status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Persze, meg a orrodat is tisztíccsa :D
    Azért nyomjuk, mert jó szórakozás. Őrültség ebbe ennél többet belelátni. Angolul meg lehet tanulni ezer meg módon is, meg a szem-kéz koordinációt kb minden javítja, de nem vezettek holdkompot emiatt, meg én sem. Maximum azt is játékban.
    De nincs ezzel semmi baj, csak ez a szórakozás antiszociális, mint a k.élet. Amikor játszok, gyakorlatilag nem vagyok ott. Mászhatnék hegyet is, a családomnak, a környezetemnek pont ugyanennyire lennék elérhető. Ebbe mondjuk kisebb hatásfokkal lehet beledögleni, de ugye azért nem gondoljátok, hogy véletlenül van ilyen kevés gyerekes/családos/nős ember a gamertopikokban? Amíg a géming hobbi, addig nem lenne baj, de ez sokaknál (nálam is) életvitel. Sokaknál ez annyi, hogy dolgoznak, és ha nem dolgoznak,akkor játszanak. Szegény Tottinak nem azért nem volt csaja, gyereke mert az életét építette, hanem azért, mert sok gamerhez hasonlóan nem volt neki olyanja. Az eat sleep play repeat meg kurvára nem az, akkor sem, ha közben perfektül tanulsz meg angolul, de még akkor sem, ha emellett kéthetente egyszer elmész sörözni, a (szintén gémer) haverokkal. Család mellett tolni meg sokszoros probléma, mert nem csak magadat szopatod ezzel, hanem mindenki mást is körülötted, akik tűrik kénytelen-kelletlen, te meg már évekkel azelőtt megírtad a felmentőbeszédet arról, hogy végülis nem jársz kocsmába, meg nem dohányzol, ennyi csak kell mindenkinek :D
    Ja, mondjuk lehetne nem kocsmázni is, nem cigizni is, meg a géming idő helyett a családdal lenni is. Ez is egy ilyen opció, mint a hobbi. De nyugi, én is csak könnyen okoskodok-nehezen csinálom típus vagyok.