121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SweeneyTodd
    jó lesz ez
  • darkSectorxxx #20185
    Igen megmarad.
    és gratula a konzolhoz!
  • SweeneyTodd
    Amit a plus ad játékokat ingyen és hozzá adom a könyvtáramhoz akkor az megmarad ?

Jah amúgy sziasztok !
  • Ra1n
    A 3 éves gép mit takar? Csak mert ha teszem azt egy jobb amd (fx 8350 körül vagy fölötte) vagy intel (2500K vagy fölötte) proci figyel a gépben egy vga csere és máris ismét a topon vagy. 30-40K egy jelenlegi konzol tudását bíró vga a számítógépbe. 50 fölött már mind alázza a "nextgent".
    Igazából az alaplapodtól és procidtól függ mit érdemes. Konzol exkluzívok nagyjából 2015 év végén érkeznek system sellerként. Hacsak nem kifejezetten az a 2-3 exkluzív érdekel (szó szerint 2-3 játék nem több), a pc a jó választás. Olcsóbb, megbízhatóbb, minőségibb szórakozás.

Én mindig tartottam konzolt a pc mellett az exkluzívok és pár multiplatform miatt. Ezidáig EZ a generáció az első ami NEM éri meg és mocskosul bánnám ha nem a pc lett volna az elsődleges. Ha pedig a konzolok mellett maradsz, vagyis inkább direktbe szopatnád magad azzal hogy minden drágább rajta és a multiplayerért is fizetned kell, a 3 gép tulajaként én azt mondom inkább a One-t válaszd már csak a régiózás miatt is, PS4-en továbbra is vicc kategória, ahogyan az online szolgáltatás is.. Vagy ha társas szórakozás a lényeg barátnővel,haverokkal akkor ami még baromi jó megoldás az egy pc fejlesztés + Wii U feltéve hogy érdekel a kínálata, exkluzív tekintetben überel.....
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.02. 20:41:27
  • darkSectorxxx #20181
    Én azt a 3 éves gépen hagynám, vennék konzolt (nem hiszem hogy ebben az évben bánkodnál a játékok végett).
    De nincs warez.
    Ezért 2 profil legalább ajánlott, sokszor előfordul hogy akciók terén a magyar store-ban ft-ban olcsóbb valami, pl mint most az AC FC.
    De premier elővásárlós játékokra US profilt, dollárban ugyanis 60 dollár egy elővételben vett alapjáték max ára.
    Csak akkor nem ha valami más egyébb kiadás vagy bundle csomag. Valamint akcióknál is találni nagyon jó áron játékokat. (amazonon vásárolhatsz kártyákat vagy paypal)
    Pre-order azért érdekes mert ilyenkor megkapod néhány játék prevgen változatát, ami azért nem egy utolsó szempont.
    Mert ilyenkor 3 ember játszhat 1 címmel, 2 ember ps4-en és 1 ember a ps3-as változattal.

Kb ennyi amit hozzátennék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 17:15:38
  • Kandurex
    hm, csak nekem zavarja a szemem, hogy ezen a listán nem szerepel az FFXV?
  • Harlekin
    Jó lesz ez!!!Hála istennek lesz benne 1 tonna 5-10-15 dolcsis játék,már előre boldogság van számomra!!!Mi majd 20-25 órákat elleszünk velük és majd szakadunk a röhögéstől ahogy nyomják a mindig elégedetlenek a fikát,hogy na má megint 1 zs kat szar fos!!!
  • Ra1n
    Eddig sem volt másképp de vidulj csak.:)
  • AntiHero
    Szerintem nem fogsz. Annyi, hogy itt ugye mint mondták, nincs warez.
    Sok pénz ez a "hobbi". Kicsit letudsz belőle faragni, ha egy másik játékossal közösen vesztek digitálisan játékot. Akkor 7-8k körül megúszol egy premier játékot.

Én általában PS4-n játszom, de van, hogy előveszem a pc-t is. Bár Pc-n csak az olyan játékokkal játszom ami pl nincs ps4-en. (Forest, Dayz..stb)

Tv fontos. De ha már Full HD akkor jó (minimum 82cm). Én most váltottam egy 106cm-es tv-re és nem bántam meg. :) Nagyobb élmény.
  • TomStorm
    "PC-n jobb minőségben"ahha:DD

Az összes k...a nagy game lesz!!
  • SweeneyTodd
    Mióta megtehetem , vásárolom a játékokat, visszamenőleg is megvettem pár címet , amiket nagyon élveztem.

82cm hdtv van, amint kipengettem majd a ps részletét , majd követi egy nagyobb tv.

Legalábbis ezek a terveim.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.02. 09:19:30
  • Kandurex
    A jó ég tudja, alapvetően a legfontosabb, hogy van e otthon egy min. 102cm+ fullhd TV? Másrészt mekkora huszárt tisztelhetünk benned? Mert ugye itt nincs warez. Egyébként ha fenti ként pont teljesül pozitív, utóbbi negatív irányba, akkor érdemes konzolt venni játékra.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.02. 09:15:15
  • SweeneyTodd
    Helló sziasztok !
    Először is buldog új évet mindenkinek ! :)

Szóval tehát új év új remények... most múlt 3 éves a kompúterem és ráférne egy kis "felújítás" viszont , nagyon kacsingatok a ps4-el , utoljára ps2 volt , imádtam évekig nagy játszottam rajta. Aztán lett pc-m és elfelejtettem a konzolokat. Tehát első kérdésem az lenne , megéri-e váltani pc-ről konzolra, ha volt már valalki hasonló cipőben, utólag nem bánta meg ?!

Keresgéltem ,hogy a kamerához milyen játékok vannak ,de nem sokat találtam gondolom bővül majd esetleg várható valami ütős megjelenés rá ?
    Valószínüleg otthoni coopban szeretném majd használni barátnőmmel, haverokkal. Diablot kinéztem már , nagyon meggyőzött a Gamestaros teszt/videó.
    Esetleg tudnátok még ilyen otthoni coopra alkalmas címeket ajánlani ?

Sok oldalt vissza olvastam és akkor jól értelmeztem ,hogy érdemes több régióban is felhasználói fiókot tartani az akciók miatt és azokon kersztül vásárolni, megosztani a "fő fiókkal" és úgy játszani ?

Úgy hirtelen ennyi ami eszembe jutott, szóval csak arra vagyok kiváncsi ,nem fogok mellé nyúlni ,ha váltok pcről , konzolra.
  • Ra1n
    Na persze azok után hogy a Far Cry 4 kritikailag is felsőkategóriás pontokat kapott meg a nép is kajálta,gyakorlatilag bármilyen moslék szemét hozza legalább a középkategória szintet, ehhez viszonyatva bizonyára tele leszünk "csúcs" játékokkal....
  • Ra1n
    Division TALÁN elvégre Ubifost cím és mint tudjuk ők azt mutatják és azt adják amit a bemutatótok, a repetitívség pedig tőlük áll a legtávolabb.:)

MGS 5 alap. Witcher 3 alap. Rise of TR alap. Quantum kiderül. UC4 kiderül. Bloodborne kiderül. Mk X kiderül.

és egyelőre nagyjából ennyi a jövő évi érdekeseb lista. Orderen videóról videóra egyrejobban látszik hogy a szokásos hype szemét lesz szép graffal. A többi cím pedig vagy középkategóriát fog érinteni (esetleg meglátjuk) vagy azt sem. Jobb évnek indul mint amekkora hulladék év a 2014 volt az biztos, de az érdekes címek színe java továbbra is multiplatform és inkább tolom pc-n jobb minőségben.
    A Witcher 3 szinte garantáltan ütni fog mindent ahogy az első kettő is üt a mai napig.
    MGS5-nek pedig már rohadtul nem ártana egy megjelenési dátum...

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.02. 02:17:46
  • TDC Geronimo
    Max bejelentés. Szerintem 2016 előtt nem jön új Rockstar játék.
  • Tikal #20169
    Read Dead Rdemption nem lesz? :)
  • darkSectorxxx #20168
    Order-t kihuzhatod a listádról. :)

Division-MKX-Uncharted látom közös nevező lesz. :D

Illetve RoTR ha jön később PS4-re.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 00:35:22
  • AntiHero
    Dead Island 2
    H1Z1
    Division
    Mortal Kombat X
    No Man's Sky
    The Order: 1886
    Rise of the Tomb Raider
    Quantum Break
    Uncharted 4: A Thief's End
    Until Dawn
    The Witcher 3: Wild Hunt

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.02. 00:03:26
  • darkSectorxxx #20166
    Nekem most megvett RER HD és Order megvétele után ennyi mozgatja a fantáziámat a többit majdnemhogy bottal sem. :)

PS4

Bloodborne
    Division
    Final Farntasy 15
    Mad Max
    Metal Gear Solid 5
    Mortal Kombat X
    Uncharted 4

X1

Quantum Break
    Rise of Tomb Raider
  • TDC Geronimo
    Már most sír a pénztárcám :y
  • Tyrant01
    100 games to look forward to in 2015
  • AntiHero
    Mikor írjál jóvá? mert nekem közben jart le pont.. Aztán így most jó lenne 5 nap + :D
  • Tikal #20162
    PSH
  • TDC Geronimo
    semminél jobb az biztos, de azt az 5 napot ember észre se veszi 1 éves előfizetésnél főleg, hogy újra előfizet :y
  • n000rbi
    DDOS utáni kompenzálás

tl;dr
    Akinek a leállás alatt aktív tagsága (vagy aká free trial) volt, azoknak automatikusan hozzáadódik 5 nap a tagsági időhöz. Valamint lesz egy 10%-os leárazás, amit egy vásárlásnál a teljes kosár tartalmára lehet felhasználni.
  • darkSectorxxx #20159
    Resident Evil Remastered (US - 20 dollar) -> Crossbuy!!! :) -> BB
    Minnya egyben PS3-ra is megkapom! :) Na ezt már szeretem!
  • TDC Geronimo
    Már írták, 7én.
  • daario01
    Haló,a januári ingyenes játékokat mikor teszik be?
    Már kezdeném tölteni az infamous-t:D
  • darkSectorxxx #20156
    Csak mert nekem meg havernak ez minden alkalommal így van még kodot elsőre soha nem tudtam beírni úgy hogy ne csesztem volna el, M-N, meg közel hasonló betüket szoktam eltéveszteni.
    P-B-R. :)

Mert vagy kapkodok vagy 5 karaktert elolvasva probálom fejből beirni.

A legjobb ha beirtad egyesével nézd végig jol irtad-e be. :)
  • heringer
    Sokszor próbáltam , de akkor még próbálgatom hátha.
  • darkSectorxxx #20154
    Ha 10x probáltad beirni próbáld meg 11x lassan megint, mindig az szokott lenni hogy azt hiszed jol ütöd be de nem. :D
  • heringer
    sziasztok
    volt már valakinek olyan hogy nem volt jó a magyar 6000Ft- os feltöltőkártyája.?
    boltból vetetm én kapartam le , magyar accom van.
  • TDC Geronimo
    Idén lesz minden. Rengeteg nagy név. Csak egy kis ízelítő a töredékéből

• TomStorm
    BÚÉK!!

#20148 Én végülis idén is elvoltam a játék felhozatallal.Jó persze nekem extra volt ilyen is mint a TLOU,Killzone sőt még több 2013-as cím amit 2014-ben játszottam.
    A One topikba írtam 2014 5-ös Goty listát de sajnos Last Of Us Remastered nem lehet benne a kiadási dátum miatt,hiába remake nem 2014-es game.

Idén is lesz bőven játék de én akkor is valami interaktív dráma ezen belül akció-kaland vagy pszicho-thriller-t szeretnék!
  • Totti5
    Ujrakiadások, semmi forradalom, nincs semmi játék, gyenge konzolok. Csak a szokásos.
  • SlickAdam
    akkor kernem azt a papirt porcukorral.:)
  • TDC Geronimo
    Boldog új évet. Idei év utóbbi évek egyik legjobbja lesz géming szempontból, legalábbis papíron :)
  • bertino
    sziasztok.

milyen kormányok kompatibilisek a konzollal ?
    most így pislogok körbe a weblapokon, de nem nagyon találok semmit... lehet, hogy nincs egy se ? :D
    és move ?
    Utoljára szerkesztette: bertino, 2015.01.01. 12:29:12
  • nayrobi
    Jövő szerda délután.