121492
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
gondolom maradtak a régi engine alatt, így ránézésre nem sokkal szebb, mint a Talos Principle, úgyhogy maradnak is a régi konzolok - aztán jön majd az újgépekre a patch:D
a Diablo 4 is ugyanúgy PS4/XONE-ra csak van bejelentve perpill, pedig ott még a 2022 is lehet optimista.. :D -
Konzolokra csak akkor jön, ha lejár a stadia timed exkluzivitás, valamikor 2021-ben :D
“The game is still coming to Xbox One and PlayStation 4 after its period of exclusivity is over with Stadia”
Óriási :D Jó, modjuk az kérdéses, hogy a staida létezni fog-e még 2021-ben egyáltalán :D
Meghát 2021-ben PS4 meg Xbox one??? Nem tudom mit szívnak ezek ott a Devolver Digitalnál, de küldhetnének belőle ide is :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 22:59:42 -
Serious Sam 4 Steam - itt van egy csomó fejlesztői gameplay videó róla
dehát ööö nemtom...mi special ebben?:D max ez a legion system lehet érdekes, hogy egyszerre sok monsztát tud megjeleníteni az engine, de amúgy.. :D -
én is már 2+ hónapja tolom így (úristen, amúgy nem tűnik valahogy annyinak :O), és valszeg még szeptember-októberig marad is ez, de lehet már idén nem is leszünk bent (nem lesz kötelező sokáig még)
egészségügyileg okádék, de amúgy szerintem is picit kevésbé stresszes, nincs az a pörgés meg fostos openoffice zajongás.. az elején pont ez hiányzott (ezt lehet pótolni mindenféle online hangok generátor toollal
), de mostmár inkább áldásnak érzem én is...
kollegák hiányoznak azért, de maga az irodai lét az nem mondanám..
-
jöhet!! :D én bírtam a két encountert meg az SS2-t is - 3 viszont rémgagyi lett, még az első pályát se bírtam ki vele, szal remélem visszatérnek az első részekhez :D -
Nah, csak jön még egy rész ebből az új Doom-ból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#106935 :
Két hónapja én is homeoffice-ban vagyok, gyakorlatilag kétszer jártam talán bent az irodában, de ennek lassan vége. Hamarosan nyitnak az óvodák, iskolák, itt érzem a tarkómon a régi idők szelének lehelletét :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit kicsit sajnálok is. Ma egész nap ez járt a fejemben, hogy szégyellnem kellene-e magam amiatt, hogy én tonképp kurvára élveztem ezt az időszakot. Persze eü szempontból rettentesen sajnlatos, és a hatásai nagyon sokakra negítvak voltak/vannak, és ez nagyon nem jó, de én ebből közvetlenül nem éreztem semmit, abból viszont igen, hogy nagyon sokat voltam a családommal, nagyon sokat játszottam, sokkal kevesebb volt a stressz, mint általában, az állandó kapkodás meg szinte teljesen eltűnt az életünkből két hónapra. Szóval ha a rossz részének teljesen vége lesz, a jó részéből megpróbálok annyit átmenteni az azt követő időszakra, amennyi csak lehetséges.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 20:35:30 -
Ma kipattant a platina a NIOH2-ből.
Abból a játékból, amit gyűlöltem az elején, és utáltam végig, a végigjátszásban. Most sem szeretem túlságosan, de már nem akarom megölni azokat akik készítették, ennek viszont főleg az az oka, hogy a végére annyira túlfejlődtem a játékot, hogy virtuálisan megbnüntettem benne mindent és mindenkit az összes bűnért, amit korábban elkövettek. Részben azért platináztam ki, hogy ne úgy maradjon megm hogy a játék, ami kibaszott velem. De a fő ok, a legfőbb ok nem ez volt. A legfőbb ok, a mitováció esszenciája az volt, ami miatt egyáltalán belekezdtem a játékba. Ami miatt nem hagytam abba akkor sem, amikor utáltam. Ami miatt továbbmentem a végigjátszás után, pedig azt mondtam a vége után, hogy többet nem akarom látni. Az OK, ami miatt létezik nekem ez a játék, az OK, ami miatt megvan a platina, az ez:
https://twitter.com/yosp/status/1247837462656774144
És ebben olyan sok minden benne van, hogy arról hosszan tudnék írni. Ebben a platformban az összes hülyeség, probléma, és minden apró elbaszás mellett ott van, hogy ezt nem (főleg) nyakkendős üzletemberek viszik a hátán, akik naphosszat excelben számolják a profitot. Hanem igazi játékosok. Ettől tud ez az egész a sok apró elbaszás mellett mégis ilyen zseniálisan működni.
És mivel kérdezték, és válaszolt, kiderült, hogy van elmaradásom. Szóval jön a Days Gone platina :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 20:21:19 -
Evoluti0N #106935 Én a karantén miatt már 2 hónapja itthon vagyok és könnyen meglehet, h augusztus 1-ig itthon is leszek. Pont belefér a TLOU 2, meg talán a Tsushima is. :D -
Hát én már belehülyülök. És mire kijön, pont vége lesz a karanténizénak :D -
"Annyit tudok, h elolvasni róla leírást és játszani és megtapasztalni, két különböző dolog és azért, mert leírva valami nem tűnik annyira jónak, az nem jelenti azt, h a játékban nem lesz jól megvalósítva."
Pontosan. Ilyen játékot kihagyni csak azért, mert nem tetszik valakinek 1-2 dolog a leakek alapján... Saját magukkal csesznek ki no mindegy. Én alig várom -
Evoluti0N #106932 Gondolom, h elolvasta a spoilereket és vannak olyan események a történetben, ami sokaknak nem tetszik. Eddig sikeresen elkerültem a spoilert és remélhetőleg a maradék nem egész 1 hónapban is így lesz, de azt tudom, h van pár eléggé megosztó dolog a sztoriban.
Annyit tudok, h elolvasni róla leírást és játszani és megtapasztalni, két különböző dolog és azért, mert leírva valami nem tűnik annyira jónak, az nem jelenti azt, h a játékban nem lesz jól megvalósítva.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.20. 19:25:02 -
Mivan?
-
jól néz ki jó a harc a többi sajnos elég szar irányba ment el.skip -
háttttö...nem lesz szar :D -
-
Miután pro patchet sem kapott, ami minimáleffort lett volna egy pécés kivitelhez képest, majd kiadják pécére...
Erre a deraciné lolságra meg volt idő :D Komolyan mondom, sokszor nem értem a fromot. -
jó de ezt most egy insdustry insider mondta !44!!!!
**ráadásul egy randomkedden!!!
amúgy lehet tényleg lesz egyszer, bár gondolom azt is majd a modderek rakják rendbe :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.20. 16:30:57 -
Szerintem meg BB2 soha nem lesz, pedig a DLC megmutatta, hogy van ott még ötlet
BB PC pletyka meg már 3 havonta visszatérő dolog... :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.20. 15:59:37 -
:) -
DaS-re én nem fogadnék, azt már eléggé kimaxolták sztem, de BB2 tutira lesz.
Pár napja felröppent egy hír, hogy a BB1 jön pécére is talán, nagyon örülnék, ha ez igaznak bizonyulna, mert a játék ragyogó, csak egy kínszenvedés PS4-en, már technikailag. -
LBandi77 #106922 Nem igazán tudok hozzászólni a legtöbb témához,nem érdekel meddig csúszik mennyi pixel-ből áll mennyi fps. ......Ha megjelenik valami és tetszik akkor megveszem. -
Király! Pedig jó lenne, én bírom a rövid, de annál magvasabb megnyilvánulásaidat!
-
LBandi77 #106920 Minden nap itt vagyok,csak olvasok .Nem szólók bele a nagyok dolgába. -
Erről leginkább Lbandi tudna nyilatkozni. Tényleg, de régen láttam már itt! -
szerintem is :) nem fogják ezt a ziccert kihagyni...
@Myselor: +1, nagyon adnám már énis.. :D sajnos ezek a souls koppintások egytől egyig huszadrangúak a szememben (talán még a Nioh volt a legfogyaszthatóbb), egyszerűen a FROM-féle szérumot nem képes senki sem reprodukálni teljes egészében :D -
Biztos vagyok benne, hogy lesz még DS-játék, vagy a BB2. Csak idő kérdése. -
Mondjuk normális technót rakni alá, mert az a bevilágítás, ami abban volt, az kritikán aluli. Én amiatt hagytam abba a játékot. -
tök jó csak valamit mutathatnának :D nagyon kellene már egy új from game.vagy több :d -
jaja, de ismerjük ezeket a "nemlesztöbbbelőle" dolgokat, ha a pénz beszél :D -
Mondták hogy nem lesz több DS, ezért lesz Elden Ring, mert az lesz a szellemi örökös. -
FROMSOFTWARE
✔
@fromsoftware_pr
The DARK SOULS series has sold over 27 million units to date. We are incredibly grateful to every single one of our players. This success is owed to you.
We hope you continue to enjoy our games, and look forward to Elden Ring, the new Action RPG that's currently in development.
fain, akkor jöhet a DaS4 majd nextgenre az Elden Ring után?
-
hát elég tré, dehát azon mit tudnának felújítani egy genen belül? :D ettől többet már nem lehetne kipréselni currgen konzolokon sztem, úgyhogy ott igazából annyi az "extra", hogy DLC-ket mellérakták, meg került be HDR
- viszont akinek meg megvan a játék, az ingyenesen megkapja ezeket - bár nem mintha engem nagyon érdekelne :D
-
Legalább az kiderült, hogy ez egy remake, amiben új gameplay jelenetek és fícsörök is lesznek. Az viszont szégyen, hogy a harmadik részt úgy rakják bele, ahogy volt, azaz, nem újították fel. -
az egészből csak az első rész érdekelne :D
húzzák az emberek idegeit
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.20. 01:00:39 -
Olyan sokkal jobb nemigen van.
-
jah, tényleg homályos fos - mondjuk valszeg a youtube-féle cigányhádé se segít rajta :D
de azért adom így is :) mi lesz itt nextgenen ezekkel, pláne majd generáció végefele ... félek belegondolni... :D -
Nálam valamiért homályos a videó.... -
Ebbe, azt hiszem, az összes spoiler mentes benne van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.19. 21:36:15 -
Van normális minőségben? vagy azt a fos 360p-s videókat mondod?