status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ki gyárt még ilyen stílusú játékokat?
A Deck 13, aztán a Spiderstől volt valami felejthető Bound by Flame, meg a jól sikerült Dragon's Dogma a Capcom-tól. Más? Hátööö.... maga a stílus erősen réteg és legnagyobb múltra a From tekinthet vissza a King's Field-el, ami lassan belecsap a 25 éves korba. Ergo vakok között...
Alapvetően újra és újra u.a. adják el, csak más-más köntösben. Várom a Dark Souls 4-et (nem).
Amit írsz az beletörődés. A pénzetekért szemet hunytok, beletörődtök. Pedig, pont ahogy egy szavazás esetében úgy, 1-1 ilyen közösség nyivákolása már sok közösség nyivákolásáva fajulna és rendbe lenne téve az ami hibás.
Emlékszem rá, hogy amikor a DaS 3 esetében telesírtam a fórumot a poise kapcsán, le lettem torkolva, hogy ez így jó, ez így van rendben, vagy na bumm, nekem semmi nem jó, mr. negatív, etc. Aztán 3/4 elteltével javították. Ekkor senki nem szólt semmit rajtam kívül. Nc.
Ez az egész olyan szürreális, mint 30 éves francia bort egy fateknőből lefetyelni, mellé meg beluga kaviárt majszolni a kutya óljából. Hát de jó, hát de finom, hát de minőség... hát az a kis kosz meg kit zavar? És ezért az ember fizet. Nem keveset. Majd illegeti a fejét, hogy szokható, nem vészes, majd rááll az agyad, etc.
Na de nincs ebben a témában több egy mondattal sem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 14:03:39