status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nekem se volt még velük bajom a következőkön kívül:
1. A kutya nem kérte, de anno mégis RGH-s X360-at adtak el.
2. Rendeltem tőlük egy NES Classic controllert cirka 9 hónapja, akkor ráadásul írásban igazolta vissza külön az egyik ürge, hogy most nincs, de lesz, szólnak. A mai napig szólnak.
3. Úgy küldték ide a SNES Mini-t, hogy egy k. értesítőt nem küldtek róla, hogy éppen aznap hozzák, pedig az előrendelés és a kiszállítás között hónapok teltek el. Pont szabin voltam, cégbe kértem, a futár beállított kérte a lét, mázlija volt, hogy éppen volt bent valaki a telephelyen, aki kifizette helyettem. Erre 2 órával később kapom a mailt, hogy akkor menne a futás és kivinni a csomagot. WTF?
4. SNES Mini számlája kissé átverős volt. "Ajándéktárgy" volt feltüntetve a számlán és ennyi. Nesze neked, ezt számold el, lol. Írtam nekik. Rendezik. Eltelt 1.5 hét semmit. Írtam nekik megint. Rendezik. Eltelt 2 hét. Semmi. Írtam nekik, hogy a NAV-nak megy a köv. levelem, erre 3 órán belül jött a valid számla.
5. A NES Classicom mellé egy hót' idegen gar papírját is nekem küldték el.
6. Havernak rendeltem controllert, előre fizettem! Külön kiemeltem, hogy igen, nem történt elírás tényleg nem magamnak kérem, hanem más címre. Vissza is jött a visszaigazolás, hogy menni fog a címre. Erre csak nekem küldték le -.-