status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Én is voltam olyan hülye, és elmentem tegnap, meg is vettem. Jelenleg már meg is van hirdetve több helyen is...Egy órát ment a játék...

Hááát, azért Moby barokkosokat túlzott, még az egyéni ízlésbeli különbségeket is figyelembe véve. A játék alapvetően szép, a belső terek azonban ocsmányak. Az intro video facial animation-je brutál, azonban a többi átvezető már a nyomába se ér.

Nekem nagyon nem jön be ez a buta játékmenet, ez a játék pont annyit tud, mint a Just Cause. Egy iszonyat arcade bohócság az egész, rém buta fizikával. Az ellenfelek arca mindig egyforma, van kb. 3 arc, és az váltakozik benne.

Honnan a tetves francból ismer fel valaki, aki 80-nal elhúz mellettem az országúton, hogy én ellenség vagyok? És persze azonnal el is talál, mert mindegyik csőcselék mesterlövész! Amit bírtam az ACO-ban, hogy a detection meter tök visszafogott volt, na, itt nem az. Úton-útfélen villog a fehér cucc, és mindenki felismer, még akkor is, ha életében soha nem látott, és egy teljesen új vidéken vagy. Botrány.

De ami legjobban kiakaszt, ez az FPS-nézet. Hogy 2018-ban még mindig itt tartunk, az vicc. Az a kamerarángatás, amit ez a játék művel....Oké, hogy 25 éve a Doom volt a menő, és más nem nagyon volt, csak FPS, de ez a műfaj elfelejtett fejlődni 25 évig, ami az alapvető technológiáját illeti.

Totál természetellenes a látótér, egyszerűen gyűlöletes az egész, többet nem vagyok hajlandó játszani FPS-sel.

Akinek van esze, az nem rohan megvenni ezt, mert egyáltalán nem olyan jó játék, sőt. Engem tudom, hogy nem kötne le, ennyi elég volt belőle.

Eladva.