121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    A tesztek nem érnek semmit. Totál kipucoltam a gyümölcsöst, most visszamentem velenbe, elkezdtem kipucolni ezt is, de elértem egy olyan állapotot, amikor konstans játszhatatlan a frém. Néna nagyritkán felbukkan a víz alól, hogy aztán pár másodperc múlva visszamerüljön a mocsárba, és ez aső sem eszik. Totál tönkrebassza a jétszhatóságot, és a vicc, hogy semmi olyan nincs a képen/látótávban, ami eddig ne lett volna.
    Szóval peccsig én ezt félreteszem, ez így gyakorlatilag használhatatlan. Ha nem javít rajta, akkor skip pécéig.
  • Tikal #27046
    Nagyon idegesítő, ahogy a cutscene-eket megszakítják töltéssel... van hogy párbeszéd, majd tölt, aztán irányítsam a karaktert 3 másodpercig, majd visszavált párbeszédre, ennek mi értelme? Nagyon ki tud rántani a hangulatból.... erre jobban figyelhettek volna, na meg a fehér töltő képernyőre, kiég a szemem éjszaka :)

Amúgy már Velenben vagyok, de ez valami rohadt nagy terület, fővonallal alig haladtam még, de már van benne vagy 20 órám :D
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.23. 12:11:34
  • SlickAdam
    DF Witcher 3 Face-Off
  • darkSectorxxx #27044
    Nekem igazából egyik sem fontos. :)

Ha nem jön:

Bourne
    Robocop
    Final Destination
    Saw
    Pet Cemetery

Akkor egyetlen 1 film érdekel.

S.L.Jackson filmje, amiben egy elnököt játszik. ;)
    Az kurvajó. A címére nem emlékszem, valamilyen Game. :)
  • darkSectorxxx #27043
    3D-be nézzük.
    Bosszúállóknál már úgyse fogunk tudni rendesen koncentrálni 130 percnyi intenzivitás után. :D
  • R0ckatansky
    Apropó Witcher,meg is van az első komoly dolog ami a Witcher 2- döntéseink alapján kiütközik a 3-ban...
  • R0ckatansky
    Na bemoziztam a madmaxet. Hát mitmondjak. A korhatár besorolásnál már éreztem hogy a régi madmax filmek komolyabbak. És a film ezt alá is támasztotta. Nem mondom hogy nem jó,mert tetszett, és baromi látványos is. De olyan dolgokat tettek bele ami már paródia kategória. A brutalitás is gyenge volt,egyszerűen nem jött át benne az ami a régi főként Mad Max 2-ben,hogy ez egy kegyetlen világ. Az áradozó kritikákat olvasva főleg amiben azt hangsúlyozták mennyire visszahozta a régi filmek hangulatát, másra számítottam. És ez tényleg a film elején a korhatár besorolásnál megdőlt...Amikor 20 perc reklám után jött a karika és a szokásos rizsa, hőbörögtem is hogy mikor jön már a film,erre paff az kezdődött...Újragondolásnak frankó volt főleg a látvány miatt,várom a folytatást. De ha az eredeti Madmax trilógiával kéne összevetnem, a harmadik helyre tenném, megelőzve a harmatgyenge MadMax 3-at,de jócskán lemaradva az első kettőtől.
    Csak hogy egyet mondjak ami inkább komikus volt és nem illik ebbe az egész brutális MadMax világba, ráadásul erőltették is: gitáros........
    Poénnak jóvolt, de marhára nem hiányzott a Madmaxből hogy humoros legyen...
  • Kongy
    Mad Max kibaszott jó lett, de ahogy mondták, előbb az Avengers 2-t ajánlott megnézni, mert ... mert csak.. :) Nekem nem esett le tőle az állam, valszeg nem hatott rám az újdonság varázsa, mint 3 éve. Mad Max-el ellentétben :)

Witcher-rel is szépen haladok közben. Kreia küldetéseit megcsináltam, a jutalmam nem maradt el :D Főszállal elég lassan haladok, van jó pár küldetés egyszerre, és mind 45perc/1 óra körüli hosszúságú. :)
  • SlickAdam
    nem tökölös, de nehanyszor elhalalozos (meg tud lepni, nem konnyu) tempoban 4 es fel ora alatt abszolvaltam az Old Blood felet. ezt nevezem expanzionak!
  • Totti5
    Gyönyörű.
  • Snexi
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo

Karaktermodellek meg art nagyon jó, főleg scarecrow
  • TDC Geronimo

Alig várom holnap nyugodtan folytassam <3
  • TDC Geronimo
    Na belehallgattam witcher OSTbe. Hát ezt holnap majd üvöltetem 5.1en azt hiszem :D
  • darkSectorxxx #27032
    Hát megtenném csak a moziban megy ilyen sorrendben elvileg pécsett. :)

/amúgy intézem bb-t nincs elfeledve. :P
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 20:31:12
  • Totti5
    Ahhoz képest hogy régen minden jobb volt elképesztő művek készülnek mostanában is. Interstellar, Ex Machina, Whiplash, Gravity. Ezektől libabőrös lettem, egyszerűen lehengerlő mód tudnak hatni az emberre. Mad Max-et még nem láttam.
  • SlickAdam
    pro tipp 2: elöször nezd az avengers 2-t (ha nagyon szeretned...), mert a Mad Max utan ovodas csetepatenak tunne! :)
  • darkSectorxxx #27029
    Geronimo, és Slick, úgy látom ti már láttátok a filmet, remélem is hogy jó lesz...:D

Utána rögtön nézzük az Avengers 2-őt! :D
    /kár hogy játékra szeptemberig kell várni...:S
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 20:26:17
  • n000rbi
  • SlickAdam
    itthon neztem, 60 colon. de nem egyedul es nem teljesen sötet szobaban. ez lehetett a gond...
  • darkSectorxxx #27026
    :D
  • SlickAdam
    konkretan be fogsz szarni a Mad Max-tol.
    felvezetes kabe 10-20 mp. onnantol 20-30 percnyi akcio, de olyan minosegben es intenzitassal, amit mas AAAAAAA filmekben a vegere tartogatnak. aztan 5 perc "szusszanas" es ujra... es ujra... es ujra...
    gif inkabb szpojlerbe, mert nagy :)

pro tipp mindenkinek: figyeljetek a RESZLETEKRE! a ruhak, az autok, a kormanykerekek, ... minden alaposan ki van dolgozva az utolso karcig. mint az egesz univerzum is, de abböl valszeg a 2. filmben fogunk tobbet latni.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.22. 20:19:58
  • Moby
    De lassan szerintem tarkón leszünk baszarintva Tatyla által :D
  • Moby
    Na ezaz...itthon, nyugiban nézve, a zenékkel együtt akkorát üt, hogy beszarol. Szerintem én is ott basztam el, hogy nem jó moziban néztem, vagy ezt nem jó moziban nézni, vagy ilyesmi. Megnéztem, egy hete fülessel, éjszaka...hátbazmeg, potyogtak a könnyeim.
  • Harlekin
    Sőt ha egy kecskét rá lehet venni erre 1 játékba...(kanyarodni még nem nagyon tud,de rajta vagyok a dolgon)

Akkor a witcherben minden mindenkor lehetséges...
  • SlickAdam
    en amugy nem hugyoztam magam ala az Interstellar-tol. fasza volt, meg minden, de nem taglozott le annyira, mint vartam. a szo ami beugrik a filmmel kapcsolatban: steril.
    viszont a zenet lecsekkolom, mert film kozben SEMMI nem jott at belöle.
    itt a spotify kod, ha mast is erdekelne: spotify:album:1IXbQTfzPJiozrzpjBEbcf (keresö mezöbe bemasolni)
    spotify... a legjobb dolog a szappan feltalalasa ota
  • TDC Geronimo
    Jó is lehet? Mad Max nagyon jó lett
  • darkSectorxxx #27019
    Úgy néz ki moziba nézem én is 3d-ben, kitudja, még a végén jó is lehet, a játék izginek látszott elsőre.
  • n000rbi
    Jól meg lesz nézve ez és az új Mad Max is. Még a végén képesek manapság is nézhető filmekkel előrukkolni?
  • darkSectorxxx #27017
    Tökéletes a magyarázat. :) Nem nyújtja ki a kezét, de így legalább az ellenkezőjét írod le az enyémnek, amivel én is egyet értek vagyis fordított pszichológia segítségével akadályoztam meg hogy ne érts velem egyet. :)
  • Moby
    Egy percet ne várj vele. Ha majd látod mi történik itt...atyaég...ma megnézem megint :D
  • TDC Geronimo
    Nem láttad még?! Nekem elsőre is iszonyatosan tetszett a film és elrepült az a majdnem 3 óra. Sok sok libabőr és egy két jelenetnél bizony könnyek is :y
  • R0ckatansky
    Nemtom aki szerint világos van a Witcherben ott ahol sötétnek kéne lenni,menjen be egy barlangba...:)
    Vagy akár egy sűrű erdőbe. :)
    A mezőkön,és a ritkább fás bokros területeken még szép hogy világít a hold ahogy kell.:)
  • n000rbi
    Húbmeg. Na jól van, ezt meg kell néznem.
  • Harlekin
    Láttad azt hogy kézzel nyúl hozzá?Mert Én nem!!!
    Ha képes 5 méterre az AARD el (telekinetikus lökés) ellökni sokkal nagyobb,nehezebb ellenfeleket akkor gondolom az alap műveltségek közt szerepel 1 boszinál a 2 méterről -AARD vel való lucerna szedés.Főleg ha bele számolom a mindig fújó szelet szemből ami a hajat lobogtatja és a folyamatos telihold miatti árapály ingadozás miatti gravitációs kilengést ami még nagyban magyarázatot is adhatna a mé nem keleten kel a napra.Így tehát ha veszem a -AARD-G(lucerna x éjszakai lumen)/É-ÉNY= sima lucernaszedéssel...Lehet a képlet nem teljes,de valami hasonló azért!!!Remélem elég kimerítő volt egy rögtönzött hogyan értelmezzünk 1 boszorkány működését szösszenet...
  • Moby
    Legyek geci?:)

Ha egyszer beakad, fél napig nem jössz le róla :)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.22. 19:45:38
  • darkSectorxxx #27010
    Nagyon fasza film, keszekusza de szerintem iszonyatjó.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az eleje picit unalmas lehet egyeseknek
  • darkSectorxxx #27009
    Jó hát, inkább világos legyen és lássak rendesen, a sötétség lehet valósághűbben ábrázolja a világot, de ki akar itt zseblámpával bóklászni?
    Ez nem Resident Evil. :)

Mondjuk a hold is keményen be tudja világítani az estét épenséggel, nekem nem tűnt nagyon irreálisnak az ábrázolás a játékban.
  • TDC Geronimo
    Dokkolós rész= instant libabőr