PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én minden jó mozdulata után megsimogatom Trico-t, és a rejtett kajákat is összeszedem, és mintha sokkal kezelhetöbb is lenne.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.09. 13:41:37
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De majd jövő év elején! :y
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tolom nagyba az UFC2 karrier módot kox nehézségen, 11 meccs óta veretlenül...Nyomnám a következő meccset erre hibakóddal kivág a játék...Próbálom újra,megint hiba... Olvasom a netet, televan ezzel a hibakóddal: korrupt adat - korrupt mentés fájl.... Nem csak az UFC-nél,rengeteg játéknál. Szuper. Az egész karriert buktam.<#levele>#levele>
Final Fantasy mentésem szállt volna el,kettéb*szom a Pro-t.....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
De bakker nem nézted hogy én játékonként vezetem a listát, mindig frissítem az árakat rajta, jórészt magamnak hogy lássam mi mennyi. 😄
Illetve a listán hol tartok, tartunk.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tényleg olvasnod is kéne nem csak írni. Mondjuk ezt is mondtam már és a jelek szerint nem sokat ért 😛
Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390ft) .... most itt tartunk.............
várhatóan:
Battlefield 1 - Dec 9-10
Uncharted 4 - Dec 11-12
Titanfall 2 Dec 13-14
Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
FIFA 17 - Dec 17-18
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Slim ugyan az a lehúzás mint a One S. Több éve elavult fing hardver miniben.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Slim az egy sima ps4.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Értsd: nem tartozott a dobozos / konzolos és egyéb pechesek közé.... Bár konzolon a szerencsésebbje a dobozost még eladhatta...😊
Micsináhatta??? Ennek a kifejezésnek nincs is konzolos megfelelője! 😄
De azokat akik a mai napig éltetik az ilyen hírekre hogy jön a bázisépítés, más szóval nem tudok jellemezni.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.08. 20:34:07
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Azon röhögök a sok majom még tapsol hogy lesz ebből valami mert megmondták hogy jön a bázisépítés....
A bázisépítés egy olyan játékban amiben az a cél hogy milliárd bolygó között haladj előre folyamatosan.... <#banplz>#banplz>
A bázisépítés ami az egykaptafa 5dolcsis Steam Early Access játékok netovábbja..<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 20:11:47
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Ismerős is így járt, volt 8 kilója, mondtam vegyen egy 55-60-as 4k oledet de nem, mert kicsi.... Megvette 450-ért a dlp-s csodát hozzá 2 kilóért a 3m csudivásznat a maradék meg projektorna falikonzol stb...
Aztán jöttek a pár hetes lilaköd után a besérülések : manuális zoom, manuális fókusz...Elállítódik és macera. Belőni a vászonra szintén macera mert magasságállítás is büdös automatán. És a végső döfés mikor átvittem az akkori ps4-et bf4ezni ő a projektoron saját gépen én a másik szobában a samu tv-n... És biza képminőségre húgyba gyalázta a projektort holott az egy több éves fhd ledes samu....
Most ott tart hogy költözés után megy az egész a vaterára és inkább kisebb 4k tv de milliószor jobb képpel. A ps4-e meg a tv-re van dugva addig is, projektor max mozizni...😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 18:49:22
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 18:30:04
Játékra 70-80inch attól függ milyen stílus film meg ami kifér.
Haverom meglátta a képét és este hozna helyette egy új Acer szintén DLP-s FHD projektort meg egy logitech G940 full szettet.Mondtam oké😄
Ennyire komoly képe van..
Olyan szinten izgalmas a ps4 topikban ez az out of context fingnélküli értetlenkedés, amilyen mindig is volt. A két útszéli kavics egymáshoz ütögetésével ekvivalens.