121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Te is a debreceni KV-ból? Tartunk sg-találkozót? :D -
Én 2014 ótadigit veszek, kivéve ha fémtok kell, vagy bontatlan dísznek. :D
De megértem Kandurex-et mert utána eladható a játék. -
Én vagy Debrecenbe vagy Nyíregyházán személyesen szombat reggel. Hosszú hétvége, kihagyhatatlan. -
Pedig milyen jó is lett volna a 4 napos hosszú hétvégére... Akkor tényleg PS Store vásárlás lesz belőle. -
TomStorm #102803 Ja most látom játék főmenüben számol már vissza!20.5 óra -
Majd 15 év múlva ha kirepültek elmondom :D Ha addig nem lesz újabb :DD -
igen -
Pedig azt gondolná az ember, ahogy idősödünk, gyerekek kirepülnek, egyre több gaming idő lesz... vagy megyünk a kertbe kapálni inkább? :) -
TomStorm #102799 Jöhet!Ez is crossplay? -
Mi a baj vele? Meg mi lett más 2020-ban? :) -
2020ban dobozos játékot venni
-
Lesz amúgy más térkép is FF7 mostani részében, mint ez az indusztriális cucc? -
Később, de jogos :D -
Persze, meg a orrodat is tisztíccsa :D
Azért nyomjuk, mert jó szórakozás. Őrültség ebbe ennél többet belelátni. Angolul meg lehet tanulni ezer meg módon is, meg a szem-kéz koordinációt kb minden javítja, de nem vezettek holdkompot emiatt, meg én sem. Maximum azt is játékban.
De nincs ezzel semmi baj, csak ez a szórakozás antiszociális, mint a k.élet. Amikor játszok, gyakorlatilag nem vagyok ott. Mászhatnék hegyet is, a családomnak, a környezetemnek pont ugyanennyire lennék elérhető. Ebbe mondjuk kisebb hatásfokkal lehet beledögleni, de ugye azért nem gondoljátok, hogy véletlenül van ilyen kevés gyerekes/családos/nős ember a gamertopikokban? Amíg a géming hobbi, addig nem lenne baj, de ez sokaknál (nálam is) életvitel. Sokaknál ez annyi, hogy dolgoznak, és ha nem dolgoznak,akkor játszanak. Szegény Tottinak nem azért nem volt csaja, gyereke mert az életét építette, hanem azért, mert sok gamerhez hasonlóan nem volt neki olyanja. Az eat sleep play repeat meg kurvára nem az, akkor sem, ha közben perfektül tanulsz meg angolul, de még akkor sem, ha emellett kéthetente egyszer elmész sörözni, a (szintén gémer) haverokkal. Család mellett tolni meg sokszoros probléma, mert nem csak magadat szopatod ezzel, hanem mindenki mást is körülötted, akik tűrik kénytelen-kelletlen, te meg már évekkel azelőtt megírtad a felmentőbeszédet arról, hogy végülis nem jársz kocsmába, meg nem dohányzol, ennyi csak kell mindenkinek :D
Ja, mondjuk lehetne nem kocsmázni is, nem cigizni is, meg a géming idő helyett a családdal lenni is. Ez is egy ilyen opció, mint a hobbi. De nyugi, én is csak könnyen okoskodok-nehezen csinálom típus vagyok. -
Mármint előbb kedd, vagy később kedd? :D -
FF 7 Remake update: lehet, h a futáros rendelők péntek helyett kedden! kapják. -
-
Tehát 0 angol tudással leültél játszani, majd elég sok játékot aztán letoltál ahhoz, hogy a végén még le is vizsgázz belőle?
Nálam az alapokat már általánosban elkezdték az orosz után, kapásból angolt oktattak, középsuliban tovább mélyítették, még talán érettségizni is kellett belőle, aztán eljárta magántanárhoz, de nem éreztem az áttörést, végül a feliratkészítés hozta meg a sikert a középfokhoz. Annak ellenére, hogy a feliratkészítés írásbeli tevékenység, a szóbelin letették a kalapjukat annyira frankón ment, az írásbelim meg teljesen átlagos lett. -
Én is nagyon jól tudok angolul beszélni, cska mások nem értik mit mondok. :D -
Hát pedig nálam pont ez a helyzet :D
Legalábbis általános iskolában németet tanultam, de már akkor is jobban érdekelt és tudtam angolul, mint németül :D -
Én meg sorozatokból + feliratkészítésből... de az alapokat, viszont az iskola fektette le. Azért megnézem azt, ha valaki az iskolában németül tanul, otthon angol játékokkal tolja és ilyet leír, hogy abból tanult meg angolul. Ezt most itt inkább nem hinném el.
A szem-kéz koordinációt, reflexeket a tenisztől, a fallabdán át, egészen a kosarazásig kb. bármi jobban fejleszti, nem mellesleg azok használható állóképességet és izomzatot is adnak. -
Evoluti0N #102786 +1 Szintén
Emellett játékokból is sok mindent meg lehet tanulni. Attól függően, hogy miket játszik az ember. Emellett kutatások bizonyítják, h javítják a szem-kéz koordinációt, valamint a reflexeket. -
Ez nem igaz. Én pl angolul játékokból tanultam meg nagyrészt és nem a magyar oktatásnak köszönhetően :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem van egy rém egyszerű ismerősöm (pl. %-ot számolni nem tud!), de eléggé jól mondta: "Minek játszol? Úgyse fogsz rá soha úgy emlékezni, mint bármire, amit a valóságban átélsz." És innentől fogva a csillagászat (tanulsz belőle rengeteget) és az evezés (erősödsz tőle rengeteget + állóképességnek jó) durván értelmesebb hobbik, mint ez, amit mi tolunk. (Mondjuk én sok hobbit tolok, csak idő nincs már rájuk.) -
Én sem mondtam mást. Időelbaszásnak ezek is megfelelnek :D
Amúgy ja, mindenkinek kell egy hobbi, de én ebbe a hobbiba már eddig is beletöltöttem vagy 3-5 életre valót. Mer ez ilyen. Nyeli az időt, mint a k.élet. A szűk környezetem nekem is elfogadta, de ha mondjuk a nejem tenne ennyi időt valamibe, szerintem én üvöltenék, mint a sakál :)
És őszintén szólva nem érzem azt sem, hogy sokkal több lettem az évtizedek alatt ez által. Az egész az én hibám, tisztában vagyok vele, lehetett volna ezt ilyen absz casualban nyomni, hetente 1-2 órát. Tulajdonképp ezt csinálom már mostanában. -
Nem látom, hogy egy hobbi mitől lenne hülyeség egy ember életében, sőt, szerintem nagyon is fontos. Teljesen mindegy, hogy az evezős hobbidba ölsz időt, vagy a videojátékosba, vagy a csillagászatba -
Nemtudom, nekem tavaly majdnem lehúzták a rolót, de nem lettem tőle hűbelebalázsabb :) Sőt gémingre meg ilyen hülyeségekre nehezebben költök(időt, pénzt, figyelmet), mint előtte bármikor. Végeredményben ez csak egy hülyeség az életemben, ami néha kikapcsol, de leginkább csak az időmet rabolja ettől sokkal fontosabb dolgoktól. Nálam sokkal inkább az történt, hogy ez az egész a kirakatból a pince egy egyre sötétedő zugába lett száműzve. És egyre többször gondolok már úgy rá, hogy rá kéne már zárni a lakatot. Még a sony játékai tartják életben a pislákoló lángot, de már a ps5 gondolata sem hoz lázba :D -
Ma visszaigazolták, hogy a befizetés megérkezett, és a szállítás akkor indul, ha beérkezett a termék. Szóval egyelőre még nem tuti, de bizakodok. -
Mivan TVről kaptál már valami infót? :) -
Én is ugyanígy vagyok mindennel. Ugye én 2 tvt is vettem fél éven belül :D
Amint megláttam a C9 árát tavaly mondtam, hogy mire várjak. Imádom a filmeket, sorozatokat és a játékokat. Nálam a TV az egyik olyan tech, aminél nem számít az ár, mivel szinte minden dolgot, amit élvezek azon nézem. Minden túlzás nélkül eddigi legjobb vételem volt ez. -
tényleg nagyon jól csinálta akkor, én is pont ugyanezt csinálom egyébként:) nálam sincs gyerek, asszony is kérdőjeles - egyelőre legyen meg a lakás készen.. szépen sorjában minden :) a YOLO alatt nem ezt értettem, hogy akkor mindenba csapjunk bele, mert annak sosincs jó vége, ha mindenből egy kicsit és azt is szarul - inkább arra gondoltam, hogy ha vannak dolgok amit nagyon szeretne az ember megtenni, akkor kár halogatni/sanyargatnia magát :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Totti felépített magának egy becsületes, tisztességes életet, olyat, amire bárki büszke lehetne. Eztán következett volna neki az élet többi velejárója, családdal, gyerekkel, de arra már nem maradt ideje. Szerintem nagyon is tökéletesen csinálta, hogy előbb felépítette magát és az egzisztenciáját és csak utána akarta a többit. Igen, akár most lehetne egy gyereke (meg egy özvegye), ha fordítva csinálja, de az jobb lenne? Inkább meg se szülessen az a gyerek, mint, hogy apa nélkül nőjön fel.
És persze a szabadidejében sokat játszott, mindig olyasmivel, ami neki nagyon is bejött. -
köszi srácok, már azt hiszem minden okés :) már amennyire lehet, mert sajna maradandó sérülésnek lett kihozva...
guggolni nem igazán tudok, mert rohadtul feszül a bokám/fémek - de ezt leszámítva minden oké, max nagyon durva igénybevétel után azért érzem, hogy fájdogál...
dehát úgy lett összelegózva a lábam kb, szóval ahhoz képest még így is "jól" jártam, hogy én "ennyivel" megúsztam...
igen, be volt baszva a csávó, nem is kicsit - ráadásul nem az első alkalma volt, hogy részegen vezetett és megfogták...
szóval jah, hát és tényleg annyi volt, hogy járdán mentem gyalog, szóval még csak nem is hogy zebrán vagy valami... :D vicc... nagyon figyelni kell mindig :\ bár itt nem tudtam elugrani se, csávókám majdnem 100km/h-val durrant bele a vétlen autósba oldalról... (lakott területen, belváros közepén :)))))
amúgy igen, én is ezért mondom, hogy YOLO van, természetesen racionális kereteken belül maradva, amennyire lehet - nekem sokat változtatott ez az életfilozófiámon, és Totti halála is, pedig én annyira nem ismertem őt, mint ti innen többen szerintem, de mégis annyira random és felfoghatatlan volt... :( bármikor bármi történhet, és ennyi volt...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.09. 13:43:18 -
Hát ez komoly. A közlekedési balesetekben mindig az a sajnálatos, hogy szinte mindig vannak ártatlan áldozatok, akiknek - és mellettük még sok másnak - az élete egy pillanat alatt megváltozik - jellemzően nem jó irányba. Az ártatlan emberek szemszögéből ezek kivédhetetlenek, tipikusan a rosszkor rossz helyen esete. Bármelyikünkkel, bármikor előfordulhat mindez.
Ezért mondom én, hogy kurvára nem érdemes gondolkodni, hogy majd egy fél év múlva megveszem a tévét, majd ha akcióban lesz, akkor 2 ezer forintért megveszem a játékot, nem érdemes fillért baszva élni, mert az a nap nagyon könnyen lehet, hogy soha nem jön el.
Totti is nagyon szeretett volna a Far Cry 5-tel játszani.... -
nalam nem tolt be az a link, webarchive megtalalja
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.03.09. 13:10:43 -
Óh, basszus... Sajnálom. Remélem, teljesen felépültél.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.03.09. 13:05:34 -
Oh. Nagyon sajnálom. :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.09. 12:41:15 -
Be vót rúgva?
-
íjjjj baszki, akkor nálad még durvább volt lehet...
nálam 1 műtét volt, kaptam pár fémet a lábamba; eltört a jobb kül-belboka, szárkapocs szilánkosra, meg a sípcsontom is + agyrázkódás + zúzódás a hátamon + kimetszettek innen-onnan az üvegszilánkokat
a story röviden
3 nap kórház, és már küldtek is haza a picsába 6 hét fekvőgipsszel.. :D
csávókám hűsöl azóta (5év - nevetséges... ), remélem élvezi bent a seggtágítást, innen is üdvözlöm a tróger faszt :)))
de nem akarok persze offolni - betudjuk a PS5-ös várakozásnak
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.09. 10:45:55 -
Hmm. Tényleg, abból utána való hét kedden lesz csak valami (nagypéntek + húsvét). Akkor tényleg kell valami kódot szereznem valahonnan, csak úgy meg lehet 100GB-ot letölteni. Ehh.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.09. 08:58:09