status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Áááh:D Ezek NAGYON felnőtt gyerkekenek való, vagy ultra nosztalgiából:d nem épp ilyen platformerre gondoltam, bár biztos jól összerakott, meg ötletes és színes, de van ami kínos már egy biz. kor után (persze nekem is volt h elővettem valamit, ami elég régen ment, de már nem volt ugyanaz - persze addig nem tudtam míg ki nem próbáltam) . Hihetetlen mennyi sok pénzt összedobtak rá. Nem tudom sírjak vagy nevessek.
    Ezek ilyen nintendora való játékok amúgy, amit már a gyerekének megvesz az ember (olyan szint kb) bár lehet rákap ideig óráig az idősebb is...de nem szabad komolyan venni - komolytalan. Vagy tesom ha megkérdezném mit szólsz hozzá hogy valaki 30-40 évesen ilyennel tolná? Szerintem a válasza nem tűrne nyomdai festéket - Nem csak elvek, vagy elfogultsák miatt, de lenne igaza neki.
    Szal nem a játékot akartam lehúzni - valakinek biztos jó - csak ne ez legyen a platformerek innovációja, és még hasonló sem.
    Mondjuk lehet félre értelmezem, mert Knack, meg ezeket is platformernek mondjuk és én még se veszem annak:D
    Szerintem. No offense.