121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ja.
  • partizan182
    Hádéjer? Mer akko töltöm lefele.
  • Moby
    Sajnos csomó hdmi1.4-es eszközre ráírják a 4K-t, ami igaz is. 4K@30Hz-et tudnak. HDR-t, meg 60Hz-et nem.
  • Moby
    Na, mán látom. Nem. Nem ilyen kell. Bidirekcionális kell. Meg olyan, ami garantáltan tudja a HDMI2.0

Én ezt vettem. Rohadtul kábelérzékeny ez is, egy darabig csereberélgettem az itthon lévő kábeleket mire leltem olyan, amivel megy (pedig mind high speedes).
  • Ulthanito
    Azt hittem reg nélkül is megy...Ha beregelsz, hót tuti, hogy vásárolni is fogsz! :-D
  • Moby
    Jajbocs telefonról nem bírtam megnézni, mer ide regisztráció kell, nekem nincs, a nejem rendel innen szemceruzát, de az övét nemtudom. Minnyá bereggelek, aztán megnézem.
  • Moby
    Befutott a Wicser3 própeccs. Nem keveset kellett várni rá, de megérkezett.
  • Ulthanito
  • Moby
    Jó akkor értem. Mármint a valami változikot értem. És akkor értem.
    Értem.
    Dark! Változzon! Változzon az, hogy valaki kér valamit, és még logikus is, akkor adjuk oda neki. Nekünk ingyen van, ő örül, én örülök, te írsz, mindenki boldog. Deal?
    Deal.
    Lapozzunk.
  • Ulthanito
    Nem tudom hol élsz Darky, de ez minden kurrens játéknál szinte előjött eddig is. Én magam kértem a GT topikba történő átfáradást, arról nem beszélve, hogy vagy 2 hete már itt is jelezte előre más, hogy abba lehet hagyni a GoW szpojlerezést...

Te nem olvasod a topikot?
  • j0nNyKa
    valami az irasrol meg a userekrol meg hogy nem igaz, valami lesz, valami volt, de valami valtozik, mit nem ertesz ezen?
  • Moby
    >Félre ne érsd.

Ezt megígérhetem. Nincs ugyanis egyetlen mondtad, amiből bármit ki tudnék hámozni.
    Valaki lefordítaná?

• darkSectorxxx #86555
    Erről beszélek. Nem volt ez megbeszélve. Vagyis nem a kommentelőkkel van baj. Nem felelőtlenül kommentelnek, hanem eddig nem volt szó erről. Ez ma téma először. Szóval nincs olyan hogy majd úgyis később valaki irkál, ha egyszer nem volt erről szó, akkor honnan tudná a user?

Most ez oké, meg van beszélve a dolog. Csak az nem igaz, hogy majd úgy is irnak később, mivel ez az eset, ami most van soha eddig nem állt még fenn. Nincs gyakorlat és tapasztalat.

Félre ne érsd. Nem a kommentek mellett vagyok, csak mondom, hogy az nem kifogás hpgy hát majd úgyis ez meg az lesz, mert ez más eset mint ami eddig volt.

Eddig annyi volt hogy spoiler ne legyen, amit mindenki szabadon értelmezett.
  • Ulthanito
    Igen
  • SlickAdam
    nem kell full akcinnyo, hogy a szimpatikus idegrendszered legyen durvan aktiv. mar a feny-dolog miatt is az volt, fokuszaltal a rejtelyekre (vmi nyomozosos cucc, nem?), ... stb.

persze teny, hogy BB boss harc VR szemcsiben ejszaka megjobban felpörgetne
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.11. 11:40:35
  • partizan182
    Azé ez a gamma nem az az igazi adrenalin fröccs kategória :)

Egyébként nem vészes, de tompa vagyok picit az tény, rég vót már hasonló. Ma befejezem mert azóta a sztorin zakatol az agyam.
  • Evoluti0N
  • SlickAdam
    ja igen. szoval az IS.
  • n000rbi
    Szerintem is. Közvetlenül alvás előtt nagyon nem ajánlott VR-ozni. Én egyszer tettem meg, azóta is bánom :D
  • Moby
    Ez itz inkább motionsickness lesz.
  • SlickAdam
    meg vagyunk lepödve? :D nem eleg, hogy mesterseges feny, 2mm-röl kaptad a dozist. pü-pü-pü :D raadasul az idegrendszered is F1-es futam szinten maradt valszeg.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.11. 11:22:25
  • j0nNyKa
    akkor mindenki boldog, ha innen torlom a gow-val kapcsolatos hszeket, amik esetlegesen bejonnek? legyen igy?
  • partizan182
    Ja, bár mindeki szarik bele, de van ennek kis followup-ja: a túltolt VR konkrétan másnaposságot okoz :) Ahogy írtam tegnap este pörgött vagy 3,5 órát ez az Invisible Hours, ma reggel úgy ébredtem mint anno bulika után (minusz az émelygés). Persze a -1 óra alvás a szokásoshoz képest nem segít, de ez valami egészen érdekes érzés :)
  • Ulthanito
    @Moby: Ilyet vettél a VR-hoz?
  • Ulthanito
  • Tikal #86542
  • SlickAdam
    a spoiler nem ertelmezhetö szabadon. az a gond, hogy egyesek total erzeketlenek mar a spoiler-re (akik egesz nap ezeket bujjak a neten) es mint a bolond szurjak befele az info tengert.

mivel ezen sajnos nem lehet valtoztatni, menjen hat az egesz külön topikba.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.11. 11:12:43
  • partizan182
    Mi lenne ha a kutyázás helyett ez is úgy működne ahogy kb eddig is: élménybeszámolók jöhetnek ide, a "melyik fejsze a legjobb DPS" meg a "húbeszarsz most tartok ott hogy (spoiler)" meg oda.

Mindenkinek jó, senki sem esik bele a spoiler-kútba, de nem kell 40 topicot menedzselni / követni egyszerre.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.11. 11:11:39
  • Ulthanito
    Nem tudom mit szívsz baszki...

Csak, hogy ellentmondjak..nem értem miért kardoskodsz amellett, hogy minden jöhet ide, ha egyszer az ACO topikot olyan szinten hánytad tele hozzászólással, hogy szinte csak egymagad voltál a topikban.

Ja, hogy ide is teleszemetelted a huszadik lópáncélos faszságoddal?!

Akkor most miért nem jó neked a topikolás? Dasnál, Niohnál, BB-nél stb jó volt, most nem?

Nincs igazad, a SPOILER-nek igen is van mércéje: BÁRMI, ami egy adott témát érintő, a játékos szemszögéből kéretlen hozzászólás, amivel az ő szórakozását ronthatod el. Azaz, nem az dönti el, mi a spoiler, aki adja, hanem az, aki olvassa! Ebből kell kiindulni.
  • Moby
    >Az nem felejtés, hanem egész egyszerűen, az illető szerint, az a komment nem spoiler. Ami másnak meg az.

Te valami másik mozit nézel. Nem a spoilert kell átvinni oda, hanem a témát. Azt azért csak tudod épp miről beszélsz(írsz) éppen, nem?
  • darkSectorxxx #86537
    Mindenki boldog lenne most, ha megdumáltuk volna régen a dolgot.

Menjen minden játék spoilerbe, és akkor nincs botlás.

Amit beszéltünk, hogy spoiler off, az semmi. 0.
    Az nem jó. Mert a spoiler szabadon értelmezhető.
    Egyiknek spoiler ha megemlíted, hogy nem lehet benne ugrani, a másiknak meg nem spoiler. Csak az ha mondjuk egy cselekményt írsz le.

Nincs meghatározva hol a határ.
    Ezt itt kellett volna tisztázni.

Amit mondtál, meg Moby, hogy majd úgyis idővel megfeledkeznek róla.
    Az nem felejtés, hanem egész egyszerűen, az illető szerint, az a komment nem spoiler. Ami másnak meg az.
    De ezt ő nem tudhatja, hiszen a saját fejével nézi a dolgokat.

Biztos vagyok abban, ha megbeszéljük, hogy minden géming spoilerbe, akkor azt simán be lehet tartani.

Csak jön a másik nagy probléma, hogy szedjük szét aaz általános híreket a játékokétól? Mert vannak témák, amik akaratlanul összemosódnak majd. :)
  • Moby
    Igen, a felét ide, a felét oda. Ahogy pl. ez ment a nemrég felmelegített DaS3 topikban, amiből nem jött át ide semmi. Mégis mindkét topik aktív maradt.
    Kellett hozzá mágia? Kellett erre külön kérni bárkit?
    Egyszerűen elfogadta mindenkit, hogy ez itt (már) nem mindenkit érdekelne. De ha itt ez explicit megteszi valaki, azt meg te is ignorálod. Nem világos miért. Ez gondolom olyan lehet nálad, mint amikor nem érdekel, hogy nézi-e bárki ahogy játszol, de legalább 3 topikba beszúrod a linket, hogy élő adásba kezdtél.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.11. 10:33:56
  • Ulthanito
    Szerintem ez elvétve van csak így, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány alkalommal volt itt arról szó, hogy valaki munkahelyet váltott vagy épp elvált. Ha valaki, vagy többen is jelezné. hogy őt ez zavarja, akkor totál jogos moderátori reakció erre megkérni az illetőt, hogy ne tegye.

Ne legyen fészbuk, isten ments.
  • j0nNyKa
    mi van, ha a kozosseg bizonyos tagjainak az rontja el a szorakozasat, hogy xy emberek eleterol szol a topic idorol idore? tudtommal nem vagyunk facebook
    te most azzal ervelsz, hogy inkabb legyunk facebook, minthogy mukodjon ps4 gyujto topickent a ps4 topic
    ooooooooooooohm
    ohm
    eddig ertettelek
  • Ulthanito
    Én azt gondolom, hogy a moderátoroknak - és most nem magadra gondolj, bárkiről is van szó - a legfontosabb feladata egy tematikus fórumon a tematika megtartására irányuló törekvés. Ha nem így lenne, kéne egyetlen topik a jó társaság kedvéért, és nem kéne 100 különböző, ahogy most van. Lehet ezzel vitatkozni, meg nem egyetérteni, de az olyan, mintha azon vitatkoznánk, hogy a Föld kering-e a Nap körül. A tematikus forum, ahogy a neve is mutatja - nomen est omen -, tematikus.

Úgy vélem, hogy ennek betartása és betartatása itt nem működik jól, ellenben, és ezt kezeld a helyén kérlek, a másfajta moderáció meg indokolatlan/eltúlzott stb.

Én is azt gondolom, hogy elfér az, hogy sárga szemüvegről beszélünk itt, mint ahogy az is, hogy Darky szerelmi bánatos, így van ez rendjén, ettől közösség a közösség. De egy ilyen markáns téma, mint egy játék részleteiben történő kivesézése, ami a közösség bizonyos tagjainak szórakozását ronthatja el, az igenis a topikjába való.
  • darkSectorxxx #86532
    Felét ide, a felét oda?
    Ilyen nincs, vagy oda minden vagy semmi. Ahogy mondod ugrálni nem fog senki. Mert ha megegyezünk, hogy no GoW, akkor semmi, mert ami GoW az spoiler.

De akkor minden játékkal ki kell egyezni.
    Persze ezt minden játéknál lehetne.
    Konzolon a probléma az, hogy kb vagyunk 20an aktivan és ugye a 20 emberből lehet 3 aki játszik éppen és 2 aki irogat is a játékról.
    Pcn azért a játékok topikjaiban van bőven létszám.
    Itt ezért alakult régebben ki ez a mindent egy helyen.
    Mondjuk EJoff topikban már ugyanez megvalósult, ott is egy "szűk társaság" akik egy helyen élik az életüket. Fórum szinten persze.

Amúgy én is igyekszem majd odafigyelni, hogy a kérésnek eleget tegyek.
  • j0nNyKa
    jatszhatunk a szavakkal, mondom en veled fogok egyeterteni, ertem az allaspontodat, de a masik oldalt is ertem
    nagyon jol tudod, mert te is resze vagy, hogy tobbrol van itt szo, mint igy meg ugy megfogalmazott ervekrolla spoiler ellen, vagy mellett
    egy olyan forumtopic, mint ez, sokaknak a masodik lakhelye: ide jarnak elmenyt megosztani, ide jarnak haverkodni, stb. (te is)
    es ez tokre rendben is van, ha kozelebb hozza az embereket ez a szanalmas kis felulet, annal jobb
    ha innen nezed, ki akarna atmenni egy uj topicba ideiglenesen, kevesebb figyelemmel, kevesebb olvasoval, valaszoloval? mindenkinek kenyelmesebb, meg biztonsagosabb itt kibeszelni minden szart
    gondolj mar bele, az egesz eleteteket itt szoktatok kibeszelni, rahuzva hogy amugy a gamingrol van szo - hat persze hogy arrol, nyilvan...
    akkor ami tenyleg on topic, majd pont azzal fognak elmenni az emberek mashova? nem fognak :)
    te vagy a rossz oldalan a penisznek, igen - sajnos a topic-kal jar ez a helyzet, amit valahogy meg kell oldanod, mert a fentieket vegiggondolva eselytelen, hogy atpaterold a nepet egy masik topicba :)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.11. 09:43:46
  • SlickAdam
    ne facsard ki a mondatot, mert tudod jol, hogy hülyeseg. lehetne irni millio peldat (pl filmeset) is...

ITT VAN A GOW TOPIK!

kesz, huzzon mindenki oda. mar több hete meg kellett volna nyitni es a rohadt info cunamit oda terelni...
    1 klikk egy masik topikra. ennyire nehez? sok kenyszerbeteg...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.11. 09:41:34
  • darkSectorxxx #86529
    Szerintem nincs baj ezzel. Menjen topikba.

De a spoiler tag akkor is kell, mert ugye a God of War infók közül is van általános infó, meg rendes spoiler. Azok akik ugye olvassák, milyen hosszú a játék, milyen nehézségek vannak, azok a képekre, spoileres story dolgokra még lehetnek allergiásak. Spoilert mint tagot, nem lehet majd nélkülözni.

:)
  • Ulthanito
    Köszönöm, Moby!