121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    ezt mondom én is, ne ebben versenyezzenek már a konzolgyártók, hogy kinél több az FPS, hanem a tartalomban és szolgáltatásokban.
  • LBandi77
    https://youtu.be/FWN4I5ARXzE
  • LBandi77

Ilyen gyöngyszemek a túloldalon is vannak rendesen.
    Nem is erről van szó.
    Maradjunk annyiban hogy ahogy a forzában van eső úgy a gt-ben ne is legyen.
  • arty
    gt6 és fizika témában a SAJÁT videom szoktam beszúrni ... :

(forza7ben meg VAN esőfizika, pocsojafizika, bár a 6 óta jelentősen visszavették a negatív hatásokat :/ )

++++

USA sztórban a Project Cars 2 20$ !
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.10. 19:57:18
  • arty
    moby!

1440p-ben

igazad lett, ez "remaster" ... aki csak konzolon nyomja és imádta az openworld burnoutot, annak persze lehet opcio
  • Droughert
    Hájó, de ha ott veszed meg, azt nem tudod az asszony kezébe adni...
  • Moby
    Meg a sztórban is.
  • Droughert
    A Hidden Agenda meg 3000 a Konzolok Szervizénél.
  • Moby
    Torment: Tides of Numenera 3500Ft az alzánál!
  • darkSectorxxx #85436
    Amíg várjátok az RDR 2-őt:

• LBandi77
    0 esőfizikával,úgy nem nehéz.Fizikát is rakni alá mint gt5-6 úgy azért nehezebb.
  • arty
    "Ezek mind be lettek áldozva és nem azért mert a Polifóm' nem lett volna képes beletoszni, hanem azért mert kellett, mert köhög a vas."

Az időjárást megoldották ps3on is. Mármint volt eső, szétrohadó frémmel.

A polifóni nem volna képes beletoszni, soha nem is voltak rá képesek tulképp. Összességében kókler banda, egy idióta vezetése alatt.
    Hiszel a nagy semmiben, mert előtte volt pár jó dobásuk... (leginkább konkurrencia hiánya és a ps1-2 dominanciája okán...)

(Ha érv IS kellene, nézz FM6/7 esős videókat, SOKKAL gyengébb vason futtatva, a világ legfixebb 60 frémjével.)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.10. 13:20:50
  • arty
    nekem az fhd plazmán az alap ps4 is elég (lenne), akár újabb 8 éves gent is simán kibírnék (FELTÉVE hogy nem lenne ekkora kényszer üldözni a pécés grafot és cserébe 20 frémig lemenni, kutyába) :(
  • arty
    látom, oké, van múltja, minden genre kijön 1-1 :) alá smash bros. vagy mi a címe.
    node nekem utóbbi (mármint a ps-es megfelelője) is csak párszor volt poén, amikor haverokkal négyesben szétütöttük egymást.... tenisz is csak 20-20 perceket megy a kinekt adventuresben, stb... szal ebben órákra elmerülni, kitanulni csínját-bínját :D nem áll össze... hiszen teniszből és bunyósból is van mélyebb, amibe 10 órákat lehet tenni. ezekbe SZERINTEM nem lehet.

de ez tényleg má' csak a véleményem ismételgetése ;) sry az offért.

..... vajon PlayStation All-Stars Battle Royale lesz ps4re? ;))))))
  • darkSectorxxx #85431
    Jah ez már más.
  • Moby
    Ebben a játékban a valóságnak nincs szerepe, nem kell hozzá. Ezt mondtam Tinmannak is.
  • Moby
  • darkSectorxxx #85428
    Hát minek a szemüvegre kamera? ez mind a 2 kérdés nagyon lényeges. :D
    Pl ennek a játéknak a kapcsán, mondjuk? mi ebben az amihz a VR nem elég?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.10. 11:56:21
  • darkSectorxxx #85427
    És ugyanaz belső nézetben.

• Moby
    Miért akarná a csaj látni magát hátulról? :D
  • darkSectorxxx #85425
    Hogy a csaj lássa magát hátulról?
  • Moby
    Ez csak annyi, hogy böknek két kamerát a szemcsire. Nem nagy cucc.
  • darkSectorxxx #85423
    A cxsaj jó néz ki, de rajta kíűl szerintem minden grafika nem?
  • darkSectorxxx #85422
    Félek, hogy ez soha nem lesz videóból valóság. :) Még ps5-el sem. :)
  • Tinman #85421
    Nem erre gondolok. Írtam, hogy jó lenne egy mixed reality, augmented reality támogatás is már, mert a techno megvan hozzá, csak egyelőre PC-n.
  • Moby
    Miért? Itt csak a kamera képébe van belekeverve a rejáliti, a játékos ebből nem lát semmit.
  • Tinman #85419
    Hát ott nem egészen ezt az élményt fogod kapni.
  • Moby
    Jön ez psvr-re is.
  • Tinman #85417
    Mixed reality támogatást nem tudnátok elviselni? Én nagyon :-P
  • darkSectorxxx #85416
    De ez miben ps5? :)
  • Tinman #85415
    Kell az a PS5! ;-)

• darkSectorxxx #85414
    +1 ha 200 alatt lesz.

Ja és ha lesz értelme. Ha csak onli 4k fícsőr, akkor csá nextgen.
  • darkSectorxxx #85413
    Aco-val jól jártál.
    Killzone meg a generáció legszebb fps-e szerintem. Qx végigjátszós.
    No Man Sky-t nem ismerem nem játszottam vele.

Van még néhány jó játék amúgy :)
  • Tatyla
    Tök mindegy mikor jön a PS5, day one :D
  • Tinman #85411
    A PS4 Pro olyan, amilyennek a PS4-nek indulóban lennie kellett volna. Az, hogy a Sony és az MS is csinált egy faceliftet genváltás közben az FHD -> 4k miatt történt leginkább, Sony oldalról további motiváló tényező a VR volt. Valóban ez most egy különleges helyzet ezekkel a "közbenső" gépekkel, de a genváltás az szükségszerű (pörgetni kell a piacot, nincs megállás)... borítékolom egy normálisabb VR kitolását is a PS5 mellé. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a Sony részéről a Pro-val egy furcsa piackutatás volt, ahol nagyon is valós számokat tudtak felmutatni a befektetőknek, hogy tessék ez az irány, működik és még jobban működni fog erősebb vassal.

"A PS5-el ugyanilyen messze leszünk"

Egyetértek abban, hogy szerintem sem leszünk még mindig ott ahol kéne, de közelebb leszünk és ezért az árért, amit a jelenlegi piaci tendenciák szabnak meg (magas GPU és magas mem. chip árak), egy kicsit még jobban elégedettek lehetünk majd, de valójában keményen fizetünk azokért a lépcsőkért, amiket együtt teszünk meg ezekkel a konzolokkal. Persze nem kötelező, én is vállaltam, vállalni is fogom, mert a pénzünk nélkül nem lesz fejlődés az is biztos!

Indulóban a VR a Pro árában volt. Azért elég sokan vannak még mindig azok akik VR-t kifejezetten a luxus kategóriába tolják és igazuk is van. Meg lehet nélküle lenni? Naná. Lehet nélküle jól szórakozni a konzolon? Ezerkettőtízzel! Lehet vele szórakozni a konzolon? Lehet.

Ismerek olyan szülőket, akik a kölyöknek minden szart megvettek már, de a VR-tól ódzkodnak. Egy részük azért, mert féltik a gyerek látását (nem vicc és igazuk is van valamilyen szinten!), a másik része meg egyszerűen túlzónak tartja a 130 ezres árat a pakkért. (Igen meg lehetett ezt oldani jobb áron is, de a szülők nem koczkák.)

A genváltás tehát nem a VR miatt történik, de az is vastagon benne van a pakliban, hiszen a 2 millió nem rossz szám, lehet már rá alapozni, startnak/tesztnek jóvót', de ez csak az első lépés volt.

Az a helyzet, hogy talán soha nem hittem ennyire a Sony-ban, mint most. Egyszerűen hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem látom azt, hogy úgy csinálnak üzletet, hogy közben igen is érdekli őket a véleményünk és abs. érzem, hogy szeretik a játékosbázisukat és törődnek is vele rendesen.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.10. 09:32:18
  • Tinman #85410
    Azok a bizonyos értékek ott lehetnek egy csodás graffal ellátott játék esetében is, néha ott is vannak. Nem zárja ki egyik a másikat, arra kell törekedni, hogy a kettő együtt kerüljön elénk, amiért mi igen is tehetünk (vásárlás/nem vásárlás/day1/pre-order ignore/support piszkálás/SP/DLC, etc helyett Complete kiadások vételezése, etc.)
  • Moby
    >jövőre ez egy 6 éves konstrukció lesz, a PS2 és a PS3 között is éppen 6 év volt, a PSX és a PS2 között meg kb. 5. Genváltás. Szokásos. Nem értem miért furcsállja ezt bárki.
    Igen, de ugye a generáció nem csak az alapgépet, hanem a prót is váltja. Mi itt arról beszéltünk, hogy ezt a hardvert nincs különösebb ok leváltani. Ha valaki le akarja az alapgépet, csak elballag a boltba.

>messze vagyunk még a natív 4k@60 frémtől, már pedig a 4k tv-ket is el kell adni és ez lenne valahol már az elvárható alap nem a megalkuvások, meg spórolások sora
    A PS5-el ugyanilyen messze leszünk. A szavamat adom erre. 1 évig játszottam az elérhető legjobb teknón. Nincsenek évek óta fícsörökre vonatkozó fejlesztések, a transzisztormennyiség arra jó, hogy a fakéz el tudja füstölni. Nem az általános minőség fog emelkedni, hanem a mindenkori túlvállalás szintje.

>közel vállalhatatlan VR, mivel a Pro is majd belehal abba a szemenkénti hatnegyvenszernégynyócvanba' amit elém mer tolni. Jobb látványhoz erősebb hardver kell, lehet is lassan feldobni a jófogásra csirkeitatónak a sisakot 15 ezeré'.
    A VR-t én is írtam, de kétmillió VR kontra 70 millió nem VR. Ezért váltunk generációt?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.10. 09:14:10
  • yesname #85408
    Nem megalkuvás, hanem lekerül az ember szeméről a hályog, a rózsaszín köd és (ismét) az értékeket veszi észre. Azt, ami valójában számít és a lényeg (ismét) rájön, hogy mitől jó egy játék. A köd pedig a legkevésbé számít.
  • Tinman #85407
    Hihetetlen, hogy titeket nem zavar az a rémes techno, ami odabent fogad... amivel nem is lenne baj, ha 3 méterről látnám, de centikről látom.

Nioh SP must buy, jók a DLC-k.
  • Tinman #85406
    Ezen nem kicsit döbbentem ám le...

Most, vagy te egy másik/jobb eszközt kaptál, mint én - és az enyém gyári hibás -, vagy acélból vagy és lepattan rólad az szörnyűség ami azon a 2 lencsén keresztül a retinát tépkedi.

Minden egyes VR futamom előtt legalább 10 percig finomhangolok mindent, hogy a lehető legszebb képet kapjam. Elég egyetlen kis elmozdulás és deadly a kép. Az optimális beállítások mellett nem deadly, hanem elviselhető. Szó szerint el kell viselni, ami odabent van. Amikor leveszem megkönnyebbülök a tv kijelzőn elém táruló dashtól, pedig az csak FHD. Komolyan. Esküszöm.

És tudod mi a szörnyű? Hogy én ezt szeretném, szeretnék Skyrim VR-t tolni VR-ban, meg Doom-ot, meg Resi-t, mert az élményeket még így is átadja valamennyire, de meggyilkol a látvány és nem a sim. sickness a legnagyobb gond, mert azt hamar szokom mindig, hanem az iszonyatosan pixeles, elmosott, homály, amit gyakran a sötétséggel próbálnak elmaszatolni. Olyan érzés, mintha egy CRT monitort néznék, amin egy 1998-as játék fut.

Fogalmam sincs, hogy most irigykednem kéne arra, hogy téged ez nem zavar, vagy szörnyülködjek ugyan ezért.