121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Rájött valaki, hogy miért késik bizonyos régiókban a glitcher 1.07:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Some poor guy at Sony is desperately looking for 1.06. That's all it is.

• Harlekin
    Olyan munkát amit szeretek csinálni és megfizetik!
    Igen igazad van nem annyi a gép,mert Én még 168000 vettem 2013.12.24.-én!Dehogynem mivel,ha csak ezt a fórumot veszed alapul akkor is láthatod,hogy mindenki mindent fikáz és öröké elégedetlen így ezzel a következő kérdésedet is tökéletesen megválaszoltam.
    Én mindenben megtalálom az értékelhető jót így számomra a dedos játék is szerethető és nekem soha nincs csalódás 1 játékban!
    De biztosan Én csinálom rosszul,hogy mindig mindennel játszok és kellemesen töltöm az időm és nem inkább a fórumokat sírom tele a bánatommal az ilyen olyan játékok hiányosságaival!
  • Kandurex
    Engem nem érdekel a PC, de ezt már megbeszéltük.
  • Kandurex
    Ja...
  • Moby
    És a konzolod sem az. De amin most arconpörögsz azt pont tolhatod is az intelnvidia pécden is. Szal sorry, de most sem értem hol fáj.
  • SlickAdam
    sok a stressz? :)
  • Kandurex
    És? A kocsimba is van integrált áramkör, attól nem lesz PC...
  • Moby
    Az meg ott a pécédben. Minek egy másik dobozban ugyanaz?
  • Kandurex
    Kell a tökömnek integrált. Nagyon jól bevált a külön GPU-CPU,... majd 5 év múlva megnézem az APU-kat, csak nem ennek az inkompetens bandának az előadásában.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 19:52:13
  • Moby
    Hogyőőőmit?:D Olyan kinek van integráltban? :)
  • Kandurex
    PowerPC-t!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 19:08:28
  • Ragnar360
    Mit dolgozol, hogy így mindenok?:) Csak azért kérdezem:)
    Am nem annyi a gép, meg végülis nem 5 játékot tol senki: d de most a dedós játékoktól kezdve minden műfajt hogy lehet szeretni és mindent pörgetni? Ugyanmár :D
  • Moby
    És mit rakta volna bele? Tegrát? Atomot? Egyiknek sincs normális integrált asztali megoldása.
    És ezen most - látva a ps4 eladásokat - inkább egymás vállán sírnak.
  • Totti5
    Számtalan csapat megtudja csinálni atom fix fpsre, vagy nagyon stabilra és jól. Szóval szerintem azok a bénák akik nem és nem a HW, ami kellően erős. Más úgy sem lesz, ezzel kell dolgozni. Sokan tudnak is.
  • Totti5
    Ezek a degeneráltak mikor jönnek már rá hogy azt hogy ha nem lövik be a frémet sem 30ra sem 60ra és unlockolva hagyják, annál rosszabb nincs?! azt hittem ezek tanult emberk a szakmájukban jók... de mint valami amatőrök akik azt sem tudják mit csinálnak. PCs kód copy - paste aztán megy ahogy megy. Kb ennyit csinálnak.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.20. 18:06:02
  • Harlekin
    Na Én meg azt nem értem aki megvesz 150000 egy konzolt és 5 év alatt játszik 5 játékkal!Én legalább kihasználom,ha már van...Pontosan felnőtt fejjel lehet ezt megtenni mindenem megvan ami kellhet az életbe és azt tehetem amit akarok
  • Mr Manson
    Milyen évet is írunk? Pfff ...
  • Ragnar360
  • Ragnar360
    Na és felnőtt fejjel ennek aztán sok értelme volt:d No offense, de sose értettem, hogy lehet ennyi szarral játszani. Stb. !
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.20. 15:56:46
  • n000rbi
    Investigating -> azaz fingjuk nincs, most mihez kezdjenek :D
  • Kandurex
    a hülyéknek jól jön az izomerő,..mint az előző genbe, ...
  • SlickAdam
    nem erröl van szo. azt irtad, hogy fps problemakrol az AMD jut eszedbe. miert? kodoljanak ugy, butitsak addig a latvanyt, amig meg nincs a fix frem. pont. ez nem AMD feladata. ugyanilyen erös Nvidia cuccal mas dimenzioban lennenk?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.20. 15:21:02
  • Kandurex
    ....valami ilyesmi volt a Sony - AMD nextgen tárgyaláson...

ezzel csak azt szeretném mutatni, mennyire kompetens idióták ülnek vezetői pozíciókba....,
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 15:17:24
  • Mr Manson
    Ciri DLC megjelent a PS4-hez, eddig nem láttam. Patch (1.07) info van valami?
  • Kandurex
    szóval erős és szép meg stb. HW bújik meg a gépben...NOT

oda állt a buzi, esetünkben az AMD egyik "manager" -e és fullba nyomta a kretént, ami abból a folyamatos duruzsolásból állt, hogy: "nem leszel veszteséges", "genyó gyors lesz a vas", "nagyon integrálunk, deriválunk...vagy mit csinálunk..."

csak, hogy rajtuk az intel meg a nvidia sírva röhög egymás vállát csapdosva...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 14:56:09
  • SlickAdam
    semmi kozuk hozza. fejlesztök balfaszok.
  • Kandurex
    Én nem tudom,.... ahányszor ilyen FPS problémák vannak, egyre gyakrabb jut eszembe, hogy: AMD

...és erről a cégről már évek óta csak a "talicska szar" szinonima ugrik be,...ez úgy nem volt gyanús amikor elkezdtek velük tárgyalni a NEXT vagyis CUR -gen -ről?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 14:50:29
  • n000rbi
    Persze nyilván, én is azt kívánom, hogy jó vége legyen.
  • n000rbi
    A korábbi tesztnél nem UE4-en futott, nem? Mondjuk ettől függetlenül még valóban hányásra ad okot. Néztem pár streamet is ps4-en, ott is látszott, hogy az eget nézve 40+, előre nézve meg szinematik :D
  • Harlekin
    Valami dereng,de itt számomra már az ügymenet ami meglepő volt.
    De,ha bár mi gond adódik akkor ismét mehet vissza erre nyomatékosan felhívta a figyelmemet a supportos.Ahogy megkapom vegyem velük fel ismét a kapcsolatot.Adtak ezzel kapcsolatban 1 hivatkozási számot,hogy a csomag nem volt e sérült és amit kaptam az valóban új,hibátlan stb stb...
    Gondolhatod amint megkapom 3 napig 24/ 24 be teszt üzem lesz geometry warsban amit azt hiszem nem kel ecsetlenem,hogy a kontrollereknél a teszt alany!!!És utána mondom ki rá,hogy ez jó!

Közben itt beszélgettem másokkal is és cseréltetek már mások is cuccokat és mindenki pozitívan nyilatkozott volt olyan akinek beszart a mono headsett,megtört a vezeték kicseréltette majd 3 hónapra rá leejtette a kontrollert és megint eltört és ismét kicserélték vagy is nem ,mert akkor vissza se kérték a régit hanem kapott 1 másikat...
    Mind 1 majd kiderül....Ahhoz képest,hogy szóba se kellett volna nekik velem állniuk eddig egész jó a dolog Én így tekintek rá...

Ha másra nem is volt jó,de legalább megtudtam,hogy a 2013-ban Budapesten konzolboltban vett boxom Olaszországból származik!
  • SlickAdam
    Ethan Carter G365-ös tesztböl:

"Ami viszont szembeötlő: a képfrissítés nem túl acélos a pécés verzióhoz képest. A cikkíró már a korábbi tesztjénél is bevallotta, hogy a PC változatot egy játékra közepes laptopon, 720p/fullos grafikai beállítások mellett játszotta végig, akkor 25-35 FPS között lavírozva. Nos, a PS4-es verzió még ezekhez az értékekhez képest is döcögősebbnek tűnik az intenzívebb helyszíneken. A készítők szerint a dinamikusan hangolt FPS értékeknek köszönhetően sokszor hasítunk a 30-as érték felett - igen ám, de a nyakunkat merjük rátenni, hogy a játék ezt az értéket legalább ennyi helyen alul is múlja, így rombolva a gyönyörű, 1080p-s felbontású, részletgazdag környezet által nyújtott élményt."

• n000rbi
    Majd akkor örülj, ha tényleg új és hibátlan cserekontrollert kapsz. Nem tudom emlékszel-e az MS cserés mizériámra.
  • Harlekin
    Számomra ez most meglepő volt,mert eddig "semmit" nem javíttattam velük főleg így nem.Mindig mindent Én szétszedtem azt csere vagy másik,most mondom teszek 1 próbát és ekkora pozitív dolgot remélni sem mertem...
  • Harlekin
    ÁÁÁÁÁ Elenyészőőő!!
    Alig van 5 év alatt 215000 GS-em 394 játékból!
  • Snexi
    mennyit játszol te,hogy már 2 kontrollered is beszart?:D
  • Kandurex
    garanciába az ms az ász, ez soha nem volt kérdés...
  • Harlekin
    MS story,hogy van az amikor nem csak szidni lehet őket!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na most tényleg le a kalappal MS előtt!!!
    2013 ba vettem a boxot! 2014 karácsonyakor meg kaptam 1 új camo kontrollert.El is feledkeztem a fekete kontrolleröl.Tegnap beszart a camo(szokásos húz a jobb stick felfelé),mondom sebaj elő a fekete.Bekapcs húz a stick felfelé(mert erről elfeledkeztem) csak itt a bal...Fasza van 2 kontroller ami szar.Suport felhív elmondom a történetet,hogy azt 2013 ba vettem(gari nincs) és az már akkor szar lett csak az újat használtam és ez most tudatosult bennem.Most így van 2 rossz mit lehet tenni.Mondja semmi gond pár adatra szüksége lesz bediktálom.Közölte,hogy mindenképpen segíteni fog ezért a megoldás,hogy kér a fekete helyett csere kontrollert csak a régit vissza kell küldenem(holnap jön érte UPS) és az ahogy megérkezett indítja a másiknak is a cseréjét...Tehát iszonyat királyok!!!!
  • darkSectorxxx #32924
    Biztos nem év lesz :)
  • n000rbi
    Csináltam már twitter accot, hadd kapják a feedback-et ott is.
  • SlickAdam
    bohoc