status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #88516 beletettem kb 5 orat az FF XV-be. majdnem skippeltem teljesen, sajnos tök feleslegesen, mert semmi gond nincs vele technoban. vagyis az van ugye, hogy DF-ék a legelsö videojukban (a kabe "500"-bol) talan emlitettek a steady modot, de azota mindig csak a High es Lite modok voltak mutogatva, hogy mennyire vallalhatatlan az egesz. es valoban, attettem High-ra és egyszer körbeforgattam a kamerat ---> hanyinger pacing. Lite-ban meg csapkod a frem vilagba, szinten kellemetlen.
DE a Steady teljesen jo. ennyi idö alatt 2-3 db minimalis beakadast erzekeltem, ha nem tudnam, hogy pacing gondok vannak a jatekkal, siman ramondtam volna erre a modra, hogy atom 30.
amugy szepseges az egesz, nem irritalnak a karakterek (vagyis az egyik picit, de csak a német szinkron miatt), hangulat jofele.
viszont a harc szerintem borzalmas. nem latni mi törtenik, legtöbbször csak az elet csikon latom (tul kesön...), hogy sebzest kaptam, azt se egyertelmü mikor kene dodge-olni. ezert probalom a kamerat is terelgetni, pedig masra is figyelni kene... jatek elejen vagyok, de mar többször is ki lettem ütve. Xenoblade is hasonlo okok miatt nem feküdt, bar az sokkal rosszabb volt. de valszeg velem van a gond.
es a törtenetvezetes is eleg... hideg. nincs ra jobb szavam. olyan gepies.
nevek is furak, nem vagtam hirtelen, hogy kik allnak szemben egymassal. kerestem a menüben a "story so far" pontot, ami az FFXIII-ban tul lett tolva, minden felesleges kis aprosagot leirtak. no itt nincs ilyen egyaltalan...
remelem elkap!