121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Köszönöm, meglesem majd mit lehet a menüben állítani, de azzal egyetértek amiket írtál.
Viszont. Egy szimulátor nem attól lesz arcade hogy kicsit kanyarba dinnamikusabban fordul a kamera, szerintem.
Ahogy a Forza Motorsport se arcade.
Ettől még a kocsi viselkedhetne realisztikusan, ha érted mire gondolok.
Szóval ez miatt a kamerát nem társítanám a jellegéhez, annyi szimplán, hogy a GT ilyen kicsit szerintem Ridge Racer-es. :) -
Metacritic user értékelések semmit sem jelentenek. Akinek az IQ magasabb 70-néál az tudja miért. Akinek alacsonyabb 40-nél az meg sem nézi miért adnak 0-1-eket. -
Ez csak a játék kamerakezelése. Lehet rajta picit állítani, de nem lesz olyan, mint a forza. Abban egy szándékosan dinamikus, kicsit árkádos kamera volt. GT-nel a belső nézet használható. Én is inkább a külső nézetet preferálom az árkád vagy simcade játékoknál, de GT-vel belsőből játszom a kamera miatt. Pár óra után megszokot, sőt jobb is, mert a GT egy kicsit jobban a sim felé billen, mint az FM.
Szerintem nagyon jól adja controllerrel is az érzést, hogy te vezetsz. Érzed az autót és kontrollálod. Ezért amúgy nem is baj, hogy gyengébb autoval kezdesz, mert a legtöbb játékal ellentétben itt azok is élvezetesek és nagyon hamar kapsz újakat. Pár verseny és jönnek az új autok.
Mondjuk a GT nem a hypercarok körül forog, a legtöbb auto inkább híres, ismert gépcsoda a 60-as évektől kezdve.
Engem a HUD zavar. Jelenleg kikapcsoltam, mert őrületesen telefossa a képernyőt minden szarral. Nem lehet finomhangolni. A másik ami hiányzik azok a versenyhétvégék. Practice -> qualy -> race
Itt eddig a karrier módbon mindig az utolsó helyröl indultam és szerintem ez marad is. -
Látom beállt a metacritis is a valóságra user értékeleseknél. A leggyengébb from játék eddig az elden ring. -
Annyi, hogy a Horizon mellett játszottam most az Elden Ringgel meg pár játékba belelestem és félelmetes mikor utána odaülsz a Horizon elé, annyira durván megcsapja az ember érzékszerveit a látvány, mintha egy más világ lenne.
Kíváncsian várom a többi nagyobb cím következő részét.
Mert eddig nagyon durva a változás.
Ratchet-nél, Horizon-nál (mindez úgy hogy crossgen) -
Hát megnéztem pont tegnap a GOW Ragnarök gameplay-t megint, úgy hogy PC-n belenéztem a GoW-ba és nagyon látszik ám így hogy sokkal szebbek a karakterek meg az effektek, meg a környezet.
Persze mint lentebb is a videót mutattam, a Horizonba kiveri az ember szemét a látvány, de lesz ott is bőven különbség. -
Ja csak tudom hogy velem van a gond, nekem a GT Arcade mód lenne az igazi. Csak száguldozni pár kört.
Az rendben van hogy onnan vezetünk, csak engem a játékban kicsit zavar a belső nézet és szeretem a kocsit is látni.
De arra gondolok, hogy egy Forza után ennek picit ilyen furcsább a kamerakezelése.
Nem csak a Horizon-ra gondolok, hanem minden Forza a Motorsport is.
Az oké, hogy maga a fizika alapján ez a normál mozgás, csak játékban nem tetszik így. -
A HFW ott fejlődött nagyot, ahol a HZD gyenge volt (arcok, facial anim, sidequestek, víz, stb). A GOW estén ilyet nehéz találni, szal hozni fogja a kötelezőt, de evolúciós ugrásra én nem számítok. -
Egyrészt kapsz pár jobb gépet az előrendelői csomagban, de a kisebb géposztályokban is élvezetes tud lenni a verseny. Másrészt egyáltalán nem baj, bőven van mibe belerázódni az elején. Nagyonszép és igényes a GT7, és élvezetes tud lenni olyannak is, aki nem különesebben rajongója a zsánernek (mint én).
/autót meg nem a mögötte jövő buszból vezetünk, hanem a vezetőülésből :D alapból annak is eléggé steril a kameranézete, de javítható beállításból
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.14. 08:42:55 -
Annyira mennék ezzel a GT-vel, de 2 dolog elveszi kicsit a kedvem.
1. Rühellem ezt a lassú kezdést, hogy mindig az van hogy elsőnek biciklivel kezdj, aztán majd egyszer kipróbálhatsz jó kocsikat.
2. Csak engem zavar hogy olyan merev a kocsik mögött a kamera?
Ettől számomra olyan mű lesz tőle a kocsik mozgása a pályán. Furcsa. -
LBandi77 #118634 Már nincs gt,eladtam minden cuccom. -
Jó, de te mással nem is játszol, csak YOU DIED meg Gran Turismo. -
Sok ismerősnél hallom azt hogy miben szebb ez a Horizon FW mint az első része, mert hogy ez kb ugyanolyan mint az első része... hááááttt kb. 
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.14. 03:52:58 -
Szerintem lesz upgrade, csak nem gameplay trailerekből fog átjönni szerintem hanem élőben...
Mocskos szép a FW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
úhhh tényleg, valóban, azért erősen GOTY várományos az is, tééényleg :D
valahogy nem várok tőle HZD -> HFW szintű vizsuál upgradet, de remélem, hogy baszó lesz az egész. gyanítom a szeptember vége valós lehet, hacsak nem csusszan még 1-2 hónapot tovább... de korábban biztos, hogy nem gyün, mert arról már tudnánk :(
aszondod nem lesz BOTW2 idén?
Starfield szerintem is csúszni fog, nem is keveset
-
BOTW2 meg tuti nem lesz az idén. Ezt a starlinket meg meg amellett, hogy az sem lesz idén, bármit is kamuznak, azt sem tudni, hogy kell-e várni egyáltalán. Egy rohadt nagy vaporware az egész. Senki sehogy nem áll a játékaival, és ami meg is jelenik, az ember inkább azt kívánja, hogy ültek volna rajta inkább még egy évig. -
LBandi77 #118628 Ha még rendbe tosszák a pvp-t és nerfelnek 1-2 dolgot idén-re meg vagyok. -
LBandi77 #118627 +1 -
TomStorm #118626 +1 -
Azért az idén lesz még egy god of war, és kb már csak abban bízom. Ha az se, akkor ‘22 lesz a géminghistória legfosabb éve, és szerencsés ha csak azé. -
Egyetértek. -
rengeteg felfedezni való van, eldugott item, eldugott barlang/dungeon/katakomba/teleport egyéb finomság, és igen, akkora monumentális helyszínek vannak, hogy néha alig kaptam levegőt ahogy elém tárult az egész a hangulatos zenével :D egyszerűen leírhatatlan az egész, de nyilván nem tetszhet mindenkinek... nincs még egy ilyen játék a piacon, ehhez a zsánerhez perpill kizárólag a FROM ért.
abban biztos vagyok, hogy a GOTY (nálam) már régesrég megvan ezzel a játékkal, fasorban sincs a többi ehhez képest :D
..még esetleg Starfield-re látnék némi esélyt, de annyira nem ugrálok a sci-fi vonalért, vagy BOTW folytatás - de semmi egyéb idénről.. :D -
Pedig nagyon nem így nézett ki. :D
Nem mintha ez annyira tündökölne a szépségtől azt tekintve hogy iszonyuan zárt és kötött helyeken mész. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 17:59:56 -
Hát igen... Sekiro nagyon szuper. :) -
Amúgy ebben a játékban is vannak olyan atmoszférikus helyek, hogy csak nyelsz nagyokat. Sőt, az egész sorozatból szerintem ebben a játékban vannak a legütősebb helyszínek.
A fast travel oké, ha épp van hova, de úgy egy csomó tartalom, helyszín meg minden kimarad. Szóval érdemes a térképen célzottan haladni, várakat, romokat felfedezni.. -
Detto. -
Én akkor lássam a Sekirot többet, amikor a hátam közepét. A platina utána soha többet nem indítottam el, el is adtam. Kicsit se vágyom rá. -
TomStorm #118617 Megveszem majd azt is egyszer.Biztos jó a látvány de Ps3-on anno kijátszottam -
Hát, én ilyenre emlékeztem 10 évvel ezelőttről. Tudom persze,nem így nézett ki valójában, de nem látom a hatalmas grafikai tuningot -
gyönyörű volt a DeS Remake (is), viszont hidd el, hogy itt is vannak olyan helyszínek néha bizonyos napszakban nézve, hogy az álladat keresed :D imádtam, de nem hiányzik feltétlen az a látvány nekem, nem érzem kevesebbnek - nyilván azzal az engine-nel lenne az ultimate megbaszó -
Remakeről jut eszembe, tettek ki videókat a dead space remakeről. Elég jónak igérkezik az is. Van a csatornán a fegyverek hangjairól meg egyebekről is.
link -
Ha ilyen a szép meg igényes, akkor tényleg nemtudom mi vót a DeS Remake :D -
TomStorm #118612 Nekem is nagyon tetszik!Imádom minden percét.
Van egy 50-es Warriorom,20-20 Astro+Banditom:)
Végre egy normális,igényes játék méghozzá Souls,el se hiszem:)
Na folytatom is,3 napos Maraton ON:D -
54 órám van, és egy darab markert nem használtam, és a hiányát se érzem :D
nem értem ezt a rimánkodást, meg valaki azért sír, hogy nincs questlog / journal - miért lenne egy souls gémben? :D
Amúgy sajnálom, hogyha sokaknak nem jön be, nem vagyunk egyformák :( nekem totál telitalálat hangulatban, kinézetben, zenében, mindenben - nem tudom, hogy mikor volt ilyen, hogy kb. állandóan azon jár a fejem, hogy hova kellene menni, mit kéne még megnézni, amikor épp nem játszom vele... :D
talán RDR2, vagy BOTW volt ilyesmi, de itt ezt most überebbnek érzem - egyedül az ismétlődő mobok/bossok/assetek amikre aszondom, hogy lenne még hova javulni, de amúgy 11/10 az egész cucc
Ha ez egy "Dark Souls 4", akkor inkább már a DaS4-5-6 egyszerre, mert annyi a tartalom benne és akkora a scope, és gyakorlatilag egy random hidden wall mögé bebasznak akkora területet néha, ami más játékban egy komplett DLC.. :D
szal nekem telitalálat, pedig eléggé csömöröm van már az ow játéktól;
Dying Light 2-ből 20-22 óra elég volt bőven, és nincs kedvem hozzá többet, HFW ugyanez, bár azt azért szeretném befejezni az Elden Ring után, mert érdekel a story
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.13. 13:10:59 -
A Sekiro-t én is be fogom újra szerezni, már csak amiatt is, mert ps5-ön végre tisztességesen fut. -
LBandi77 #118609 Én meg annyira szerettem a sekiro-t hogy amikor eladtam a pro- t azt hozzá adtam ajándékba. -
Én is újra megveszem a Sekirot. Neki ugrok a platinának. -
Sekirot megvettem pont a ER előtt, mert volt olcsón, és az nekem pécén van kimaxolva, pécém meg már nincs/nem lesz, és szöget ütött a fejembe, hogy mégegyszer nekimennék nulláról. Alig bírtam letenni, de muszáj volt, mert még ment a HFW, aztán meg jött az ER. Szívesebben kezdenék bele megint, mint hogy elindítsam az ER-t :D De mostmár nyomom tovább, hátha elkap, vagy legalább annyira behúz, hogy legyen affinitásom befejezni. Jó sokáig nem várható ezektől semmi megint, nem lenne jó félredobni. -
Hát én se fogok órákat lovagolni azok miatt amiket magam nem találok meg útközbe ez is tuti. :D
Ettől még tisztelem Norbi-t meg a stílusát szép hogy maga felfedez meg összeszed mindent 0 guide mellett, de!!! azt fogadjuk el hogy valakit ez a része nem vonz már hogy egy ekkora területen órákig kutasson valamit.
Egy Das 3 méretű összetett pályán én is szépen lassan mentem magamtól a végéig, de ez nem az a lépték ahová bele tudok ölni egy tárgy vagy questre több órát, nekem azok az órák arra kellenek hogy legyőzzek mindenkit majd legalább 1x a játékban!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:47:16 -
Sekiro harcrendszere nekem is nagyon bejött. Nekem még most is izgisek a harcok, boss-ok, pláne egy Horizon 2 íjazás után...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:43:46