status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #85411
    A PS4 Pro olyan, amilyennek a PS4-nek indulóban lennie kellett volna. Az, hogy a Sony és az MS is csinált egy faceliftet genváltás közben az FHD -> 4k miatt történt leginkább, Sony oldalról további motiváló tényező a VR volt. Valóban ez most egy különleges helyzet ezekkel a "közbenső" gépekkel, de a genváltás az szükségszerű (pörgetni kell a piacot, nincs megállás)... borítékolom egy normálisabb VR kitolását is a PS5 mellé. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a Sony részéről a Pro-val egy furcsa piackutatás volt, ahol nagyon is valós számokat tudtak felmutatni a befektetőknek, hogy tessék ez az irány, működik és még jobban működni fog erősebb vassal.

"A PS5-el ugyanilyen messze leszünk"

Egyetértek abban, hogy szerintem sem leszünk még mindig ott ahol kéne, de közelebb leszünk és ezért az árért, amit a jelenlegi piaci tendenciák szabnak meg (magas GPU és magas mem. chip árak), egy kicsit még jobban elégedettek lehetünk majd, de valójában keményen fizetünk azokért a lépcsőkért, amiket együtt teszünk meg ezekkel a konzolokkal. Persze nem kötelező, én is vállaltam, vállalni is fogom, mert a pénzünk nélkül nem lesz fejlődés az is biztos!

Indulóban a VR a Pro árában volt. Azért elég sokan vannak még mindig azok akik VR-t kifejezetten a luxus kategóriába tolják és igazuk is van. Meg lehet nélküle lenni? Naná. Lehet nélküle jól szórakozni a konzolon? Ezerkettőtízzel! Lehet vele szórakozni a konzolon? Lehet.

Ismerek olyan szülőket, akik a kölyöknek minden szart megvettek már, de a VR-tól ódzkodnak. Egy részük azért, mert féltik a gyerek látását (nem vicc és igazuk is van valamilyen szinten!), a másik része meg egyszerűen túlzónak tartja a 130 ezres árat a pakkért. (Igen meg lehetett ezt oldani jobb áron is, de a szülők nem koczkák.)

A genváltás tehát nem a VR miatt történik, de az is vastagon benne van a pakliban, hiszen a 2 millió nem rossz szám, lehet már rá alapozni, startnak/tesztnek jóvót', de ez csak az első lépés volt.

Az a helyzet, hogy talán soha nem hittem ennyire a Sony-ban, mint most. Egyszerűen hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem látom azt, hogy úgy csinálnak üzletet, hogy közben igen is érdekli őket a véleményünk és abs. érzem, hogy szeretik a játékosbázisukat és törődnek is vele rendesen.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.10. 09:32:18