status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ma kipattant a platina a NIOH2-ből.
Abból a játékból, amit gyűlöltem az elején, és utáltam végig, a végigjátszásban. Most sem szeretem túlságosan, de már nem akarom megölni azokat akik készítették, ennek viszont főleg az az oka, hogy a végére annyira túlfejlődtem a játékot, hogy virtuálisan megbnüntettem benne mindent és mindenkit az összes bűnért, amit korábban elkövettek. Részben azért platináztam ki, hogy ne úgy maradjon megm hogy a játék, ami kibaszott velem. De a fő ok, a legfőbb ok nem ez volt. A legfőbb ok, a mitováció esszenciája az volt, ami miatt egyáltalán belekezdtem a játékba. Ami miatt nem hagytam abba akkor sem, amikor utáltam. Ami miatt továbbmentem a végigjátszás után, pedig azt mondtam a vége után, hogy többet nem akarom látni. Az OK, ami miatt létezik nekem ez a játék, az OK, ami miatt megvan a platina, az ez:
https://twitter.com/yosp/status/1247837462656774144
És ebben olyan sok minden benne van, hogy arról hosszan tudnék írni. Ebben a platformban az összes hülyeség, probléma, és minden apró elbaszás mellett ott van, hogy ezt nem (főleg) nyakkendős üzletemberek viszik a hátán, akik naphosszat excelben számolják a profitot. Hanem igazi játékosok. Ettől tud ez az egész a sok apró elbaszás mellett mégis ilyen zseniálisan működni.
És mivel kérdezték, és válaszolt, kiderült, hogy van elmaradásom. Szóval jön a Days Gone platina :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 20:21:19