PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi lofasz. Mintha kartonból lenne minden kivágva, a Vita azért lazán szebb volt, nem felbontásban feltétlen, csak nem volt ennyire béna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 18:11:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Jók a hangok a fentiben, kár hogy a Resi7 dizájnja....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 16:55:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vagy ha igazad van én futok bele sorra az ocsmányságokba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 16:36:27
PC és Xbox One után 2017-ben a Sony jelenlegi generációs konzoljára is megjelenik az Elite: Dangerous, ráadásul kihasználja majd a PS4 Pro által nyújtott lehetőségeket is.
milyen meglepetés... :o
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Vitán is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.08. 16:21:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ja persze, akkor is kaptam a fejemre.
Szerintem a PSP is még szebb....pedig az se mai csírke.
Amúgy faszán kidolgozták a kutyarókamókust.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 15:41:09
Bocs ha volt már:
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Én így gondolom, mondtam, nyugodtan fejben 1 rekesz sör fogadhatunk, te biztos vagy a saját előrejelzésedben, én meg ebben, hiszen ez nem alaptalan, a logika eleve ezt diktálja számomra, ezt szűröm le abból amiket tapasztaltam, megéltem, láttam, olvastam stb. 😊
Aztán nem vagyok nagyravágyó, megadtam az esélyt a ti teóriátoknak is, majd kiderül 3-4 év múlva. 😊
Még mindig értetlenül állok az előtt, hogy mi köze ennek ahoz hogy nekem van-e pro-m?
Ha ezt valaki nekem elmagyarázza, akkor az valódi sört kap.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 15:30:04
Csak én látok itt elég erős ellentmondást? 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
30* nem láttam trailert, akkor egyszer se
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"And my mind and my gun they comfort me, because I know I'll kill my enemies when they come."
Egész nap ezt dúdolom. Olyan szinten akadt be, hogy nemigaz. Túl korán gyújtották be 😞((
/mondjuk ha valaki a mekánikér nyomja a soulsborneokat annak lehet simán jó is. Engem minden pillanata taszít. Öncélú betegség.
Slick: ja, tényleg, pont olyan. Na az sem futott nálam sokáig 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 13:10:59
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Van, de inkább ne nézd meg, mert többé nem látunk a topikban <#banplz>#banplz> Szal inkább csak fogadd el, hogy ez csak fizetősmulti, a többit meg csak
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 12:44:05
A legmoslékabb régi lcd is jobbat tud tolni a milla alatti projiknál.
De fosazelcédé!!444
(amugy jah, elég vérszegény szokott lenni a kínálat, ha az elvárásaid AAA+++ játékokat tartalmaznak)
Forza.
De én bízok az emberiségben!

Forza.
pláne ha nem moslék-lcd-je van, ahenm esetleg dlp... (naigen, a foslcd mindenhol FOS marad)
Forza.
Mármint úgy lenne indokolatlan, ahogy pl. a multiplayerért is egyszer fizetni kellene a távoli, és gyászos jövőben(sic!) 😄
Meg igazából kvázi tényleg bármi 😄 meg ilyen kisebb-nagyobb grafikai/fizika-béli butítások, de az "alap", ez már most is van.
Nyilván az alap PS4 verza sem lesz játszhatatlan, csak érdemesebb lesz a Pro mellé letenni a voksot. dehát kinek mi.. 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.08. 10:06:41
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mert úgy mondod ezt a kizártat, mint a mantrát, maradjunk annyiban, hogy semmi sem kizárt. Sőt, egy év, és vélhetően a sima PS4-et nem gyártják tovább, marad a slim és a Pro. És innentől kezdve már nagyon könnyen eljöhet az, hogy nemhogy Pro-exkluzív DLC jön, de akár teljes játék.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De amiről a vita szólt és te beszóltál nekem az mind csak találgatás.
Egyébként fanboy vagyok?Igen lehet de úgy vagyok fanboy hogy mind a 2 oldalt láttam és tapasztaltam és a szerintem jobb mellett raktam le a voksom,gondolom ez érthető.
Nagy méretet, és szar képminőséget 😄 Dehát ezt te is látod, ergo gondolom a kérdés inkább csak költői volt.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Attól hogy te úgy gondolod neked lesz igazad ez közel sem biztos,úgyanúgy ez rám is vonatkozik.Leírtam az én szubjektív véleményem az hogy téged ez bánt pont leszarom.De egyet ne felejts el én nem vagyok Ds.aki csak úgy hagyja hogy porig alázzátok én mindenre reagálni fogok amíg ilyen bunkó támadó stílusban irogatsz.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 07:42:24
Fikció? Kédezgesd csak végig a ps4 fórumokat hány ember váltott már most - és akkr ez még egy szegény "ország"..
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 07:31:26
Amit te ide írogatsz az legalább annyira fikció mint amit ezzel kapcsolatban én írtam.
Zsenikém.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Levettem Witcher3-nál 85inch-re,eszméletlen.
Akkora pont a fejem mint Geraltnak párbeszédeknél😄D
A tv-t kiraktam előszobába lol
Ezt én nem is fogom fel ami látvány és hangzás itt van játékoknál is..