121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ki gyárt még ilyen stílusú játékokat?
A Deck 13, aztán a Spiderstől volt valami felejthető Bound by Flame, meg a jól sikerült Dragon's Dogma a Capcom-tól. Más? Hátööö.... maga a stílus erősen réteg és legnagyobb múltra a From tekinthet vissza a King's Field-el, ami lassan belecsap a 25 éves korba. Ergo vakok között...
Alapvetően újra és újra u.a. adják el, csak más-más köntösben. Várom a Dark Souls 4-et (nem).
Amit írsz az beletörődés. A pénzetekért szemet hunytok, beletörődtök. Pedig, pont ahogy egy szavazás esetében úgy, 1-1 ilyen közösség nyivákolása már sok közösség nyivákolásáva fajulna és rendbe lenne téve az ami hibás.
Emlékszem rá, hogy amikor a DaS 3 esetében telesírtam a fórumot a poise kapcsán, le lettem torkolva, hogy ez így jó, ez így van rendben, vagy na bumm, nekem semmi nem jó, mr. negatív, etc. Aztán 3/4 elteltével javították. Ekkor senki nem szólt semmit rajtam kívül. Nc.
Ez az egész olyan szürreális, mint 30 éves francia bort egy fateknőből lefetyelni, mellé meg beluga kaviárt majszolni a kutya óljából. Hát de jó, hát de finom, hát de minőség... hát az a kis kosz meg kit zavar? És ezért az ember fizet. Nem keveset. Majd illegeti a fejét, hogy szokható, nem vészes, majd rááll az agyad, etc.
Na de nincs ebben a témában több egy mondattal sem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 14:03:39 -
hát akkor neked vége a from játékok idejének.mert szomorú hogy ha a játék jó de ilyen miatt fanyalogsz és tolod arrébb.örülni kéne ennek is hogy legalább a játék jó amit csinálnak ki ér fel hozzájuk ilyen stílusban?senki.de hát te tudod. -
Imádom. Csak munka miatt nem tudok most sokat játszani vele. :/
Pedig egész nap nyüstölném. :D
Mondjuk azt sajnálom, hogy a Horizont Z.D. Skint bukom mert ma vége az eventnek elvileg.
-
Evoluti0N #84195 popcorn.gif -
AitD minden percét élveztem én is, igaz én az első részről beszélek, de ott és akkor amit kihoztak a motorból, az akkori vasakból az példás. Pont ennek az analógiának már nem tud megfelelni egy BB.
Sajnos mérnem sem kell a frémet, hogy lássam hol van gond és hol nincs. -
MH milyen? :) -
Éppen elég lehangoló, hogy neked/nektek ez így megfelel. (Mondjuk a politikában dettó ez a helyzet, de azt hagyjuk... csak az emberek igényesebbre/jobbra/szebbre való törekvésének hiánya aggasztó.) -
Zóanagyvarázsló #84191 Engem a PS3 vitt bele ebbe, mert szembesültem vele, hogy - a minőségi exkluzívok kivételével - hogy futnak rajta a játékok, és ez csökkentette az élvezeti faktort.
Kár főszabályként kezelni, hogy mindenki előbb elkezdett méricskélni, és utána jött rá, hogy valami zavarja. A saját hozzáállás retorikai alátámasztására persze alkalmas az efféle általánosító találgatás is, ezt aláírom. -
Sírjon az, akinek fáj valami. Nekem nem fáj semmim. De kösz, az aggódást! :) -
2 napja olvasom itt az fps/felbontas/stb értekezést.
De én még mindig úgy vele, hogy nem számit ez nekem.. ha megvan a 25-30fps akkor elég az is..ha maga a játék leköt.
Max multiplayernél mondom azt, hogy kell a 60fps.
Anno alone in the darkot is végigjátszottam..(legutolsó “nyitot” részt) Pedig az még bugos is volt. Mégis élveztem minden percét.
Mióta mindenki méregeti az fpst meg videokat néz arról, hogy fut a játék..elfelejtenek az emberek az élvezeti faktor miatt játszani.
Bár ez csak az én álláspontom a témában.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"A probléma KOMOLY részei vagytok! Ha az összes BB vásárló legalább 40%-a telesírta volna From fórumait azzal, hogy tegyenek a problémákkal valamit, már rég lenne megoldás. De nem. Ti visszanyelitek a felbuggyanó sárgarépát és toljátok a hibás terméket. Ehhez én nem fogok asszisztálni." -
Régen elviseltük a "sihi-huhu-sihi-huhu" szintű zenét is C64-en, mert tudtuk, hogy ez a fejlődés egy köv. foka az Atari korábbi borzalmihoz képest. Aztán egyre nehezebb lejjebb adni, vagy szemet hunyni olyan dolgok felett, amiket nem lett volna nagy meló rendbetenni.
Verettem én is a méteres sárban középszar vagy rosszabb címekkel (mainly konzol excluk), de hát mindenkinek megvannak a maga démonai és jobb esetben ezek fejét letépve képes fejlődni és tisztább szemmel látni.
Az érzés, amikor pl. leveszed a PSVR sisakot a fejedről és megpillantod a kijelződ képet, az leírhatatlan megkönnyebbülés. Holott ennek se így kéne lennie, ez sem normális dolog, de eladható és csak ez számít -.- -
Elrettentésül dobtad be, de gyakorlatilag azt érted el vele, hogy szerintem ma előveszem a BB-t megint
-
Igen, ICO-nál mennie kellett volna a 60-nak, de Sotc-nál szvsz nem bírta volna a vas, az alacsonyabb felbontás meg háááát... nehéz lett volna talán úgy elsütni true remasternek.
És igen, a DeS technóban elég felejtős volt, de a HDD tényleg segített pár dolgon. Az ilyen pop-up gondokon feltétlenül szokott segíteni az optikához képest. -
"lenyomtuk mi elözö konzolokon is" Gondolom milyen sokan tettek így ;-)
Sok erőt kell gyűjtenem ahhoz, hogy ne zavarjon a fostechno. Majd 1x, ha nagyon nagyon ráérek. Az a gond, hogy rengeteg igényes, jó, szórakoztató cím van, amiknél meg nem nagyon kell megalkudni, meg nyelni a békát lefelé. -
Király! Füldugót azért ne felejts el betenni!
Tegnap a TEW2-t toltam, ami azért nem a grafikai etalon, és még oly nagy tömegek sem mozognak a játékban, ennek ellenére úgy zavart a hangja, hogy még egy masszív fejhallgató is fent volt... -
partizan182 #84182 Itt fexik mellettem a Ps Pró, hú ez mekkora dög. Lett mellé GT Sport meg Battürüfront2 (4k darabja lemezen), este bekötöm, mittud, -
Pöppet. 1440p-ben fut cinematikban. 60fps-hez egyet biztosan nem kő csinálni: negyedelni a pixelek számát :D Ált. felezni sem, jórészt nem csak a gpu-n múlik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 12:13:04 -
Hát, bádogember. Berozsdásodott.
-
azért Tinman eléggé kényes lettél te is az idők folyamán.hihetetlen ha a demon's souls-t ki tudtad platinázni az okádék szaggatós grafikával akkor már a bb nem megy egy effekt miatt és mert beakadozik.elég érdekes...az meg hogy a das 3 milyen irányba ment el szintén nem annyira gáz mint amennyire te annak látod.teszem hozzá én is játszottam mindegyikkel és imádom az összes részt mindegyiknek más a hangulata ennyi változott. -
Zóanagyvarázsló #84178 Jogos, az 1080p-zés mindig megtéveszt. Egyébiránt konzol, belöktem a lemezt, alapértelmezett beállításokkal játszottam. Lehet, hogy hiba volt. HDD-re csak később lett meg a PS Plus miatt, ott csak belenéztem (és most is csak a lemez áll rendelkezésre).
Az ICO-nál viszont tényleg érthetetlen számomra laikusként a 60 fps hiánya, a DF szerint is.
Lehet, hogy azt is ki kéne adni PS4-re. Mindenesetre jó, hogy van méltó verzió, de az nagyon szomorú, hogy ennyi évet és generációt kellett várni. Talán így végre könnyebben a szívemhez nőhet a SotC is.
Szerk.: A DeS eleve csak digitálisan volt meg, de például a Stonefang Tunnel alapértelmezett útvonala élvezhetetlen volt úgy is, a másik meg - a bugok miatt - trial and error hulladék volt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.08. 11:43:34 -
SlickAdam #84177 nem vartuk be a kolosszust. lenyomtuk mi elözö konzolokon is :P
figy. FROM-ek balfaszok. pacing problemat javithattak volna meg a sima PS4 idejeben is (ugyanez DaS3-nal). nem tettek meg. mert valoszinuleg nem tudjak hogyan kell es/vagy leszarjak. ha leszarasrol van szo, biztos lehetsz benne, hogy minden egyes nappal jobban szarnak ra. ugyhogy nem, nem jön patch. es nem tartom valoszinunek, hogy PS5-re lesz remaster, mert ... csak, meg mert nem lesz akkor techno ugras valszeg.
jatsszad! es ne a kroma hülyeseget figyeld, idövel hozzaszoksz. souls sorozat egyik legjobb reszetöl fosztod meg magad.
több kommentet nem erdemel. -
Ha van jobb infód, pls oszd meg.
Amúgy komoly maszatolások vannak PSVR-on is a felbontással. 960x1080-ról szól a fáma, aztán kb. hány játék is tudja ezt tényleg? -
PS3-on nem nagyon volt hová nyújtózkodni technóban. PS4-en erre jobban van lehetőség, mégis tosznak rá. Ez nálam mindfck.
Azért nem játszom, mert várok a csodára. De most komolyan... valahol még mindig nem akarom elhinni, hogy nem jön majd egy patch, vagy egy lángoló kard, vagy egy részeg csöves a From-tól aki rendbeteszi.
Mondhatnám, hogy pont úgy várok a jobb BB-ra, mint ahogy néhányan itt bevártátok a 3. Shadow of The Colossus-t. -
1080x900? Ott valami elírt az ign... -
SlickAdam #84173 ooo en nem ignoralom. en csapkodtam a seggemet a földhöz örömömben, hogy "BB-s" lett. -
SlickAdam #84172 ja, en is pont arrol vagyok hires, hogy könnyen lenyelem a fosfremet meg a pacinget...
ezert epitek evente 2 pc-t (de minek... lol :D) ...
BB-nel nincs alternativa. mint ahogy DeS-nel se volt. igy kell szeretni ahogy van. kromatikus abberraltsag? legundoritobb dolog, ami letezik. pacing problema? kiesik a szemem...
... az elsö 2 oraban.
aztan besziv, hozzaszokik az agyad, nem az elmosott piros-kek konturokra figyelsz, ...
szoval miert is nem jatszod a BB-t?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.08. 11:17:46 -
Ízlések és pofonok. Számomra a legjátszhatóbb Das a harmadik réze. A Demon Souls-tól hánytam PS3-on, egyszer lekaptam plusban ingyé, ilyen igénytlen ratyadék szart, mint amit ott láttam, keveset korábban, és azóta se nagyon. -
Hova feleznéd a felbontást?
Sotc:
- PS2 - 512x224
- PS3 Remaster - 960x1080, 1080p felskálázva! Bár azt olvasom, hogy 1280x720-ba erőltetve jobban jártál.
- PS4 Remaster - 1080x900
A pop-up problémákért leginkább a lassú optika volt főleg a felelős. Próbáltad vinyóról PS3-on? Demon's Souls-on is segít ám.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 11:07:31 -
Zóanagyvarázsló #84169 Igen, de a Cell elég lett volna neki, és az fps-duplázásért cserébe felezni lehetett volna a felbontást. Lett volna ott mozgástér. Én viszont nem vagyok PS3-as kóder, hogy tényként kijelentsem, hogy lehetett volna megcsinálni, viszont tudom, hogy a felbontáson rengeteget lehetett volna fogni. És egy ilyen játéknál 2011-ben PS3-on nem is lett volna feltűnően kevés a 720p egy opcionális performance mode-hoz.
Megjegyzem, voltak más kisebb gondjaim is, pl. a lábam elé pop-inelő talajtextúra. Illetve ott volt az, csak kellett neki egy kis idő, mire "igazi" lett. Nem az okamis arcodba teleportáló bokrokól, oszlopokról volt szó, melyeket akkor látsz meg, mikor már lepattantál róluk (apropó, ezt PC-n végre nem tapasztalom, gondolom, PS4-en is megoldották), nem volt látványos, de észre lehetett venni. -
Miért ignorálod azt a tényt, hogy a DaS 3 megváltozott a korábbi DeS, DaS, DaS 2-höz képest? De úgy, hogy közben az összes előzményből rengeteget újra recyclingolt. Egy izzadságszag az egész játék. Ja mer szép... oké, az legalább igaz.
Kellett ahhoz is vagy 6 patch, meg 3/4 év mire a From a posing problémát javította. Nem kéne ennyire elvakultnak lenni. Wake up Nejó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 10:49:45 -
-
"akko' te demon souls meg dark souls-al (pre-PC) nem is jatszottal mi?"
A DeS egy kőkori elavult hardverre jött ki, amivel ha játszani akartál nem volt reményed sem a jobb verzióra. Azóta a PC-s emuláció persze már nagyokat villant, de multi nélkül, ami komoly gond. Ettől függetlenül akkor is halálra szapultam a DeS low frame-es zsizsikes szarakodásait.
A DaS X360-as és PS3-as verziójánál anno le is írtam, valahová ide, valamelyik fórumba, hogy miért játszottam velük. Nagyon is érdekelt, hogy mi a különbség az egyes verziók között, mik a technikai erősségek, gyengeségek, milyen a játékosok összetétele multiban és engem is meglepett, hogy az X360-as közösség MAGASAN verte korrektségben, good behavior terén a PC-s és a PS3-as ligát. (PC-n még YT-os proof-om is van a csalókról.) Természetesen a játékok maxolása is motivált, egyszerűen szerettem benne jó lenni, szerettem minden pixelét kiismerni. Ettől függetlenül SOHA nem rejtettem véka alá, hogy a technóval ott is gond van. De ott legalább low frame volt, meg framedrop, amit még mindig jobban tűrök, mint a framepacing és a CA problémát, ami a BB-ban, nem csak adott helyen van jelen, hanem mindenhol.
A PC-s Dark Souls-al durante mód nélkül játszottam először. Szidtam, mint a bokrot, vártam a csodát. Napokon belül megjött, Durante szállította. Áldassék a neve. Ezzel a fix-el játszottam végig és maxoltam ki PC-n, még a Live-os verzát. (Viszont a Steam-est a mai napig nem toltam.)
Mire volt bizonyíték a Durante mod, mely kb. 4-5 nap alatt jött ki és 2 hét alatt csodát tett? Mire volt bizonyíték, hogy a From a mai napig le sem szarja azt a modot és nem patchelték bele a játékba a Durante féle módosításokat? Mire bizonyíték az, hogy helyette Remastert adnak ki belőle 2018-ban? A kérdést válaszolja meg mindenki saját magának.
PS4-re a BB-t egyszerűen nettó igénytelenségben hagyta a From. Azt én értem, hogy Day1 ennyi telt tőlük, kutyaütő pénzéhes banda. De, hogy már itt Pro lassan 1.5 éve és szarnak bele, az egyszerűen undorító.
A kromatikus aberráció kikapcsolás kb. 2 perc lenne!!! Az semmi egyéb csak egy rátolt effekt, amit ki lehet pillanatok alatt ki lehet kapcsolni, de neeeem nem teszik.
A probléma KOMOLY részei vagytok! Ha az összes BB vásárló legalább 40%-a telesírta volna From fórumait azzal, hogy tegyenek a problémákkal valamit, már rég lenne megoldás. De nem. Ti visszanyelitek a felbuggyanó sárgarépát és toljátok a hibás terméket. Ehhez én nem fogok asszisztálni. Jobbat mondok: ÍRTAM NEKIK.
Elmondom nektek, hogy még egy ilyen alja bagázs nincs, mint a From. Kezdjük azzal, hogy supportról supportra küldözgettek, mindenhol tereltek, maszatoltak, míg végül arra a kérdésre, hogy milyen módon tudnék direktben a fejlesztőknek írni a problémáról soha senkitől nem kaptam választ.
Próbáljátok meg őket elérni! Lehet írni levelet japánba, meg postán elküldeni, kb. ez a módja. Legalja banda.
"jatszhatatlan mocskot"
Ilyet ki írt? Ezt írtam: "Játszhatatlanul igénytelen".
"lepasszolja... büzlik ez pöppet. sztem csak tul sokat vartal / kiöregedtel."
Mielőtt élve eltemetnél: Amit láttam a játékból az TETSZETT! Nagyon is! A techno viszont NAGYON bántott. Leírhatatlanul. Elhiszem, hogy téged ez kevésbé zavar. Vannak akik a PSVR küllemét is jónak tartják én éppen csak el tudom viselni.
Különbözőek vagyunk. Különböző a szemünk, idegrendszerünk, az agyunk viselkedése bizonyos ingerekre. Te a Mirror's Edge-ben tudtommal soha nem kaptál simulation sickness-t, én igen. Sokkal érzékenyebb vagyok a fos technora, mint az átlag és ez nem feltétlenül áldás...
Kiöregedés? PSP-n most tolom a Final Fantasy 1-et, kb. 30%-nál járok, közben PC-n a Snake Pass-t maxolgatom, előtte a Sleeping Dogs Def. Ed. pörgött le, minap a Black The Fall, előtte Rush for Blood, Until Dawn, Inpatient és még csak február eleje van. Nemtom' miről beszélsz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 10:56:08 -
-
-
SlickAdam #84163 hogy nem birtal vele, mert mas. meg öreg vagy mar. tiszta sor. 
(dark souls 3 öklendezesed is ezt mutatja)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.08. 10:42:54 -
- Demon's Souls - platina + teljes WT a YT-on
- Dark Souls - achimaxolva 3 platformon. Három. Platformon. Három. + teljes WT a YT-on.
- Dark Souls 2 - achimaxolva 3 platformon. Három. Platformon. Három.
- Dark Souls 2 Scholar of The First Sin + teljes WT a YT-on.
- Dark Souls 3 - 1x letolva, majd bögrébe behányva félredobva.
Szóval, mi lehet a gondom a Bloodborne-al? Azzal a BB-al, amiből megjelenés után cirka 50k-ért vettem egy Nightmare Edition gyűjtőit, majd később a GOTY kiadást is? Gondolom te jobban tudod.
-
ó, régi szép emlékek, kb. feléig toltam ezt a játékot :D nem hiányzik azóta -
Adjuk oda a Bluepointnak! 
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.08. 09:19:15 -
Egy bizonyos körben kultjáték, ahogy minden from játék az. De ez inkább csak egy kisebb merítés a mai vásárlóközönségből. Viszont azóta a souls-like zsáner nagyobb közönségnél beütött, és nem is feltétlenül a souls játékok által, de a nioh is elég jót ment amennyire tudom. Szal nagyon nem csoda, hogy most a das1 remaszterrel felülnek ők is a lóra újra.
Abban Tinmannak tökéletesen igaza van, hogy üzletileg, játékosszemmel, és kb minden aspektusban ugyanilyen valid lenne a BB-vel kezdeni valamit. Lassan olyan ps4 darabszámról van szó, hogy nem lesz nagy különbség a merítésben akkor, amikor ps4 exkluzívok kontra multiplatform a téma. Az már inkább kényes kérdés, hogy kinek kellene valamit kezdenie vele. Mer hogy a fromnak nem, az teljesen biztos.