status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ra1n #20182 A 3 éves gép mit takar? Csak mert ha teszem azt egy jobb amd (fx 8350 körül vagy fölötte) vagy intel (2500K vagy fölötte) proci figyel a gépben egy vga csere és máris ismét a topon vagy. 30-40K egy jelenlegi konzol tudását bíró vga a számítógépbe. 50 fölött már mind alázza a "nextgent".
Igazából az alaplapodtól és procidtól függ mit érdemes. Konzol exkluzívok nagyjából 2015 év végén érkeznek system sellerként. Hacsak nem kifejezetten az a 2-3 exkluzív érdekel (szó szerint 2-3 játék nem több), a pc a jó választás. Olcsóbb, megbízhatóbb, minőségibb szórakozás.
Én mindig tartottam konzolt a pc mellett az exkluzívok és pár multiplatform miatt. Ezidáig EZ a generáció az első ami NEM éri meg és mocskosul bánnám ha nem a pc lett volna az elsődleges. Ha pedig a konzolok mellett maradsz, vagyis inkább direktbe szopatnád magad azzal hogy minden drágább rajta és a multiplayerért is fizetned kell, a 3 gép tulajaként én azt mondom inkább a One-t válaszd már csak a régiózás miatt is, PS4-en továbbra is vicc kategória, ahogyan az online szolgáltatás is.. Vagy ha társas szórakozás a lényeg barátnővel,haverokkal akkor ami még baromi jó megoldás az egy pc fejlesztés + Wii U feltéve hogy érdekel a kínálata, exkluzív tekintetben überel.....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.02. 20:41:27