status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát sejtheted, hogy nem budapesti béreket kapunk. Feltétlenül nem kívánatos teher egyben kiperkálni egy ilyenért, mivel az embernek van egy X összege adott hónapra, abból él, meg van vésztartaléka. Na most nem lenne jó se az adott hónapi megélhetésre költendő összeget nettó ebbe beletoszni + a vésztartalékhoz sem szeretnék hozzáérni, rágondolni se. Ez most így olyan, mintha 20 hónapon keresztül vennék egy AAA+ játékot Day1, ami nem lenne gond, csak értelme nem lenne semmi. De nem veszek... erősen akciósan vásárolok, mert felfoghatatlan a backlogom. Ennek a készüléknek viszont óriási értelme van!
1. Rotáció. Az első LCD tv-m, a nejem + gyerkőc szaggatja, konkrétan a szobájuk legkínosabb része már, meg néha egy zöld csík befigyel rajta függőlegesen, meg DVB-C-t se tud, ami gáz, mert nejemnek + gyermeknek lenne igénye másra is. Most egy settop box van rákötve, hogy elérhessenek mindent vele. Szóval, az én jelenlegi Sony W8-am megkapja a nejem, aki nem SOS, de azért már egy ideje cserélné azt a régi Sony Bravia tv-t, amivel én még X360-as kalandjaim töltöttem. (Utána volt egy LG 3D tv-m, kb. 3-4 évig, azt korrekt áron eladtam.)
NA DE! A nejem tv-je se kerül kidobásra mert anyám + apám most egy nagyon régi LCD tv-t bámulnak, a másodlagos tv-jük, amikor külön akarnak nézni valamit, meg egy HDMI port hibás, villámcsapott rémálom, ami jelenleg Euroscarton keresztül szívja fel a kereskedelmi adók kokainját, szóval szar rajta a kép. Na ez a fos tv megy a kukába és így a másodlagos tv-jük egy 10-11 éves Sony Bravia lesz, ami nem is olyan rossz előrelépés nekik.
2. MOST IS a Sony W8 elől írom eme sorokat, meg úgy kb. mindent ezen művelek. Ez nekem egy nagy monitor. Ezen lóg az X360, a PS4, a PC, meg majd fog a Switch is. Ezen melózok, ha itthon vagyok, és ezen filmezek, szórakozok, etc. NAGYON ki van használva.
3. Akár he said, akár nem van olyan címem, amit azért nem indítottam még el, mert vártam a 4k kijelzőt. Ilyen pl. a Horizon, PC-n az AC-ket (Unity-tól felfelé) is titkos vágyam, hogy már így tolhassam.
4. Nem hiszek a HAZAI black friday csodájába, de rendben, játsszuk meg, jegyezzük meg a készülék típusát (Samsung QE55Q70RATXXH UHD SMART QLED Televízió) és nézzük meg majd mennyi lesz itthon BF akciókor, de úgy, hogy nem csak 2 db. van belőle :-D
5. 17.000 Ft-ot én örömmel kifizetek pluszban azért, hogy ne kelljen most egyszerre. Erre azt mondod, hogy várjak 20 hónapot, tegyek félre 17k-t/hó és máris vehetem, addigra majd még olcsóbban és még 17k is megmarad. Teszek is félre jelenleg is, de az nejemnek lesz 30. szülinapra top secret ajándék és nem kis tétel, szóval még egy ilyen spórolósdi, most nem esne már jól. Na de 20 hónap múlva válthatnék csak 4k-ra, amikor itt a PC-m, ami eléggé képes már rá? Nem vagyok már tini, nekem is csengethet a kaszás, addig is kiélvezném.