status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    54 órám van, és egy darab markert nem használtam, és a hiányát se érzem :D
    nem értem ezt a rimánkodást, meg valaki azért sír, hogy nincs questlog / journal - miért lenne egy souls gémben? :D

Amúgy sajnálom, hogyha sokaknak nem jön be, nem vagyunk egyformák :( nekem totál telitalálat hangulatban, kinézetben, zenében, mindenben - nem tudom, hogy mikor volt ilyen, hogy kb. állandóan azon jár a fejem, hogy hova kellene menni, mit kéne még megnézni, amikor épp nem játszom vele... :D
    talán RDR2, vagy BOTW volt ilyesmi, de itt ezt most überebbnek érzem - egyedül az ismétlődő mobok/bossok/assetek amikre aszondom, hogy lenne még hova javulni, de amúgy 11/10 az egész cucc

Ha ez egy "Dark Souls 4", akkor inkább már a DaS4-5-6 egyszerre, mert annyi a tartalom benne és akkora a scope, és gyakorlatilag egy random hidden wall mögé bebasznak akkora területet néha, ami más játékban egy komplett DLC.. :D

szal nekem telitalálat, pedig eléggé csömöröm van már az ow játéktól;
    Dying Light 2-ből 20-22 óra elég volt bőven, és nincs kedvem hozzá többet, HFW ugyanez, bár azt azért szeretném befejezni az Elden Ring után, mert érdekel a story
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.13. 13:10:59