121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Alapvetően nem szeretem az FPS nézetet, ez igaz, de nem KO-kritérium, például BF1-ben emészthető volt számomra. Vannak játékok, amiben viszont elviselhetetlen számomra, ez is ilyen. Wolfenstein-ben sem zavart.

Az is igaz, ha rajtam múlna, soha többet nem készülne egyetlen FPS-sem, mert technológiailag rém igénytelennek tartom.
  • Moby
    Nem véletlen?
    Én az ACO-ba beletettem vagy negyvenet, és ebbe is bele fog repülni annyi.
    És ez sem véletlen! :D a véletlen itt nem játszik szerepet. A szó amit nem találsz: ízlés. Gusztus. Érzelmi értékítélet. Egyéni preferenciák. Számtalan szinoním fogalom közül válogathatsz. A véletlen az itt nem létezik :)
  • mucsácsó
    Ha tényleg tasza FPS-t akarsz - és nem volt még meg - akkor vedd meg a Doom-ot, most 3090 Ft a PSN sztórban :P :D
  • darkSectorxxx #85963
    Arra érti, hogy fps és fps nézet közt van eltérés.
    Nem maga az alap felállas a probléma.

Sok játék geciszar kamerát kap. Fov meg mindent állítanak sokan pc-n.
    Nem láttam élőben a játékot. Általánosságba értem a dolgot.

Dead Island pl engem irritál. Míg Siege nem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.28. 11:16:07
  • Moby
    De ha az FPS számodra élvezhetetlen, akkor mi vezetett oda, hogy megvedd egy olyan széria hatodik részét, aminek minden része FPS volt, és hát senki nem állította, hogy ezen rész e tekintetben változott? :)
    Mármint ezzel önmagában nincs baj, de nekem az jön le, hogy a játékkal momentán az a legnagyobb gondod, hogy az ami. Mer az nem túl racionális elvárás, hogy legyen valami alapjaiban más.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.28. 11:11:07
  • arty
    season passról tudnál pár szót?
    hány szingli "sztori" van benne, extraként? és milyenek? van értelmük? jobbak, mint a unity/syndicate esetében?

tehát be kéne árazni a goldot a standardhoz képest! extra lópáncél és társai NEM érdekelnek ;)
  • GOTY
    ACO ettől fényévekre van, mind tartalomban, mind minőségében (már pusztán grafikaiban is). A játék ékes példája, hogy hogyan kell szinte mindazt a szart magad mögött hagyni, ami szar volt, és hogyan kell gondolkodva játékot fejleszteni.

Az ACO önmagában egy történelmi csoda. Nem véletlen toltam abba 48 órát (és még visszatérek), ebből meg egy óra is elég volt nekem.
  • GOTY
    Alkalmazkodtam: eladtam.
  • GOTY
    Te se tudsz olvasni. Tudtam, hogy FPS a játék, amin kiakadtam, AHOGY ez a játékban megnyilvánul, működik. Darabos a kép forduláskor, nem látszik a karakter keze (mi a francnak lehet akkor kesztyűt adni rá?).

Bevérző képernyő! Na, ez a giga mega LOL, asdafsdafsdafsdaf toplel 2018-ban! Oké, hogy 10 éve még ez volt a játékmechanika, de valamit kitalálhatnának mást ahelyett a baromság helyett.
  • GOTY
    Szerinted, mert a te igényeidet bőven kielégíti a Far Cry 5. Nekem ez édes kevés. Elmondtam az előnyeit: szép, hangulatos, de a játékmechanika, fizika és amit az kínál, nekem kevés. Nagyon kevés.

Az FPS-ekről általánosságban gondolom, amit, nem a Far Cry 5 hibája, hanem önmagában a műfaj rákfenéje. Számomra élvezhetetlen.
  • arty
    "De ami legjobban kiakaszt, ez az FPS-nézet."

Amúgy az FC5 nem titkolja ám, hogy FPS játék... vagy vásárlás előtt még szeretted az FPS nézetű játékokat és közben ütött be, hogy jamégse? ;) Mert én azért kiérzem a hsz-ből, hogy a fő frusztráció ebből fakad(t)...

Az, hogy az ellenség AI alapból ismer/utál/támad, az egy játékmechanika az akciójátékokban, általában.
    Komolyabb "szimuláció" van a hitmanben, a különféle szerepjátékokban... itt simán csak kerüld el őket, ez a "feladat".
    Nagyon-nagyon AC:O-s elvárásokkal ültél le elé... de ez már egy másik játék, más szabályokkal, alkalmazkodj ;)
  • darkSectorxxx #85955
    ACO joggal van hype-olva.
  • Moby
    A kíváncsiság jó dolog. És itt szinte rizikó nélkül lehet kíváncsi bárki. Ennek kell örülni.
  • Rage47
    Én is így vagyok vele, meg az ACO-val is.
  • Moby
    Nem akarok én humoros lenni, de a #85922 tükrében nehéz bármit komolyan venni :)
  • GOTY
    Tessék pontosan olvasni, mielőtt a kukacodat simogatod a szellemesnek vélt hozzászólásodra.
  • Moby
    Mármint, hogy én nem lepődtem meg azon, hogy egy fps játék fps nézetű?
    Ja. Túloztam.
    ROFL
    :DDD
    Amúgy nem is élvezem. HAZUDTAM :D

Ez kész...
  • GOTY
    Utoljára a Far Cry 2-vel játszottam, azt multiban toltuk, nagy móka volt, meg a látványa is odabaszott akkor. Azóta nem. Ez az egy volt, ami a hype miatt kicsit felcsigázott, meg mert az ACO-t kivégeztem. Többet soha. Rém érdektelen a játékmenet.
  • Kongy
    Látod, ezért nem szabad felülni a hype vonatra. :D Én a halom pozitív vélemény után is tartom magam a saját véleményemhez, hogy 5 perc után megunnám az egészet, mert már kismilliószor láttam ezt. :) Ehhez nem kell kipróbálnom, 1 videó alapján meg tudom mondani.
  • SlickAdam
    ez is egy velemeny.
    a legendatol :D
  • GOTY
    Én is voltam olyan hülye, és elmentem tegnap, meg is vettem. Jelenleg már meg is van hirdetve több helyen is...Egy órát ment a játék...

Hááát, azért Moby barokkosokat túlzott, még az egyéni ízlésbeli különbségeket is figyelembe véve. A játék alapvetően szép, a belső terek azonban ocsmányak. Az intro video facial animation-je brutál, azonban a többi átvezető már a nyomába se ér.

Nekem nagyon nem jön be ez a buta játékmenet, ez a játék pont annyit tud, mint a Just Cause. Egy iszonyat arcade bohócság az egész, rém buta fizikával. Az ellenfelek arca mindig egyforma, van kb. 3 arc, és az váltakozik benne.

Honnan a tetves francból ismer fel valaki, aki 80-nal elhúz mellettem az országúton, hogy én ellenség vagyok? És persze azonnal el is talál, mert mindegyik csőcselék mesterlövész! Amit bírtam az ACO-ban, hogy a detection meter tök visszafogott volt, na, itt nem az. Úton-útfélen villog a fehér cucc, és mindenki felismer, még akkor is, ha életében soha nem látott, és egy teljesen új vidéken vagy. Botrány.

De ami legjobban kiakaszt, ez az FPS-nézet. Hogy 2018-ban még mindig itt tartunk, az vicc. Az a kamerarángatás, amit ez a játék művel....Oké, hogy 25 éve a Doom volt a menő, és más nem nagyon volt, csak FPS, de ez a műfaj elfelejtett fejlődni 25 évig, ami az alapvető technológiáját illeti.

Totál természetellenes a látótér, egyszerűen gyűlöletes az egész, többet nem vagyok hajlandó játszani FPS-sel.

Akinek van esze, az nem rohan megvenni ezt, mert egyáltalán nem olyan jó játék, sőt. Engem tudom, hogy nem kötne le, ennyi elég volt belőle.

Eladva.
  • Tatyla
    Tegnap csak behuztuk ezt az FC5-öt (kibaszott hypevonat) mentségemre szóljon volt egy 20%-os kuponom
  • BlackDahila
    Konkrétum: Egy ps4 es aco ért ugrottam be és nem volt nekik egy darab sem.
  • BlackDahila
    Költözik a pesti üzlet. Ugyan abban az utcában pár számmal feljebb és teljes a káosz. Én nem rég voltam fent és semmi sincs raktáron. Eszméletlen.
  • TDC Geronimo
    ja oké csak ez már ki van fizetve. Várok még pár napot aztán elintézem, ha nem lesz semmi
  • LBandi77
    Én meg pont ott voltam (ott laktam)amikor a nav-tek kombó lezárta a környéket 1 konzolbolt miatt.
  • Moby
    +1
    Nekem sem volt velük soha gondom. Látva a tapasztalatokat netszerte, soha nem vettem tőlük semmit, így most felhőtlen a viszonyunk :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.27. 18:46:21
  • n000rbi
    Ja, nekem is ez volt a szöveg egy hónapja is. Szerintem ne erőltesd.
  • Kandurex
    Nekem nincs velük negatív, minden megjött időre, ígértre.
  • Kongy
    Én egyszer rendeltem náluk sima xbox one csomagot, játék nélkül, 3 munkanap múlva közölték (amikor már rég meg kellett volna érkeznie hozzáteszem...) hogy nincs sima Xbox One csomag, 20 ezerrel drágábban tudnak adni fifa forza csomagot... mondom 'nyád, erre vártam 3 napot.. Elmentem és megvettem helyben. Valami nagyon nincs ott rendben, és netszerte sokfele olvasok hasonlókat.
  • TDC Geronimo
    Most kaptam mailt, állítólag valami karbantartás van náluk...
  • Tinman #85935
    Nekem se volt még velük bajom a következőkön kívül:

1. A kutya nem kérte, de anno mégis RGH-s X360-at adtak el.
    2. Rendeltem tőlük egy NES Classic controllert cirka 9 hónapja, akkor ráadásul írásban igazolta vissza külön az egyik ürge, hogy most nincs, de lesz, szólnak. A mai napig szólnak.
    3. Úgy küldték ide a SNES Mini-t, hogy egy k. értesítőt nem küldtek róla, hogy éppen aznap hozzák, pedig az előrendelés és a kiszállítás között hónapok teltek el. Pont szabin voltam, cégbe kértem, a futár beállított kérte a lét, mázlija volt, hogy éppen volt bent valaki a telephelyen, aki kifizette helyettem. Erre 2 órával később kapom a mailt, hogy akkor menne a futás és kivinni a csomagot. WTF?
    4. SNES Mini számlája kissé átverős volt. "Ajándéktárgy" volt feltüntetve a számlán és ennyi. Nesze neked, ezt számold el, lol. Írtam nekik. Rendezik. Eltelt 1.5 hét semmit. Írtam nekik megint. Rendezik. Eltelt 2 hét. Semmi. Írtam nekik, hogy a NAV-nak megy a köv. levelem, erre 3 órán belül jött a valid számla.
    5. A NES Classicom mellé egy hót' idegen gar papírját is nekem küldték el.
    6. Havernak rendeltem controllert, előre fizettem! Külön kiemeltem, hogy igen, nem történt elírás tényleg nem magamnak kérem, hanem más címre. Vissza is jött a visszaigazolás, hogy menni fog a címre. Erre csak nekem küldték le -.-
  • Droughert
    Párszor rendeltem már tőlük, igaz nem kódot, de azzal nem volt gond. Prohardveren viszont sokan panaszkodtak rájuk, és többen hasonlóan hozzád, kódot rendeltek és nem kapták meg, nem érték el őket. Korábbi infók alapján meg volt nekik pár ügyük a hatóságokkal is, cikkekre rá lehet keresni a neten.
  • TDC Geronimo
    Konzolok szervizével eddig nem volt bajom, de szombat óta nem küldik a 6ks PSN feltöltőkártyás kódom. 2 mailt küldtem nem válaszoltak, 2* hívtam már őket 2 különböző számon, nem vették fel és FBn se írnak vissza. Azt ne akarják, hogy ezért felutazzak pestre.
  • Moby
    De az legalább egyaránt szar mindenhol :D Viszont a one már 4 hónapja megkapta a HDR-t. A PS4-re meg azóta soon...
    Fosport ez, ebből már sosem lehet kimosakodni. Hihetetlen játékot pakolnak össze ezek a polákok, csak a konzolhoz nagyon kukák sajna.
  • Moby
    Daninak? Igen, ilyen a padlószőnyege. Nálam nincs padlószőnyeg. Gyerekek+sűrűszövésű világos padlószőnyeg=nogo
  • arty
    hdr pecs egy dolog (be van ígérve :D ), állítólag gémbréking bug van ps4en pár pecs óta: inventory-ban crashel a játék (sok cuccnál) ...
  • n000rbi
    Kinek?
  • SlickAdam
    jovan. csak tudjukkinek ilyen a szönyegje neki
  • Moby
    Az nekem is gyanús, lévén, hogy ez egy takaró :D