status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"akko' te demon souls meg dark souls-al (pre-PC) nem is jatszottal mi?"
A DeS egy kőkori elavult hardverre jött ki, amivel ha játszani akartál nem volt reményed sem a jobb verzióra. Azóta a PC-s emuláció persze már nagyokat villant, de multi nélkül, ami komoly gond. Ettől függetlenül akkor is halálra szapultam a DeS low frame-es zsizsikes szarakodásait.
A DaS X360-as és PS3-as verziójánál anno le is írtam, valahová ide, valamelyik fórumba, hogy miért játszottam velük. Nagyon is érdekelt, hogy mi a különbség az egyes verziók között, mik a technikai erősségek, gyengeségek, milyen a játékosok összetétele multiban és engem is meglepett, hogy az X360-as közösség MAGASAN verte korrektségben, good behavior terén a PC-s és a PS3-as ligát. (PC-n még YT-os proof-om is van a csalókról.) Természetesen a játékok maxolása is motivált, egyszerűen szerettem benne jó lenni, szerettem minden pixelét kiismerni. Ettől függetlenül SOHA nem rejtettem véka alá, hogy a technóval ott is gond van. De ott legalább low frame volt, meg framedrop, amit még mindig jobban tűrök, mint a framepacing és a CA problémát, ami a BB-ban, nem csak adott helyen van jelen, hanem mindenhol.
A PC-s Dark Souls-al durante mód nélkül játszottam először. Szidtam, mint a bokrot, vártam a csodát. Napokon belül megjött, Durante szállította. Áldassék a neve. Ezzel a fix-el játszottam végig és maxoltam ki PC-n, még a Live-os verzát. (Viszont a Steam-est a mai napig nem toltam.)
Mire volt bizonyíték a Durante mod, mely kb. 4-5 nap alatt jött ki és 2 hét alatt csodát tett? Mire volt bizonyíték, hogy a From a mai napig le sem szarja azt a modot és nem patchelték bele a játékba a Durante féle módosításokat? Mire bizonyíték az, hogy helyette Remastert adnak ki belőle 2018-ban? A kérdést válaszolja meg mindenki saját magának.
PS4-re a BB-t egyszerűen nettó igénytelenségben hagyta a From. Azt én értem, hogy Day1 ennyi telt tőlük, kutyaütő pénzéhes banda. De, hogy már itt Pro lassan 1.5 éve és szarnak bele, az egyszerűen undorító.
A kromatikus aberráció kikapcsolás kb. 2 perc lenne!!! Az semmi egyéb csak egy rátolt effekt, amit ki lehet pillanatok alatt ki lehet kapcsolni, de neeeem nem teszik.
A probléma KOMOLY részei vagytok! Ha az összes BB vásárló legalább 40%-a telesírta volna From fórumait azzal, hogy tegyenek a problémákkal valamit, már rég lenne megoldás. De nem. Ti visszanyelitek a felbuggyanó sárgarépát és toljátok a hibás terméket. Ehhez én nem fogok asszisztálni. Jobbat mondok: ÍRTAM NEKIK.
Elmondom nektek, hogy még egy ilyen alja bagázs nincs, mint a From. Kezdjük azzal, hogy supportról supportra küldözgettek, mindenhol tereltek, maszatoltak, míg végül arra a kérdésre, hogy milyen módon tudnék direktben a fejlesztőknek írni a problémáról soha senkitől nem kaptam választ.
Próbáljátok meg őket elérni! Lehet írni levelet japánba, meg postán elküldeni, kb. ez a módja. Legalja banda.
"jatszhatatlan mocskot"
Ilyet ki írt? Ezt írtam: "Játszhatatlanul igénytelen".
"lepasszolja... büzlik ez pöppet. sztem csak tul sokat vartal / kiöregedtel."
Mielőtt élve eltemetnél: Amit láttam a játékból az TETSZETT! Nagyon is! A techno viszont NAGYON bántott. Leírhatatlanul. Elhiszem, hogy téged ez kevésbé zavar. Vannak akik a PSVR küllemét is jónak tartják én éppen csak el tudom viselni.
Különbözőek vagyunk. Különböző a szemünk, idegrendszerünk, az agyunk viselkedése bizonyos ingerekre. Te a Mirror's Edge-ben tudtommal soha nem kaptál simulation sickness-t, én igen. Sokkal érzékenyebb vagyok a fos technora, mint az átlag és ez nem feltétlenül áldás...
Kiöregedés? PSP-n most tolom a Final Fantasy 1-et, kb. 30%-nál járok, közben PC-n a Snake Pass-t maxolgatom, előtte a Sleeping Dogs Def. Ed. pörgött le, minap a Black The Fall, előtte Rush for Blood, Until Dawn, Inpatient és még csak február eleje van. Nemtom' miről beszélsz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 10:56:08