121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Nikknev
    Bloodborne: Ha tetszett a Dark Souls vedd. Ha nem akkor ne. Ilyen egyszerű. (Illetve mindemellé ha bejön ez a gót hangulat avagy ha nem jön be).
  • Ragnar360
    https://www.youtube.com/watch?v=0GJmO1hh4sg

Ez alapján nem is rossz, de nekem a karakter eléggé unszimpatikus, úgy néz ki mint valami tenkes kapitány, aki most jött a hajóról:D (csak bele ne trafáljak:d)
  • Moby
    Jut is eszembe: ahányszor látlak, DS2-t tolod :) Mi van a BB-al? :D
  • Moby
    Azt videó alapján nem tudod megmérni.
  • n000rbi
    >egyfajta 3D Diablo a játék

Ne röhögtess.
  • Ragnar360
    Áh az nem jött be, első gameplayek után már nem követtem (bár aztán lehet megtettszene) - lehet hülyeség lesz megint de: nekem nagyon elrugaszkodott, s ultra kitalált világ/szörnyek kombó nem nagyon jön be. Ha tudsz azért linkelj egy jó gameplayt és megnézem, aztán megmondom úgy a biztos:D

Nikknev: :D Nem úgy értettem, hanem, hogy ha nem jön be annyira nekem, akkor hiába a sok jó értékelés: d Eddig igaz tetszik, meg van ami felemás, s az egész akkor válik el ha majd ott lesz előtted. Legalább is Witcher ilyen most nálam.
  • n000rbi
    +100
  • Amiga
    Elég a magyar account, nekem is sok éve az van, nincs vele gond.
    Bloodborne-t akkor vegyél, ha bejön a stílus, egyfajta 3D Diablo a játék, de annak tökéletes.
    Ha szeretnél magyar nyelven tolni egy brutálisan részletgazdag RPG-t, akkor viszont a bugjai ellenére is bátran ajánlom a Witcher-t.
  • TomStorm
    +1
  • Nikknev
    Végülis a játék ami perpillanat userpontok alapján szinte minden platformon 1. helyen van a metán, és netszerte az akció rpg-k trónjára tették joggal, az csak befürdés lehet.....:D
  • Moby
    Ha csak egyet tudsz venni, az a bloodborne legyen :)
  • Ragnar360
    + egy játékot tudnék venni max teljes áron - még az se dőlt el melyik legyen. Witchertől tartok, ne hogy befürödjek vele: d
    Mortal esetleg. Bár majd megnézem nem e van használtba az valahol occsóért.
  • Ragnar360
    Értem. Kipróbálnám szívesen, csak nem tudom lesz e rá lehetőség, Nindento konzolok erre felé nem nagyon vannak, max vmi üzletbe ha lesz egyszer megpróbálom megnézni:)

Egyébként srácok: PSN-re milyen accot érdemes most regisztrálni majd? Elsődleges lehet a magyaron, vagy itt sok minden nincsen fent? Illetve milyen korlátok vannak (ha van) ha nekem magyar a profil, a másiknak meg amcsi mondjuk. Bár gondolom semmilyen.
  • Moby
    Ez az én olvasatomban annyit tesz: lám, bennünk vén marhákban van még potenciál bőven :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 14:14:32
  • n000rbi
    Nem konkrétan a játékra értettem, hanem általában sántít ez a vélemény a Nintendo cuccokkal kapcsolatban. Első blikkre egy gyereknek való ugrabugra pl. a Donkey Kong Tropical Freeze vagy a Super Mario 3D World is, de a kimaxolását nem bíznám a gyerekre, mert vérthugyozóan nehéz. A zseniális pályadizájn, ötletek meg csak hab a tortán. Próbáld ki, tényleg.
  • SlickAdam
    "a néhány tízezer játékos, akik"

...nek a nagy resze valszeg RARE cuccokon nött fel, tehat 30-40 evesek. vagy ismerik a legendakat.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.02. 14:10:50
  • Moby
    Szerintem elég jól reprezentálja a mai játékostársadalmat :)
  • Moby
    >Vagy tesom ha megkérdezném mit szólsz hozzá hogy valaki 30-40 évesen ilyennel tolná?

Nemtudom, nekem a tesód véleménye ebben a kérdésben tökéletesen irreleváns :D És tartok tőle így van azzal, az a néhány tízezer játékos, akik azt a közel egymilliárdot(forintban) hozzáverték a Rare-es srácokhoz. Bár így látva mindezt, vélhetően neked a Rare név sem mond semmit.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 14:07:06
  • SlickAdam
  • Ragnar360
    Lehet:) Bár most azt nem írhatom hogy huu mennyire szuper, remélem minél előbb megjelenik:D
  • n000rbi
    >Ezek ilyen nintendora való játékok amúgy, amit már a gyerekének megvesz az ember (olyan szint kb)

Szerintem fogalmad sincs miről beszélsz.
  • Ragnar360
    Áááh:D Ezek NAGYON felnőtt gyerkekenek való, vagy ultra nosztalgiából:d nem épp ilyen platformerre gondoltam, bár biztos jól összerakott, meg ötletes és színes, de van ami kínos már egy biz. kor után (persze nekem is volt h elővettem valamit, ami elég régen ment, de már nem volt ugyanaz - persze addig nem tudtam míg ki nem próbáltam) . Hihetetlen mennyi sok pénzt összedobtak rá. Nem tudom sírjak vagy nevessek.
    Ezek ilyen nintendora való játékok amúgy, amit már a gyerekének megvesz az ember (olyan szint kb) bár lehet rákap ideig óráig az idősebb is...de nem szabad komolyan venni - komolytalan. Vagy tesom ha megkérdezném mit szólsz hozzá hogy valaki 30-40 évesen ilyennel tolná? Szerintem a válasza nem tűrne nyomdai festéket - Nem csak elvek, vagy elfogultsák miatt, de lenne igaza neki.
    Szal nem a játékot akartam lehúzni - valakinek biztos jó - csak ne ez legyen a platformerek innovációja, és még hasonló sem.
    Mondjuk lehet félre értelmezem, mert Knack, meg ezeket is platformernek mondjuk és én még se veszem annak:D
    Szerintem. No offense.
  • Moby
    Én bevallom nem backeltem. Nem a produktum miatt, és nem a készítők miatt. Nincs bizalmam a túlfinanszírozott kickstarteres dolgokkal szemben. Ha okés lesz, és nem ferkákra megy a pénz itt is, ugyanolyan donáció lesz, ha megveszem.
  • Moby
    DFe ha már szóbakerült a platformer, nemtudom itt mennyire ismert, de a régi rare-es csókák kickstartette tolták az új cuccukat, a Yooka-Laylee-t. Lehet még backelni, jön konzolokra, bár már csurig van lóvéval a projekt (lehet, hogy ennek is ez lesz a veszte). Ha nem fullad bele a hypeba, meg a lóvéba, minden bizonnyal kikúrt jó lesz.
  • Ragnar360
  • Moby
    >És ezt nagy Xbox húzócímként akarták eladni.

Ezt??? Alig volt sajnos promózva is :( Oké, volt belőle bundle, de ennyi, nem folyt a csapból is, mont mondjuklegy FC4, vagy egy HALO MCC. Nem ömlöttek a tesztek az oldalakról sem.

>Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat.

Itt a W3. Beteg a lekem teknóban konzolon, de ha valaki akar, talál megának eszközt. És ettől jobbat kitalálni sem nagyon lehet.

>Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
    Ehhez nem kell új IP. Sokan várunk már egy újabb POP-ra(is). De ebből hiány van, igen.

>+ 1-2 sandbox, openworld gém.
    Na ezaz ami van szarásig. Lassan a piac a meglévőket képtelen ilyen mennyiségben befogadni, nemhogy újakat. És vannak kikúrt jók is (ld. GTAV). Itt én ebszolájte nem érzem, hogy feltétlenül kell új IP, HACSAK nem hozz olyan újdonságokat, mint mondjuk a S.O.. De új IP-nek ittvolt mindjárt a Dying Light is. Ma mindennki sandboxot csinál. Aki nem, az is azt fog.

• Ragnar360
    Jó, lehet így volt. De hát amit lát az ember... minimálisat olvastam róla, azután elég volt, illetve pár gameplayt néztem. És ezt nagy Xbox húzócímként akarták eladni.

Szerintem nem azért nem veszik az új ip-ket, vagy nincs sok köze ahhoz, hogy nem ismerik. Hiszen ott van a reklám, a gameplay, meg minden amiből információt meríthetnek a playerek. Hidd el, ami olyan arra rákattan mindenki (vagy sokan). Ötlet, innováció, játék elemek, csak ennyi kellene hozzá ;) Nem ego, de szerintem ha lehetöségem lenne sok jó játék készülhetne, bár ez sok emberre elmondható.

FPS játékokat lehetne újjítani könnyű szerrel. Sztori, környezet, kor - számtalan irányba el lehet indulni.
    Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat. (Hülyén hangzik de vmi Game of Thrones SZÍNvilágút) lehet fps és tps nézetű is felőlem. Lords of Fallen nem volt rossz próbálkozás, de a főszereplő, körítés stb miatt elhasalt.
    Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
    Aztán kaszabolós, tps-ek stb.
    + 1-2 sandbox, openworld gém. Kocsisba ha NFS a régiekre lehetne alapozni nyugodtan (a mostanit is elbasszák szerintem, kezdve azzal h mindig online kell legyél...)
  • Moby
    >és tényleg szinte ugyanúgy néz ki mint ps3-n

Bocs, de olyan észveszejtő butaságokat beszélsz, amitől itt többen agyfaszt fognak kapni rövid időn belül (velem az élen) :D
    Utánanézel te ezeknek a dolgoknak, vagy csak valami fórumon baráti körben zsiibbasztjátok egymást ilyen megállapításokkal? :)
  • Ragnar360
    Ja, ha már remaster, GoW3-t volt szerencsém végigjátszani PS3-n ismerősnél, még 2010 nyarán. Annyira elkapott hogy utána letoltam Chaos-on is:D (olyan 3-4 rész volt ami kibaszott nehéz volt - elején Prometheus volt a vízválasztó:D - Aztán Hádész, meg a labirintus, meg még valami) Na m1 nem ez a lényeg, hanem hogy remasterelik ezt is:
    Aha remaster, többen is mondták hogy lófasz az egész és tényleg szinte ugyanúgy néz ki mint ps3-n, demóztak belőle egy sötét boss fightot Akinek kimaradt, annak biztos jó lesz, meg olyan 2 milliót eladnak majd belőle legalább, úgyhogy anyagilag megfogja érni nekik az biztos ikszdé :/
    De akkor már egy Heavy Raint, v Unchartedet is remasterelhetnének, utóbbi kimaradt, azt azért kipróbálnám: d
  • Moby
    Engedd el. Sosem lesz már jobb :DD
  • Totti5
    Kint van már a next-gen?!!!!!!!
  • Moby
    > Szerintem csak bohóckodásra volt való mindkettő. A Sunset overgenyó meg valami ókádék ugrabugrálós broáf.

MEH... Az egyik legszórakoztatóbb sztorival/karakterekkel/párbeszédekkel rendelkező sandbox az utóbbi évekből. Itt most ültő helyemben képes vagyok megállapítani, hogy te erről a jáűtékról (ahogy a legtöbb gémer) semmi releváns információval, ismerettel nem rendelekezel :D
    Aka. megmértél egy játékot a mechanika kapcsán. Az lett maga az összkép. Na ilyen egy új IP bevezetése...
  • Moby
    >Ehhez képest kijön egy új IP és mindenki őrjöng, hogy alacsony az fps.

Senki nem látok új IP kapcsán az fps-en örjöngeni. Új IP kapcsán üresek a fórumok. Az emberek nem veszik meg azt, amit nem ismernek. Nem az fps miatt.
  • Ragnar360
    Értem. Na igen az két új ip volt, de jobb ha nem tudod a véleményem róluk:D
    Szerintem az ilyenek semmit érő játékok. Bár biztos van aki szereti az ilyet is. Szerintem csak bohóckodásra volt való mindkettő. A Sunset overgenyó meg valami ókádék ugrabugrálós broáf. Lehet huszon x évesen és akik elég régóta tolják azoknak nem az ilyen jön be, bár tudom ez erős kijelentés így, mert lehet neked bejött és te sem 15 éves vagy, de hát na:D
    A CoD-t meg sajnos veszik, mert hülyék és amerika, meg a népbutítás (bár el lehet lenni a codokkal nem arról van szó, de mind tudjuk miről szól) Új IP-k szerintem nem emiatt nem jönnek. Régóta megy a cod és közbe jött sok új ip, előző generációban pl.
    Most az is feltűnik, hogy gamer365-n is alig van napi szinten hír, máskor ez sem így volt. Jöttek a jobbnál jobb videók, most meg bejelentésből is alig van, meg vannak a teaserek:d Szerintem a világ "fejlődése" elég szépen rátette a bélyegjét a játékiparra is. És ez a tendencia nem hogy javulni látszik, hanem... - A fejlesztők elvannak, kevesebben vannak, váratlan meglepetések (jók) szinte nincs is már, a régi nagyok is csendesebbek és ritkábban készítenek játékot (?) meg több idő lett minden.
  • Nikknev
    http://abload.de/img/output_2971bjqholq.gif
  • Moby
    Nekem nincs bajom a remasterekkel. Mármint a jó játékból, megfelelően elkészített remastereddel. Mindenki a BWC-ért sír. Oké, anyagi megfontolásból értem, de na, ezek jórészt olcsók, és sokkal jobb minőségűek. Azt is osztom, hogy erőforrást visznek el. De nem látom, hogy csak ezen múlna valami. Ált. B csapatok csinálják, illetve ahol nem csinálják, ott sincs időre semmi. Persze van nem egy olyan, ami szégyenteljes moneyhat csupán.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 11:53:20
  • Nikknev
    Medium-high, fűszerezve low-al árnyékok látótáv tekintetében.
    A többi beállítás medium high keverék. A One és Ps4 verzió között annyi a különbség hogy a One-on mosottabbak a textúrák épphogy,ennyi.
    A legszembetűnőbb a látványkülönbség ha nappal kiállsz egy magaslatra és szétnézel.

Ott a leáld topik #430866 számú hsz-a. Avagy az eugamer faceoff képei.

• Amiga
    Sajnos a remasteredben kevesebb a kockázat, mint az új IP-kben.

De gondolj csak bele!

Egy TLoU-t, egy Dante-t, GoW-ot megcsinálnak úgy, hogy meglegyen a 30, de még inkább a stabil 60 fps. Ehhez képest kijön egy új IP és mindenki őrjöng, hogy alacsony az fps.

Tudod mit?

Én is remasteredet fejlesztenék, mert minek öljem a szívemet egy új IP-be, ha a fórumon csak anyázást kapok érte, inkább megvetetem veled megint a resident Evil 1-et.
  • Amiga
    Én leárazva vettem PSN-en, nagyon elégedett vagyok vele. Úgy 100 óra van benne simán, ha mindent kimaxolsz. Szeretem a humorát, a játékmenetét. Sokan azt mondják, ez a 3. rész újrakeverése a Himalájában, de én a 3. résszel nemigen játszottam, így számomra teljesen friss, élettel teli és szórakoztató a cím.
  • Amiga
    W3 PS4-en a PC-s high beállításnak felel meg. Fogalmam sincs, miről beszélsz.