status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Valami dereng,de itt számomra már az ügymenet ami meglepő volt.
    De,ha bár mi gond adódik akkor ismét mehet vissza erre nyomatékosan felhívta a figyelmemet a supportos.Ahogy megkapom vegyem velük fel ismét a kapcsolatot.Adtak ezzel kapcsolatban 1 hivatkozási számot,hogy a csomag nem volt e sérült és amit kaptam az valóban új,hibátlan stb stb...
    Gondolhatod amint megkapom 3 napig 24/ 24 be teszt üzem lesz geometry warsban amit azt hiszem nem kel ecsetlenem,hogy a kontrollereknél a teszt alany!!!És utána mondom ki rá,hogy ez jó!

Közben itt beszélgettem másokkal is és cseréltetek már mások is cuccokat és mindenki pozitívan nyilatkozott volt olyan akinek beszart a mono headsett,megtört a vezeték kicseréltette majd 3 hónapra rá leejtette a kontrollert és megint eltört és ismét kicserélték vagy is nem ,mert akkor vissza se kérték a régit hanem kapott 1 másikat...
    Mind 1 majd kiderül....Ahhoz képest,hogy szóba se kellett volna nekik velem állniuk eddig egész jó a dolog Én így tekintek rá...

Ha másra nem is volt jó,de legalább megtudtam,hogy a 2013-ban Budapesten konzolboltban vett boxom Olaszországból származik!