status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #85406
    Ezen nem kicsit döbbentem ám le...

Most, vagy te egy másik/jobb eszközt kaptál, mint én - és az enyém gyári hibás -, vagy acélból vagy és lepattan rólad az szörnyűség ami azon a 2 lencsén keresztül a retinát tépkedi.

Minden egyes VR futamom előtt legalább 10 percig finomhangolok mindent, hogy a lehető legszebb képet kapjam. Elég egyetlen kis elmozdulás és deadly a kép. Az optimális beállítások mellett nem deadly, hanem elviselhető. Szó szerint el kell viselni, ami odabent van. Amikor leveszem megkönnyebbülök a tv kijelzőn elém táruló dashtól, pedig az csak FHD. Komolyan. Esküszöm.

És tudod mi a szörnyű? Hogy én ezt szeretném, szeretnék Skyrim VR-t tolni VR-ban, meg Doom-ot, meg Resi-t, mert az élményeket még így is átadja valamennyire, de meggyilkol a látvány és nem a sim. sickness a legnagyobb gond, mert azt hamar szokom mindig, hanem az iszonyatosan pixeles, elmosott, homály, amit gyakran a sötétséggel próbálnak elmaszatolni. Olyan érzés, mintha egy CRT monitort néznék, amin egy 1998-as játék fut.

Fogalmam sincs, hogy most irigykednem kéne arra, hogy téged ez nem zavar, vagy szörnyülködjek ugyan ezért.