PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
hát lul! <#falbav>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egy bizonyos pontig open world volt a játék utána azt hiszem chapter 9-től pedig lineáris mit nem értessz ezen?
Maxyka
A többi szereplönek a története neg dlc ben lesz kidolgozva ,mintha valaki ezt említette volna ergo lehet ez szándékos.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Maxyka
"Nekem pont onnantól kezdett el jobban tetszeni a játék amikortól lineárissá vált, nem csak a játék, de a történetvezetés is"

Egyenessé vált nem csak a történet hanem a játék is ? He???

Seth
Amikor a summonok méltóztatnak megjelenni,akkor azt kell nyomvatartani, mikor feltűnik a képernyőn. Ha nincs kiírva,akkor nyomogathatod ítéletnapig

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Akkor minek van rá gomb? Hogy summon?

Nyilván akit érdekelt a játék az megnézte az animét és az előzményfilmet, itt nem a sztori bemutatásával, hanem a félépítésével van problémám. Szerintem jobb lett volna a játéknak, ha a kingsglaive helyett inkább lineárisan kerülnek bemutatásra azok az események amik ott történtek, az anime meg mondjuk flashback formájában, de mindkettő a játék részét képezte volna. Nekem pont onnantól kezdett el jobban tetszeni a játék amikortól lineárissá vált, nem csak a játék, de a történetvezetés is. Előtte fura volt, hogy az anime és a film hivatott kitölteni a lyukakat a játékban.
Myselor
szerintem elég jól bevan mutatva a story ott a film és az anime is.mi kellene még?
Nekem ráadásul kétszer újra is kellett kezdeni küldetést mert jött volna a summon, de mire odáig jutott, hogy megjelenjen addigra kinyírtam az összes ellenséget. Ezután nem halkult el, hanem ment tovább a szokásos zene mikor megjelennek a summon-ök, viszont akármennyit gyalogoltam szörny nem volt a pályán és egy ajtón se tudtam áthaladni emiatt a bug miatt.
Seth
Nem akkor hívod őket mikor akarod, hanem akkor jönnek,amikor kedvük tartja és bizonyos feltételek teljesülnek, de azok sem 100%-osak(pl legyen mindegyik csapattárs kiütve, neked meg legyen kicsi az életerőd). Pl nekem a Titan egyszer sem jött a 40 óra alatt, állandóan csak Ramuh
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.11. 10:26:27

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Spoiler nélkül leírnád, hogy mi a baj Summon-ok megidézésével?

41:25 perc után az FFXV kész. Összességében azt mondom megérte a várakozás, de nekem még mindig a Final Fantasy X marad a legjobb FF. Számomra:

Pro:
- Nyitott világ
- Szép grafika
- Szórakoztató játékmenet
- Kedvelhető főszereplők
- Néhány kiváló zene
- Sok mellékküldetés, bár legtöbbje csak fetch quest

Kontra:

- Rövid és nem megfelelően felépített és bemutatott sztori
- kamera
- mellékkarakterek háttértörténet nélkül (Loqi vagy Verstael pl szerepeltek egy átvezető videóban és ennyi. Jobban felépíthették volna a karaktereiket)
- Summon-ok megidézése

Összességében megérte rá várni mert az idei év egyik legjobb játéka lett így is, de az új részben a történetre nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, szerintem azon egy FF nem köthet kompromisszumot. Mindenesetre az irány az jó.
TDC Geronimo
Hát rajtad kívül én csak jót olvastam róla

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Megmondtam, de te ellenkeztél és lám....<#banplz>
Diszhonoráljál.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kongy
Worst trade ever

A WD2 legalább játszható

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Maxyka
Valamiért én sem érzem. Nem tudom meg mondani miért de nem... Pedig a küldetések változatosak, viccesek. (még aiden is megjelenik 😊 ) DE!
Olyan mintha fejest ugrana azonnal a történetbe. nem fejt ki semmit, nem látjuk ki mit miért tesz, az ambícióknak így semmi értelme csak azt látjuk, hogy teszik. Történet sem drámai és a feladatmegoldások nem valami kognitívak.
Nem akar semmilyen üzenetet, tanulságot közvetíteni a játékos felé. Sajnos ez a 18 alatti jelen generációnak készült és nem nekünk. 😞 Ez van.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.11. 01:11:39

Maxyka
az még unalmasabb 😞

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Akkor cseréld be egy kutyámajomra! 😊

Moby
Na, hát ez a WD2, ez bizony szerintem
szar.
Amennyire élveztem az előző részét, pont annyira untat/idegesít sokszor ez a kettő. Egyetlen apró picit dolgot nem találok benne, ami kicsit is tetszene. Megy a játékaim.hu.-ra.

Adversus solem ne loquitor

Maxyka
Szeptemberi videóban már volt utalás hogy last of us part 2 lesz , gondolom a fejlesztők azt várták hogy valaki megtalálja de nem látta meg senki 😄 cinkes, kint volt a videoban a plakátja

darkSectorxxx
Bocs, rosszul fogalmaztam, technikailag normálisat, amin télleg látom hogy azt U3.x-el nem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Gameplay szerintem jövő PSX

Moby

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.10. 20:10:12

TDC Geronimo
Már rég volt így berakom ezt is. Párszor még meg lehet nézni mire legközelebb kapunk ebből új anyagot <#nezze>

TDC Geronimo
Csak nálam nem jön be a videó? Na mindegy itt van még egyszer

Totti5
Nekem több is :

Abzû
Adrift
Everspace
Street Fighter V
Tekken 7
The Vanishing of Ethan Carter Redux
Pneuma: Breath of Life

Készülnek:

We Happy Few
Ace Combat 7
Call of Cthulhu
Crackdown 3
Dragon Quest XI
Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts HD 2.8
LawBreakers
Psychonauts 2
Sea of Thieves
Shenmue III
Space Hulk: Deathwing
Vampyr

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Pokoli blue ray max. 1 percig szól...

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Kivárom a végét, nem tudom, de az U4-es játékokból a gears-on kívül már értelmes nem jut eszembe.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Én meg azon lepődnék meg, ha egy 100+ ezres terméknél a minőségi kifigást telibeszarnák. Nyilvánvalóan van egy fosabb széria, amiből nem kevés jutott hozzánk is. Nem funkcionális hiba, de engedtessék már meg, hogy kifogásoljam, ha valami fülbaszóan zúg, mert valami félrement a gyártásnál, vagy egy beszállító az átlagostól is gyengébb minőségű alkatrészeket szállított.
A pokoli blu-ray hang sem mindegyik gépnél van. Elmondanám, hogy a 4-ből eddig mind különbözött, a mostaninál az installt is alig hallani, az előző meg szét akart esni. Kurva nagy a szórás minden tekintetben.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TasManXT
Csak megkérdezem, mert muszáj. Járt bármilyen adatvesztéssel / fagyással a ciripelés? Mert baromi meglep, hogy csak ezért simán visszavesznek gépeket. Szerintem bármennyire is ciripel, a pokoli blu-ray hang mellett minden eltörpül. 😄

psn: TasManHUN

Maxyka
Nem tudom sírjak vagy nevessek.

darkSectorxxx
Fuck!

TDC Geronimo
FF 7 remake UE4 motoron lesz már nem ezen

darkSectorxxx
Embere válogatja.

darkSectorxxx
Már látom magam előtt a Final Fantasy VII-et, meg talán ha lesz VIII-at ezzel a megjelenítéssel. <#pias>

Moby
A sony terméket mindegy hol veszed meg, a garit a sonyval fogod intézni, ha fogsz.

TBTPumpa
Aqua-val már november eleje óta tart egy nagyobb összegű garanciális ügyintézésem. 15 napot (nem munkanapot!) írtak akkor az ügyintézésre, azóta csak a terelés van. Már a 34. napnál tartok és még mindig semmi. 😊
Ilyen félvállról vett bandának pedig pláne nem akarok 100 000 forintokat fizetni. Sopronban nincs üzletük, a Győri üzletben pedig félkegyelműek dolgoznak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.10. 13:47:44

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Mér nem veszel akkor már inkább az aqua-ban? Olcsóbb, ésvan is.

TBTPumpa
Ott voltam helyben, nem kellett sokat mennem. 😊
De kösz a tippet, nekem eszembe sem jutott volna.

Totti5
Telefon nagy Úr 2016ban. S a csalódás elmarad és kilómétert is spórolsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Konzolvilág oldalán írták, hogy Sopronban van PS4 Pro készleten. Mire odaértem már nem volt. Slim gépet akartak adni játékokkal, mert az is van olyan jó.
Inkább nem vettem semmit. Kár, mert már beleéltem magam, hogy ma este mehet a The Last of Us. Mindegy, majd jövőre.
Ha a Konzolvilágnak/Sony-nak nem kell a pénzem, azt is megértem. 😊

TDC Geronimo
FFnek nem rossz a képminősége sima psen se.

Maxyka
pspro-n 4k ban minden szép. A siman 1080p-ben nekem a wd2 sem tetszik annyira mert olyan recés mint a fene. Mintha zéró anti aliasing lenne a játékon. Szerintem ugyan ez lenne a helyzet a final fantasyvel is :\ január februárba majd váltok akkor megveszem de simán aligha :\

Kandurex
Én is ma kezdem a TF2-õt!

n000rbi
Most TF2 először (kurva jó tényleg) Majd el is adom szerintem, csak a szingli kampány érdekel, aztán jöhet a TLG.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Pár kép FF XVről megint, hogy mennyire "ronda" 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.10. 12:41:11

TDC Geronimo
Ha alig hallani szerintem tartsd meg. Tegnap nekem is volt dishonored alatt mint írtam, de 1 percen belül elhallgatott. Last guardiant most már tolhatod akkor :p