status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #88524
    Miért ignorálod azt, amikor dicsérek valamit?

A GoW-ot pl. itt is írtam, hogy nagyon is elismerem! Hardon verem a lefelé éppen, és maxolgatom. De az Ascension nem lett jó, ekéztem is akkor, ahogy számomra a DaS 3 sem! Utóbbi esetben elmentek egy olyan irányba, amit én nagyon nem szeretek! Nagyon kevés olyan játék létezik, mint a Soul és erre ezt is elvitték DMC kaszab irányba.
    Nem azért nem tetszett mert kiégtem, mert a Snake Pass-re éppen idén adtam 10/10-et (kimaxoltam teljesen). A Divinity Original Sin EE-re pedig 8.5-öt gondoltam... hosszú a sor, idén már legalább 20 játék letolása van mögöttem.

Az Ascension után ami a GoW-al törént = CSODA! Etalon! Képesek voltak kvázi u.a. az arcok merőben átgondolni az egészet úgy, hogy mégis GoW maradt. Egyszerűen zseniális amit letettek az asztalra. Jó, vannak hibája, de nem vészes.

Szerinted a DaS 2 után a DaS 3 egy pozitív fejlődés volt. Számomra baromira nem és még vagyunk páran, akik a DeS-DaS PtD vonalat kedvelték. Fogták és összelopkodták a saját korábbi ötleteiket és beletolták a DaS 3-ba a BB harcrendszerével megfűszerezve. Ennek én nem tudok tapsikolni.

Egy NioH-nak tudtam tapsikolni, mert nem a From berkeiből érkezett, de From minőségben prezentált cím. Ha a From a DaS 3 helyett anno a Sekiro-val jön attól eldobtam volna a kalapom. De most az már csak egy NioH utóérzés, ráadásul lesz még mellé más dettó ilyen játék, többek között a NioH 2 is.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.13. 12:20:34