status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • R0ckatansky
    Na bemoziztam a madmaxet. Hát mitmondjak. A korhatár besorolásnál már éreztem hogy a régi madmax filmek komolyabbak. És a film ezt alá is támasztotta. Nem mondom hogy nem jó,mert tetszett, és baromi látványos is. De olyan dolgokat tettek bele ami már paródia kategória. A brutalitás is gyenge volt,egyszerűen nem jött át benne az ami a régi főként Mad Max 2-ben,hogy ez egy kegyetlen világ. Az áradozó kritikákat olvasva főleg amiben azt hangsúlyozták mennyire visszahozta a régi filmek hangulatát, másra számítottam. És ez tényleg a film elején a korhatár besorolásnál megdőlt...Amikor 20 perc reklám után jött a karika és a szokásos rizsa, hőbörögtem is hogy mikor jön már a film,erre paff az kezdődött...Újragondolásnak frankó volt főleg a látvány miatt,várom a folytatást. De ha az eredeti Madmax trilógiával kéne összevetnem, a harmadik helyre tenném, megelőzve a harmatgyenge MadMax 3-at,de jócskán lemaradva az első kettőtől.
    Csak hogy egyet mondjak ami inkább komikus volt és nem illik ebbe az egész brutális MadMax világba, ráadásul erőltették is: gitáros........
    Poénnak jóvolt, de marhára nem hiányzott a Madmaxből hogy humoros legyen...