121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Cyberpunk 2077 is legit. I can’t even imagine this being current gen. Like holy shit. It’s like Deus Ex + Crysis + Witcher at a scale and level of detail that I’ve never seen. It’s the kind of game I’ve dreamt of for ages. That was one hell of an hour.

ha valaki kételkedett volna abban, hogy real (in-engine) és CGI a Cyberpunk 2077 tréler :P

viszont az továbbra is kurvafura, hogy FPS lesz (mondjuk én adom, de TPS jobbvóna... mondjuk szerintem úgyis lesz váltható kamera, furcsállnám, ha nem... :D)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.13. 14:13:41
  • LBandi77
    +mindegyik baszós kardozós.
  • Ulthanito
  • Ulthanito
    Szerintem neked fogalmad nincs, miről fog szólni a GoT. Olvasd el tényleg, elég részletesen leírják, hogy milyen lesz a mechanika, ennek a Nioh-hoz SEMMI köze nincs, de tényleg.

Kis hint: az egyik egy RPG, a másik nem.

Miről beszélünk?

Szíved joga hogy valami ne tessen, de azt hadd kérjem, hogy hülyeséggel ne ideologizáld már meg, ok!? Súlyos tárgyi tévedésekben vagy, amit itt mindenki lát rajtad kívül, de te nem akarod észrevenni.
  • Tatyla
    Write only fröcsögni jobb, szerintem is három teljesen különböző játékot kapunk egy közös dolog van benne, a feudális japán de ez se teljesen igaz
  • n000rbi
    Akkor most már csak azt a rohadt cikket kéne elolvasni (neked és még pár embernek itt) és látnád, hogy rohadtul más lesz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.06.13. 12:44:00
  • Tinman #88532
    Mit nem értesz azon, hogy van akinek egyik tetszik, van akinek a másik?

Azt magyaráztam neki, hogy NEKEM mi a bajom vele, hogy miért nyilatkozom negatívan a From-ról. Hogy ezen mit nem értesz, az számomra rejtély.

A probléma az a Sekiro-val, hogy egyszerre jelenik meg több kardosfckolós játékkal. Így a From-é, csak egy a sorból, ráadásul a NioH már ellőtte ezt a petárdát... most már másodszor.
  • Ulthanito
    "és még vagyunk páran, akik a DeS-DaS PtD vonalat kedvelték"

Ez egy gumcsiont, lufiérv, mert Slick ugyanúgy mondhatja, hogy és még vagyunk páran úgy, akiknek a DaS3 bejött. Akkor most kinek van igaza? Neked vagy neki?

"Ha a From a DaS 3 helyett anno a Sekiro-val jön attól eldobtam volna a kalapom. De most az már csak egy NioH utóérzés"

Te tudod, bár a két játéknak semmi köze egymáshoz mechanikában. Ha meg azért, mert ez is japán, az is japán, akkor semmi mással ne játssz mostantól kezdve, mert már az is vótmár, vótmár. FPS is vótmár, GTA is vótmár, minden vótmár. Mindenre, bármire rá lehet fogni, hogy valaminek az utóérzése.

Ha nem tetszik, nem tetszik, nincs ezzel gond, de ne amiatt ne tessen, mert utóérzés.

• Ulthanito
    Ráadásul az összes DLC-t is belepakolták....
  • Kandurex
    Egyébként a From a DaS 1 óta folyamatosan butítja, puhítja a játékait...kuka, ha tényleg meglépik,...
  • Tinman #88528
    Igen, hibásan. A God of War eleve előbb jelent meg, mint a Gears of War, ráadásul előbbit jóval komolyabb státusz lengi körbe, mint az XBOX360/PC-s covershootert. Persze mindenki úgy hívja, ahogy akarja, csak volt ebből már félreértés nem egyszer.
  • BlackDahila
    Számomra csupa olyan dolgot alakitottak át vagy vettek ami pedig jó rendszer volt. Egyre esélyesebb hogy ez skip lesz számomra.
  • Tatyla
    Nekem 92 óra lett a végére és teljesen korrekt kis játék amit azóta szét patcheltek így jó vétel
  • BlackDahila
    Shadow die twice teljesen offline game lesz. Nem lesz online elem benne. Bye bye feliratok plusz pvp. :(
  • Tinman #88524
    Miért ignorálod azt, amikor dicsérek valamit?

A GoW-ot pl. itt is írtam, hogy nagyon is elismerem! Hardon verem a lefelé éppen, és maxolgatom. De az Ascension nem lett jó, ekéztem is akkor, ahogy számomra a DaS 3 sem! Utóbbi esetben elmentek egy olyan irányba, amit én nagyon nem szeretek! Nagyon kevés olyan játék létezik, mint a Soul és erre ezt is elvitték DMC kaszab irányba.
    Nem azért nem tetszett mert kiégtem, mert a Snake Pass-re éppen idén adtam 10/10-et (kimaxoltam teljesen). A Divinity Original Sin EE-re pedig 8.5-öt gondoltam... hosszú a sor, idén már legalább 20 játék letolása van mögöttem.

Az Ascension után ami a GoW-al törént = CSODA! Etalon! Képesek voltak kvázi u.a. az arcok merőben átgondolni az egészet úgy, hogy mégis GoW maradt. Egyszerűen zseniális amit letettek az asztalra. Jó, vannak hibája, de nem vészes.

Szerinted a DaS 2 után a DaS 3 egy pozitív fejlődés volt. Számomra baromira nem és még vagyunk páran, akik a DeS-DaS PtD vonalat kedvelték. Fogták és összelopkodták a saját korábbi ötleteiket és beletolták a DaS 3-ba a BB harcrendszerével megfűszerezve. Ennek én nem tudok tapsikolni.

Egy NioH-nak tudtam tapsikolni, mert nem a From berkeiből érkezett, de From minőségben prezentált cím. Ha a From a DaS 3 helyett anno a Sekiro-val jön attól eldobtam volna a kalapom. De most az már csak egy NioH utóérzés, ráadásul lesz még mellé más dettó ilyen játék, többek között a NioH 2 is.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.13. 12:20:34
  • partizan182
    Igen, ők azok. Kingsglaive az alapsztori miatt fontos, Brotherhoodban meg a karaktereket ismered meg. Nekem az utóbbi jobban bejott.
  • Tikal #88522
    ez nagyon gáz
  • Kandurex
    őőő....aa....őő....aham...szarul hangzik
  • SlickAdam
    tehat a Kingsglaive FILM és a Brotherhood 5 reszes anime?
  • SlickAdam
    a royal edicioban felturboztak az ending-et, ugy olvasom. lehet akkor beaktivalom a bövitest, mert az a kiadas van meg (a tokban csak a sima FFXV korong + kod, tehat megintcsak egy fél-digital kiadas...).

jo tudni, hogy 2 anime is van, egyröl tudtam. megnezem akkor, köszi a tippet!
  • partizan182
    A 2 animét nézd meg előtte, anélkül konkrétan érthetetlen a játék sztorija. FFXV egyébként remekül indít, közepére ellapododik, vége vállalhatatlanul szar, az endgame (opcionális challengek/bossok) meg megint jó.

Vegyes na, engem az ordenáré, összecsapott, semmiből előbukkanó majd egy gyenge fing impaktjával landoló befejezés annyira felbaszott hogy azzal a lendülettel töröltem a francba.
  • Ulthanito
    Pedig most akartam a napokban megvenni, s csak azért nem tettem, mert nem volt amazonon feltöltő. :)

Nem erősített meg abban, hogy ez biztos kell.

Darky! Te játszottál vele, neked mi a véleményed?
  • SlickAdam
    beletettem kb 5 orat az FF XV-be. majdnem skippeltem teljesen, sajnos tök feleslegesen, mert semmi gond nincs vele technoban. vagyis az van ugye, hogy DF-ék a legelsö videojukban (a kabe "500"-bol) talan emlitettek a steady modot, de azota mindig csak a High es Lite modok voltak mutogatva, hogy mennyire vallalhatatlan az egesz. es valoban, attettem High-ra és egyszer körbeforgattam a kamerat ---> hanyinger pacing. Lite-ban meg csapkod a frem vilagba, szinten kellemetlen.
    DE a Steady teljesen jo. ennyi idö alatt 2-3 db minimalis beakadast erzekeltem, ha nem tudnam, hogy pacing gondok vannak a jatekkal, siman ramondtam volna erre a modra, hogy atom 30.

amugy szepseges az egesz, nem irritalnak a karakterek (vagyis az egyik picit, de csak a német szinkron miatt), hangulat jofele.
    viszont a harc szerintem borzalmas. nem latni mi törtenik, legtöbbször csak az elet csikon latom (tul kesön...), hogy sebzest kaptam, azt se egyertelmü mikor kene dodge-olni. ezert probalom a kamerat is terelgetni, pedig masra is figyelni kene... jatek elejen vagyok, de mar többször is ki lettem ütve. Xenoblade is hasonlo okok miatt nem feküdt, bar az sokkal rosszabb volt. de valszeg velem van a gond.
    es a törtenetvezetes is eleg... hideg. nincs ra jobb szavam. olyan gepies.
    nevek is furak, nem vagtam hirtelen, hogy kik allnak szemben egymassal. kerestem a menüben a "story so far" pontot, ami az FFXIII-ban tul lett tolva, minden felesleges kis aprosagot leirtak. no itt nincs ilyen egyaltalan...

remelem elkap!
  • Ulthanito
    A korábbi From-stílusban nem lesz benne szerintem. Biztos lesznek böszme nagy ellenfelek, és valószínű, hogy más interpretációt adnak majd a bossharcnak is.
  • Seth
    Olyanjapán hack&slash játék még nem készült, ahol nincs boss :D
  • Myselor
    sehol nem írtak ilyet se xd
  • Ulthanito
    Klasszikus, HP-fogyós bossharc nem lesz benne.
  • j0nNyKa
    eleg lesz, most szoltam utoljara
    vegyed eszre hogy kezded megint a kotekedo offolo flamelo stilust amiert repkedni szoktak kifele az accountjaid
    nekem egy kattintas, neked sok energia utana visszakonyorogni magad, gondolj erre, ha mar a jozan esz miatt nem fejezed be
  • Ulthanito
    Hát én a gears of War-t világ életemben GoW-nak hívtam az Xbox topikban. És jééé, érdekes, senki nem gondoltam azt, hogy a God of War-ra gondolok.
  • Ulthanito
    "egy kiegett akadekoskodo faszkalap lettel ember"

Dehogyis! Miért mondod?!
  • Myselor
    már alapból a videóban van egy boss harc, és sehol nem írták hogy ne lenne.ha ez neked egy from soft játékban rossz hgoy sok a boss fight akkor nem a te játékod nem gondolod?
  • SlickAdam
    szemelyeskedö? no shit...

felszopas? nem tudok ilyesmiröl. en probalok objektivan ertekelni.
    viszont neked nincs From kiritikad. csak siman kiegtel (en is amugy). kivancsi vagyok hany evig erölteted meg, mire raeszmelsz. brennyu rendszert kapsz a From-tol, de te ugyis megmagyarazod, hogy ugyanaz es szar. meg a lenti cikk ellenere is.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.13. 09:06:27
  • n000rbi
    Sehol nem írnak olyat, hogy nem lesz benne bossharc. Csupán a trailer végén látható hatalmas kígyóra értik, hogy az pl. egy enviromental puzzle lesz, nem pedig tradícionális bossfight.
  • Tinman #88504
    Ellie vagy? Ha nem akkor minek akaszkodsz rám? Unalmas, topikromboló, személyeskedő, irritáló amit tolsz. Vedd már észre magad, hogy te From felszopásod pontosan annyit ér, mint az én From kritikám. Jó reggelt!
  • Tinman #88503
    Szinte mindenkinek a GoT-ról a Game of Thrones ugrik be... még a Google-nek is.

A Gears of War-t nem véletlenül hívjuk GeoW-nak és nem GoW-nak, mert az nyilván a God of War.

Random példa GoT játék témában.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.13. 09:01:35
  • SlickAdam
    egy kiegett akadekoskodo faszkalap lettel ember, regen nem voltal ilyen. akkor meg birtalak.

GOT, kesz. az egesz topik szarik a tronokra.
  • Tinman #88501
    Vegyél vissza magadból sok leszel már MEGINT!
  • SlickAdam
    hagyd mar abba bazdmeg!
  • Ulthanito
    Egy videojátékos fórumon szerintem nem ördögtől való GoT-nak rövidíteni a Ghost of Tsushima-t, senkinek nem a trónok harca jut eszébe, mint ahogy szintén nem az enzimre asszociálsz. Ha most ez egy medikusfórum lenne, jogos lenne, hogy ne hívjuk GoT-nak a videojátékot, mert a GOT az a glutamát-oxálacetát aminotranszferáz.
  • Ulthanito
    Én nem fosok, egy próbát teszek vele. Sőt, kifejezetten örülök, hogy nincs benne bossharc, mert azt már a hátam közepére kívánom.