status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    köszi srácok, már azt hiszem minden okés :) már amennyire lehet, mert sajna maradandó sérülésnek lett kihozva...
    guggolni nem igazán tudok, mert rohadtul feszül a bokám/fémek - de ezt leszámítva minden oké, max nagyon durva igénybevétel után azért érzem, hogy fájdogál...
    dehát úgy lett összelegózva a lábam kb, szóval ahhoz képest még így is "jól" jártam, hogy én "ennyivel" megúsztam...

igen, be volt baszva a csávó, nem is kicsit - ráadásul nem az első alkalma volt, hogy részegen vezetett és megfogták...

szóval jah, hát és tényleg annyi volt, hogy járdán mentem gyalog, szóval még csak nem is hogy zebrán vagy valami... :D vicc... nagyon figyelni kell mindig :\ bár itt nem tudtam elugrani se, csávókám majdnem 100km/h-val durrant bele a vétlen autósba oldalról... (lakott területen, belváros közepén :)))))

amúgy igen, én is ezért mondom, hogy YOLO van, természetesen racionális kereteken belül maradva, amennyire lehet - nekem sokat változtatott ez az életfilozófiámon, és Totti halála is, pedig én annyira nem ismertem őt, mint ti innen többen szerintem, de mégis annyira random és felfoghatatlan volt... :( bármikor bármi történhet, és ennyi volt...

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.09. 13:43:18