status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #97665 Na, ez egy tök hülye kiragadás.
Éppen az lett volna a lényeg, hogy a szabadidő annyiféleképpen tartalmasan eltölthető, hogy érdemes megfontolni a 120. játékkonzol, 2348. játék vagy 956. mozilátogatás értelmét. Minden időt vesz el valami más hobbitevékenységtől vagy éppen emberi kapcsolatoktól (akinél nem, annak sivár az élete), ezt is figyelembe kell venni.
Egyszerűen túl vagyok már telítődve ahhoz, hogy bármilyen játékot izgatottan várjak. Filmek közül a Blade Runner 2049-et még meglehetősen vártam az eredeti miatt, de túl hosszú volt ahhoz, ahogy moziban beleférjen (fenn kellett volna aludni is a fővárosban vagy éjfél után hazaérni az angol nyelvű vetítésről), előrendeltem hát Blu-rayen, aztán hetekig, sőt hónapokig tartott, mire sikerült összeszervezni a megnézését. Könnyű valamit megvenni, de fogyasztani és kihasználni már idő kell. Ha valakinek munkaidő után csak orrba-szájba játszania kell, családja, más hobbija nincs, annak nyilván egyértelműbb döntés a hájp aktuális hardveres vagy szoftveres tárgya, de valószínűleg kevés ilyen ember ír ide.