azt gondoltam hasonlót kapok mint a régi Tomb Raider valamelyik részében, hogy volt egy kapcsoló és ha átnyomtad minden sokkal szebb lett...
Te biztos tudod melyik az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.06. 01:43:09
Mármint ha e téren gondoltad a problémákat. 😊
Amúgy nem mintha cseszettül fontos lenne, de ez a TF2-ben a látvány pro-n eléri a pc-s maxot egyazon felbontás alatt vagy attól azért még mindig lejebb vették a beállításokat?
Hát erről beszéltem, 😄
Ellentmondásos a dolog.
Ezt mondom, nem szakértettem, nem magyarázok meg magamnak semmit, ha akarnék vehetnék 2-őt is, van lóvém is ha kéne, csak egész egyszerűen ugyanaz a különbség (értsd ezalatt azt meg mindenki, hogy látom azt amit ti, jó a szemem, látom hogy a kép élesebba tv-n) nektek sokkal többet jelent.
Szóval abban nincs vita hogy az a felbontás vagy élsimitás vagy bármi ott van. Én azt mondom hogy NEKEM még ez kevés.
Na és te mondtad jól, amikor látod azokat az arcokat tátott szájakat, amikre gondolsz, na akkor jövök majd én lendületbe....ez majd szerintem jövő tavasszal lesz, mikor jön a Horizon.
Szóval én csak azt mondom hogy engem nem hat meg ez konkrétan amit a TF2-ben nyújt a konzol, nem temettem még az exclusive-okat, csak konkrétan ez a játék kapcsán beszéltem.
Itt szó sincs arról ha fontos lenne a pro nem tudnák szerezni, hanem egész egyszerűen én valamiért nem erre számítottam. Jó lehet naív vagyok és túl sokat várok el egy 130k-s konzoltól de ez meg már az én gondom. 😄
Látod én a Das 3-ban a 20 fps-el is vígan eljátszom. 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amúgy dícséretes!
Forza.