PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szerintem alapvetően el van rontva a helyhezkötöttséggel az Úr, de hátha kap valami űbertáp páncélszekrényt amitől Blackbeard 2 lesz belőle, aztán majd mehet a sírás hogy Tach. OP 😄 Ha körberakjuk Frost csapdákkal, Jager cuccal, jammerrel, körbekapkanozzuk, akkor lehet esélye...
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
0ft esetleg egy VR? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.09. 22:13:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
attól amugy nagyon parázok, hogy valami fossákarcolt refurbot kapok.
az én psem viszonylag halk (ha épp nem zug durván), nem akarnék megismerkedni a rosszabb darabokkal 😞
Forza.
köszi.
Adversus solem ne loquitor
a típus ellenben már most kéne, hátha érdemes rá várnom 😉
(én kis utcában lakok, itt akkor reng minden, ha elhuz egy repgép közel (ferihegy "felettünk"😉, de akkor SE állítódik el a képem - talán haverodnak szar a tartókonzolja?)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 20:41:16
Forza.
eleve gondok vannak, 3 milliós eladás egy 0 vagyis 0000000, japánnak vége, befellegzett, pokemon és semmimás.
naDE arányok 😊)
---
tudja valaki, hogy ha én hétfőn beviszem a sonyszervizbe a gépemet, mennyi esélyem lehet arra, h kari előtt visszakapjam...?
0 vagy -1? 😞
már végleg nem akar képet adni a hdmijén...... safe modban, a 640x480at se tolja át...... 😞
day1 is volt NAGYON RITKA bevillanás, de azt betudtam a szarkábelnek, szartévémnek. ezek megsűrüsödtek, nyilván a gép költöztetése-átdugdosása se tett neki jót, de most végre. és nem érzem, hogy pár átdugás miatt én hibáztam volna.... namindegy, a legrosszabbkor deglett meg.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 20:38:42
Forza.
Adversus solem ne loquitor
Aztán nehogy az legyen hogyha a tendencia folytatódik akkor a pro- patchelés megy a kukába.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.09. 18:11:35
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.09. 18:11:34
Egyébkén a legapróbb rezdülésekre (teherautó elmegy falakon érződik,stb falra szerelve főleg)) elmegy a fókusz és néha a vetítés helye is. Kell az automata, legalább a fókusznak ha nem akarsz sűrűn meglepődni és állítgatni.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.09. 18:03:49
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak én látok itt elég erős ellentmondást? 😄"
szerintem csak te 😊
kontraszt <> élesség.
előbbi a fekete-fehér közötti difit mutatja (najo, ez elég pongyola 😄 ), utóbbi pedig h mondjuk mennyire jól definiáltan jelenik meg pl 1 db pixel (ill. az összes pixel)
Forza.
PlayStation 4 Pro – 8,032 (8,243)
(110k .... "tényleg" mindenki váltott a próra, ahogy itt egyesek vizionálják 😉 (az összes 3 millióból, ráadásul sanszos h a 110k jórésze simaPS4...))
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 17:48:54
Forza.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 17:46:04
Forza.
A legmoslékabb régi lcd is jobbat tud tolni a milla alatti projiknál."
automata featurek kvázi feleslegesek - mitől állítódna el a kép egyáltalán?
rengeteg motoros vászon pedig belőhető, meddig menjen le... az egészet pedig egy 12V-os trigger működtetheti, kvázi hozzá sem kell nyúlni sem a vetítő, sem a vászon távirányítójához 😊 (és aki akarja, az a redőnyt is bekötheti a rendszerbe 😉 )
"2-3 millám lenne, annyiért én is gondolkodnék a projektoron...Aztán elfelejteném a picsbe és hozatnám a 70-80 colos 4k oledet...."
az ember nem csak gémingre vesz megjelenítőt... 😉 én ennyiből vennék egy 55ös oledet és egy vetítőt.
55 col felett ma a legalja elcédéket kivéve minden erősen túlárazott, sajna 😞
"Majd elillan a lilaköd a képátló után és elkezd fájni a képminőség. 😊
Ismerős is így járt, volt 8 kilója, mondtam vegyen egy 55-60-as 4k oledet de nem, mert kicsi.... Megvette 450-ért a dlp-s csodát hozzá 2 kilóért a 3m csudivásznat a maradék meg projektorna falikonzol stb...
Aztán jöttek a pár hetes lilaköd után a besérülések : manuális zoom, manuális fókusz...Elállítódik és macera. Belőni a vászonra szintén macera mert magasságállítás is büdös automatán."
valami nagyon el volt cseszve haverodnál ... egy vetítő nem állítódik el, normál esetbe oda és úgy kapod a képet, ahogy előző nap "hagytad" 😊
"És a végső döfés mikor átvittem az akkori ps4-et bf4ezni ő a projektoron saját gépen én a másik szobában a samu tv-n... És biza képminőségre húgyba gyalázta a projektort holott az egy több éves fhd ledes samu....Most ott tart hogy költözés után megy az egész a vaterára és inkább kisebb 4k tv de milliószor jobb képpel. A ps4-e meg a tv-re van dugva addig is, projektor max mozizni...😊"
vetítőnek mások az erősségei - igen, a méret, többek közt 😉 eddig akár mekkora tévét is néztem, egy idő után mindig nagyobbra vágytam.
amugy haverod milyen vetítőt akar eladni? engem lehet h érdekelne, ha tudsz pontos típust 😊
Forza.
Hardware Sales (followed by last week’s sales)
PlayStation 4 – 110,318 (33,859)
New 3DS LL – 53,414 (45,622)
PlayStation Vita – 20,141 (12,240)
2DS – 17,623 (18,158)
PlayStation 4 Pro – 8,032 (8,243)
New 3DS – 7,432 (6,955)
Wii U – 4,718 (3,493)
PlayStation 3 – 704 (623)
3DS – 368 (482)
Xbox One – 256 (778)
3DS LL – 92 (95)
Ha mégis megkérdeznék, hogy számomra hány pontot ér mindent figyelembe véve, minden gondolkodás nélkül tizet adnék rá. Miért, mert olyan élményt nyújt, amit a többi játék meg sem közelit. Nem akarok nagy szavakat használni, de fé l órán belül volt két olyan szekvencia, ami után ki kellet lépni a játékból, hogy lenyugodjon a lelkem. Hihetetlen.
A szarrá demozott padló leszakadó, majd megmenekülö jelenet is kicsit másabb volt megélni, mint bámulni a Sony konferenciákon.
PSN ID.: Beegabor
Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390ft)
Battlefield 1 - Dec 9-10 (11990ft) .... most itt tartunk.............
várhatóan:
Uncharted 4 - Dec 11-12
Titanfall 2 Dec 13-14
Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
FIFA 17 - Dec 17-18
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.09. 16:45:57
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.09. 15:53:27
Erről a fostos zöld látványvilágról meg már nem is beszélek, akár a SotC is lehetne, ha nem tudnám, hogy ez a TLG. Persze persze, ez a stílusa tudom.
Ha valakit érdekel ugyanitt Last Guardian eladó. Nekem elég volt belőle.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.09. 15:51:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson