status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>jövőre ez egy 6 éves konstrukció lesz, a PS2 és a PS3 között is éppen 6 év volt, a PSX és a PS2 között meg kb. 5. Genváltás. Szokásos. Nem értem miért furcsállja ezt bárki.
Igen, de ugye a generáció nem csak az alapgépet, hanem a prót is váltja. Mi itt arról beszéltünk, hogy ezt a hardvert nincs különösebb ok leváltani. Ha valaki le akarja az alapgépet, csak elballag a boltba.
>messze vagyunk még a natív 4k@60 frémtől, már pedig a 4k tv-ket is el kell adni és ez lenne valahol már az elvárható alap nem a megalkuvások, meg spórolások sora
A PS5-el ugyanilyen messze leszünk. A szavamat adom erre. 1 évig játszottam az elérhető legjobb teknón. Nincsenek évek óta fícsörökre vonatkozó fejlesztések, a transzisztormennyiség arra jó, hogy a fakéz el tudja füstölni. Nem az általános minőség fog emelkedni, hanem a mindenkori túlvállalás szintje.
>közel vállalhatatlan VR, mivel a Pro is majd belehal abba a szemenkénti hatnegyvenszernégynyócvanba' amit elém mer tolni. Jobb látványhoz erősebb hardver kell, lehet is lassan feldobni a jófogásra csirkeitatónak a sisakot 15 ezeré'.
A VR-t én is írtam, de kétmillió VR kontra 70 millió nem VR. Ezért váltunk generációt?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.10. 09:14:10