status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #97667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A családban már annyi tévé van, hogy a rotáció már nem játszik, de ja, így szokott menni. Sajnos most a meglévőknek nem nagyon lenne helye, az értékükből is sokat vesztettek már. A mostani játékostévémet 60k-ért vettem használtam családon belül, ezt használom mindenre, és nehezen találom azt a mérföldkövet, amire tényleg érdemes lecserélnem. Majd a PS5-thöz közeledve.
De nem azt mondtam, hogy tegyél félre, csak hogy ha egyben tényleg telik rá, akkor nincs értelme léleknyugtatónak hitelt felvenni. Ha nem, akkor nyilván érdemes, és jó, ha kevés a ráfizetés, csak észben kell tartani, hogy igenis van.
A BF-ben én sem bízom, de ti írtátok, hogy lehet hamarosan olcsóbb. Én nem követem a tévés árakat.
Személy szerint nem szeretem az őrült fogyasztást, idén vettem először okostelefont is.
És nem, nem vagyok még 40, de túl gyorsan közeledem hozzá. Akármennyire is szeretem a Psychonautsot, hiába backeltem a második részt, hiába "várom", nem izgat, ha csúszik három évet. Mert nem kell MOST. Túl sok minden van nélküle is, amit azonnal szívesen csinálnék.