status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Jó, lehet így volt. De hát amit lát az ember... minimálisat olvastam róla, azután elég volt, illetve pár gameplayt néztem. És ezt nagy Xbox húzócímként akarták eladni.

Szerintem nem azért nem veszik az új ip-ket, vagy nincs sok köze ahhoz, hogy nem ismerik. Hiszen ott van a reklám, a gameplay, meg minden amiből információt meríthetnek a playerek. Hidd el, ami olyan arra rákattan mindenki (vagy sokan). Ötlet, innováció, játék elemek, csak ennyi kellene hozzá ;) Nem ego, de szerintem ha lehetöségem lenne sok jó játék készülhetne, bár ez sok emberre elmondható.

FPS játékokat lehetne újjítani könnyű szerrel. Sztori, környezet, kor - számtalan irányba el lehet indulni.
    Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat. (Hülyén hangzik de vmi Game of Thrones SZÍNvilágút) lehet fps és tps nézetű is felőlem. Lords of Fallen nem volt rossz próbálkozás, de a főszereplő, körítés stb miatt elhasalt.
    Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
    Aztán kaszabolós, tps-ek stb.
    + 1-2 sandbox, openworld gém. Kocsisba ha NFS a régiekre lehetne alapozni nyugodtan (a mostanit is elbasszák szerintem, kezdve azzal h mindig online kell legyél...)