121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Persze, mert ez a gen ennyi volt :D ezt már két éve is tudták, sőt, szerintem még az se volt 110% sokáig, hogy 2020 végén lesz a genváltás (voltak "insider" pletykák ugye 2020 márciusról is, meg 2019 holidayről is), úgyhogy szvsz. így tudták szétteríteni ebben a 2 évben a SONY-exeket.
2020 februárban TLOU2, aztán sztem legkésőbb ősszel Csucsima (szeptembert tippelnék, mint ahogy a Póki is jött anno), és jöhet tiszta lappal a PS5 éra. :)
Ha valamit még azóta jelentettek volna be, akkor az már PS5-re jött volna szvsz, arra meg valami oknál fogva direkt semmi nincs még hivatalosan is belengetve, legalábbis ami a SONY-exeket illeti :) -
Nem fognak most bejelenteni olyan címet, ami PS5re jön ez egyértelmű. Majd jövőre lesz bőven bejelenteni való nem kell aggódni -
+1 -
Astrobot szerintem ennek a platformnak(psvr) nagyon magasan legjobb játéka. Példaértékű. Annak kéne lennie. -
CptFlint #97699 Szerintem ebben a generációban ki volt nyalva a seggünk bő nyállal. Volt tartalom dögivel. Szerintem egy nagyon jó generáción vagyunk lassan túl, aminek remek lezárása lesz majd a Last of Us 2. Én fényesen látom a jövőt sony fanboyként is, meg úgy amúgy is. -
ppista #97698 Astro Bot, a generáció egyik legjobbja nálam is. Miatta szoktattam magam ahhoz a retek VR-hez. -
Evoluti0N #97697 Ha már GOTY, akkor nekem tavaly az Astro Bot Rescue Mission, idén meg Fire Emblem Three Houses. -
Ez az egész engem sony fanboyként zavar kizárólag. Átlagjátékosként 2019 több címet dob, mint amennyire időm van. -
CptFlint #97695 Nem került semmi hátra. 2019 messze nem fos. Februárban majd bemutatják a ps5-öt, a júniusi e3-on meg majd bemutatják rá a játékokat. 7. éve megy a ps4, igen tényleg korán mutatták be jó pár játékukat. Ezek ennyi ideig készülnek. Biztos tudnának már most mutogatni játékokat, amik majd 2021-ben jönnek ps5-re, de ők is belátták, hogy nagyon korai fázisban bemutatták korábban a játékaikat és ezen változtattak. Türelem. -
ppista #97694 Ezek a Nintendo "nagyágyúk" picit megmosolyogtatóak, viszont tény, hogy a Sony nem nagyon erölteti magát meg. -
Amúgy jó a lista: sony 2019 = Medievil.
Találó. -
Kettő éve nincs bejelentve új AAA+ sony ex. És most sincs.
Amikor láttuk, hogy 2019 egy fos lesz a sonynál nagyjátékokban, amikor lemondták az e3-at, amikor hónapokig kuss volt, akkor mindenki abban reménykedett, hogy valamik nagyon gőzölögnek a sony konyháiban. Ami lehet, hogy így is van, csak valahogy már nem fontos annyira mutogatni, mint eddig. Vagy nem gőzölög semmi. Bármi lehet, a fanservice mindenesetre tapinthatóan valahova kurvára hátra került a prioritáslistán.
-
CptFlint #97691 Mit kéne csinálniuk? Days Gone, Concrete Genie, MediEvil, Death Stranding, Judgement, Erica, Catherine: Full Body, Blood & Truth, Dreams.
Minden évben nem lesz 5-6 AAA. Azt kár várni. Idén leteszik az asztalra a Death Strandinget és Days Gonet, valamint kisebb címekkel színesítették a palettát ezek mellet. És ne felejtsük el, hogy itt az összes AAA multiplat is elérhető, itt nincs ráhagyatkozva a user az only exekre. Jövőre meg jön Ghost Of Tsushima, Final Fantasy VII Remake, The Last of Us: Part II, mellette az összes atom AAA multi, mint Cyberpunk, és normális új hardver még be nem jelentett új exekkel. Szóval mit is kéne még csinálniuk? -
Az idei évre még vannak címek, igen: LM3 mainly, Fallen Order, The Outer Worlds.
Nem a Days Gone-al van gondom, hanem azzal, hogy a sony idei csúcsdobása az, hogy bejelenti a játékát jövőre, ami eddig is nyilvánvaló volt.
Ennyi.
Hogy a belső hatalmi harcok blokkolnak ennyire mindent én nem tudom, de egyelőre a ps5-ről is annyit tudunk, hogy tök jó hardver lesz...
Van még egye darab címük amiről szintén évek óta tudunk(Csucsima), és aztán a hosszú bágyadt kínos csend. -
Igen, ez a Days-gone ez ig karcsú 1 évre. tavaly meg előte azért nem ez vlt a jellemző.
Death strnding, meg eléggé rétegjáték, nem nagyon visz rá a lélek, hogy rá ugorjak, pedig ennek kellene a sokásosSony őszi gamenek lennie,de.. Ehh.. ha mellé be dobtak volna bármit,(Last of Us2, vagy Tsutschima..) akkor szerintem nálam egyértelmű lenne, melyiket vegye.
Még, jó, hogy jön ey Fallen Order, meg a Red dead PC. mert igy hurka lenne ez az évvége.. -
Ennek=exnek
Minta=Ninty
/Csak találjam meg azt a kurva autocorrectet... -
És akkor itt tenném fel a kérdést: kedves Sony. Ti mégis mi a retkes gecit csináltok?
Volt idén egy Days Gone, ami nagyon szeretem játék volt, de Sony ennek vicc (technoszar egy multiplat motorra).
A minta az idén eddig dobott egy Fire Emblem: Three Houses-t, dobott egy Astral Chaint, dobott egy Zeldát, és dob egy LM3-at, hogy csak a nagyágyúkat említsem.
Szóval kedves Sony, még több, mint egy év a genváltás, kapjátok össze magatokat, mert ez így nagyon sovány lófasz, és már egyre kevésbé vicces az Xbox topikban azt olvasni, hogy oda nem jön exkluzív. -
Zóanagyvarázsló #97686 Nálam is az év játéka. A legrosszabbja. -
Egyébként az éveglepetésjátéka szvsz a Remnant: From the Ashes volt. Régóta követtem a játékot a megjelenésig, de a minőség engem is meglepett. A PS4 launch bénázás sajnos nálam örökre otthagyta a nyomát, de friss címként az év egyik legjelentősebb játéka lett. Akármennyire vén rókák a GunfireGames-esek, ez még tőlük is csodás teljesítmény volt. -
Év játéka nekem eddig Zelda: Link's Awakening.
Messze még az év vége, de eddig elég stabil helyen csücsül. -
Te lettél Darksector magyar hangja? :)
Move-ot lehet venni sokszor 10-ért is, csak akarni kell, még résen kell lenni (én ugyanígy vettem, PS3 totyikból, PS3 kamerával) -
Bármilyen furcsa, nálam eddig az év játéka a Gears 5. -

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.15. 10:46:10 -
VR-ban tolod? -
Most vagyok kb a Concrete Genie felénél.
Ha létezik játék ami engem gameplay ügyben meglepett, az ez az a játék, mint derült égből a villámcsapás, mindenkinek ajánlom ezt a játékot, a játék eleje nem MINDEN!
-
:) -
értelek:) a sekiroban meg egyetértünk kevés a content végigvittem vagy 4-5x de elég is volt kár hogy nem jött dlc meg ilyenek.és én is nagyon kevés játékkal nyomtam idén válogatós vagyok :) bár szerencsére mostanában sok az ízlésemnek való game jött és jön is úgyhogy most örülök :) nekem talán a borderlands 3 a goty eddig! -
Zóanagyvarázsló #97676 Éppen arról volt szó, hogy van felár, és az a 17k. De szerintem sincs ezzel gond. -
Hát Serkiro lenen ha lenne benne elég Content, de így nem. :)
Igaz nekem a látóterem jóval szűkebb is mint másnak. :)
Sok játék alapon nem is tetszik.
GOTY játékot kizárólag szubjektíven lehet választani, vagy egyéni szubjektív vélemények többségével amikor megszavazzák.... vagyis a többség izlése szerint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.15. 08:53:27 -
sok jobb játék volt idén days gone helyett nincs más ami jobban megmaradt idén?:) csak kérdezem -
Nekem a Goty:
2018: Spider-man
2019: Days Gone (hiába jön a Death Stranding, a faxkalap gameplay miatt nálam elásta magát megjelenés előtt)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.15. 08:39:18 -
Huh várj, télleg tavaly volt évvégén, most nézem. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.15. 08:39:33 -
Ez nem tavaly jelent meg? Végigtoltam, de esküszöm mintha tavaly lett volna. -
Szerintem a legjobb idén. -
Megkapja a legújabb iPhone-t? :)
Figyi, nem kell magyarázkodni, egyrészt a saját pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Nem vagyunk egyformák, neked 17 ezer az másnak lehet aprópénz, egy harmadiknak meg sok pénz, amit nem adna ki soha játékra.
Szerintem semmi gond azzal, hogy havi 17 ezret, amit nem érzel meg, havonta kifizeted mindenféle felár nélkül 2 évig, és a hasznosságát már most élvezed.
Két év múlva lehet, hogy már nem is élsz, élvezd addig, amíg lehet, és lehetőséged van rá.
Nem mindenki tud 4-500 ezer forintot kifizetni egyben egy tévére, sokaknak összesen nincs annyi pénze, nemhogy tévére.
-
TomStorm #97668 Ez a Spiderman jóféle:)
Csak úgy spontán behúztam GOTY-t és nagyon meglepett! -
Zóanagyvarázsló #97667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A családban már annyi tévé van, hogy a rotáció már nem játszik, de ja, így szokott menni. Sajnos most a meglévőknek nem nagyon lenne helye, az értékükből is sokat vesztettek már. A mostani játékostévémet 60k-ért vettem használtam családon belül, ezt használom mindenre, és nehezen találom azt a mérföldkövet, amire tényleg érdemes lecserélnem. Majd a PS5-thöz közeledve.
De nem azt mondtam, hogy tegyél félre, csak hogy ha egyben tényleg telik rá, akkor nincs értelme léleknyugtatónak hitelt felvenni. Ha nem, akkor nyilván érdemes, és jó, ha kevés a ráfizetés, csak észben kell tartani, hogy igenis van.
A BF-ben én sem bízom, de ti írtátok, hogy lehet hamarosan olcsóbb. Én nem követem a tévés árakat.
Személy szerint nem szeretem az őrült fogyasztást, idén vettem először okostelefont is.
És nem, nem vagyok még 40, de túl gyorsan közeledem hozzá. Akármennyire is szeretem a Psychonautsot, hiába backeltem a második részt, hiába "várom", nem izgat, ha csúszik három évet. Mert nem kell MOST. Túl sok minden van nélküle is, amit azonnal szívesen csinálnék. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy már 40? Csak azért, mert én még mindig nagyon nagyon tudok várni 1-1 játékot... most úgy kapásból mondok 10-et, amit erős izgatottsággal várok + vágyom rá :-)
Az idővel kapcsolatban igazad van. Rémesen kevés és megérek logisztikázni, hogy semmi és senki ne érezze kárát annak, hogy kevés időm van. A papercraft hobbim, pl. csúnyán jegelve van... akartam venni teleszkópot is, erősen elkezdtem tanulgatni a "szakmát", 1 évig előfizetője is voltam egy hazai csillagászati szaklapnak, de egyszerűen esélytelen. Mikó'? Gyerkőc' mellett főleg nem mostanában. -
Zóanagyvarázsló #97665 Na, ez egy tök hülye kiragadás.
Éppen az lett volna a lényeg, hogy a szabadidő annyiféleképpen tartalmasan eltölthető, hogy érdemes megfontolni a 120. játékkonzol, 2348. játék vagy 956. mozilátogatás értelmét. Minden időt vesz el valami más hobbitevékenységtől vagy éppen emberi kapcsolatoktól (akinél nem, annak sivár az élete), ezt is figyelembe kell venni.
Egyszerűen túl vagyok már telítődve ahhoz, hogy bármilyen játékot izgatottan várjak. Filmek közül a Blade Runner 2049-et még meglehetősen vártam az eredeti miatt, de túl hosszú volt ahhoz, ahogy moziban beleférjen (fenn kellett volna aludni is a fővárosban vagy éjfél után hazaérni az angol nyelvű vetítésről), előrendeltem hát Blu-rayen, aztán hetekig, sőt hónapokig tartott, mire sikerült összeszervezni a megnézését. Könnyű valamit megvenni, de fogyasztani és kihasználni már idő kell. Ha valakinek munkaidő után csak orrba-szájba játszania kell, családja, más hobbija nincs, annak nyilván egyértelműbb döntés a hájp aktuális hardveres vagy szoftveres tárgya, de valószínűleg kevés ilyen ember ír ide. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát sejtheted, hogy nem budapesti béreket kapunk. Feltétlenül nem kívánatos teher egyben kiperkálni egy ilyenért, mivel az embernek van egy X összege adott hónapra, abból él, meg van vésztartaléka. Na most nem lenne jó se az adott hónapi megélhetésre költendő összeget nettó ebbe beletoszni + a vésztartalékhoz sem szeretnék hozzáérni, rágondolni se. Ez most így olyan, mintha 20 hónapon keresztül vennék egy AAA+ játékot Day1, ami nem lenne gond, csak értelme nem lenne semmi. De nem veszek... erősen akciósan vásárolok, mert felfoghatatlan a backlogom. Ennek a készüléknek viszont óriási értelme van!
1. Rotáció. Az első LCD tv-m, a nejem + gyerkőc szaggatja, konkrétan a szobájuk legkínosabb része már, meg néha egy zöld csík befigyel rajta függőlegesen, meg DVB-C-t se tud, ami gáz, mert nejemnek + gyermeknek lenne igénye másra is. Most egy settop box van rákötve, hogy elérhessenek mindent vele. Szóval, az én jelenlegi Sony W8-am megkapja a nejem, aki nem SOS, de azért már egy ideje cserélné azt a régi Sony Bravia tv-t, amivel én még X360-as kalandjaim töltöttem. (Utána volt egy LG 3D tv-m, kb. 3-4 évig, azt korrekt áron eladtam.)
NA DE! A nejem tv-je se kerül kidobásra mert anyám + apám most egy nagyon régi LCD tv-t bámulnak, a másodlagos tv-jük, amikor külön akarnak nézni valamit, meg egy HDMI port hibás, villámcsapott rémálom, ami jelenleg Euroscarton keresztül szívja fel a kereskedelmi adók kokainját, szóval szar rajta a kép. Na ez a fos tv megy a kukába és így a másodlagos tv-jük egy 10-11 éves Sony Bravia lesz, ami nem is olyan rossz előrelépés nekik.
2. MOST IS a Sony W8 elől írom eme sorokat, meg úgy kb. mindent ezen művelek. Ez nekem egy nagy monitor. Ezen lóg az X360, a PS4, a PC, meg majd fog a Switch is. Ezen melózok, ha itthon vagyok, és ezen filmezek, szórakozok, etc. NAGYON ki van használva.
3. Akár he said, akár nem van olyan címem, amit azért nem indítottam még el, mert vártam a 4k kijelzőt. Ilyen pl. a Horizon, PC-n az AC-ket (Unity-tól felfelé) is titkos vágyam, hogy már így tolhassam.
4. Nem hiszek a HAZAI black friday csodájába, de rendben, játsszuk meg, jegyezzük meg a készülék típusát (Samsung QE55Q70RATXXH UHD SMART QLED Televízió) és nézzük meg majd mennyi lesz itthon BF akciókor, de úgy, hogy nem csak 2 db. van belőle :-D
5. 17.000 Ft-ot én örömmel kifizetek pluszban azért, hogy ne kelljen most egyszerre. Erre azt mondod, hogy várjak 20 hónapot, tegyek félre 17k-t/hó és máris vehetem, addigra majd még olcsóbban és még 17k is megmarad. Teszek is félre jelenleg is, de az nejemnek lesz 30. szülinapra top secret ajándék és nem kis tétel, szóval még egy ilyen spórolósdi, most nem esne már jól. Na de 20 hónap múlva válthatnék csak 4k-ra, amikor itt a PC-m, ami eléggé képes már rá? Nem vagyok már tini, nekem is csengethet a kaszás, addig is kiélvezném.