121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #36380 uuu ezt eredetileg is o enekli?
en is szerelmes vagyok bele.:D -
>Ebben kevertél te bele.
Hazudsz.
Jöttél osztani az eszet, hogy nem kell érteni a játékot, meg ez baromság. Aztán beletört a bicska. És azóta megy a sokoldalnyi magyarázkodás, meg vakarózás.
Szókásos ügymenet vol. 426766215365. Uncsi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 19:37:08 -
Én is tudom, de most ne legyen megint mint régen. :) -
SlickAdam #36377 es a mad max majd beadja neki (Kongy)? "ugyanaz" az ures sivatagos kornyezet, csak a MGS-nel is uresebb,raadasul unalmas, repetitiv teendokkel. neha belenezek stream-ekbe es 5 perc utan hanyok.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.06. 19:38:54 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te keverted bele az én magánügyemet vagyis amiket írsz mintha te én lennék és éreznéd amit érzek és tudnád amiket tudok... :)
Ebben kevertél te bele.
Én a játékról beszélek, te rólam. :) Bóknak vettem.
Nem azt állítottam hogy érdekel bárkit is.
Én egyrészt mondtam valamit véleményt, amivel sme a játékot, sem az azzal játszókat sem téged sem mást nem húzok le.
Kongynak írok az magánügy, max spoiler-be írom ha valakit zavar olvasás közben.
A regényeket meg azért írtam hogy ha ismerni akarsz izlésemet, mi alapján döntök tudj még többet.
Még1x utoljára, az angolt értem csak nem minden kifejezést pontosan, vagyis az nem igaz hogy nedm érteném mi történik, max figyelmesen el kéne olvasnom a feliratozást, amit sokszor lustaságból vagy mert éppen a videót kell néznem-ből adódoan kihagyok, vagy nincs időm elolvasni.
Nekem idő kell mire kicsit beugranak a szavak, nem elég ha eldarálják szóban, akkor nem nagyon ragad meg, ha leírva látom akkor jobban.
De mint írtam a MGS-ban most konkrétan nem az a bajom amiről szó vagy nem szól.
A prologusban kurvára nem beszélnek annyit hogy ezt egy majom se értse meg.
Hanem a kibaszott játék úgy egészben nem kötne le, tudom.
Próbálkozhatnék, kérdezhetnék, ami nem szégyen mint más játékban, de erőm sincs rá, mert nincs erőm felemelni a kontrollert akárcsak egy demo erejéig.
Ground Zero-t nem tudtam lenyomni, mert a 2. küldetésnél már azt éreztem hogy megyek, nemtuom más helyre más eldugodt ismeretlen helyre, minden kicsit új, más a cél, mást kell csinálnom, de mégis egy lufballon, a sok szaron érzem hogy töltelékfaszságok.
Így volt ez a régi részekben is, kár szépíteni.
Csak ott megfogtak pl a karakterek meg a cselekmény is más volt.
Basszátok meg a mGS 1-ben is volt tankos rész, de ott elhittem hogy egy komoly dráma, egy komoly játék, és túl kell élni, küzdeni, a karakter él.
Itt meg komolyan mint egy bohócfilmet látnék, vagy egy zs kategóriás terminátor filmet.
Inkább egy Marvel szuperhősös valami, de abból is egy rosszabbféle.
És ja bután hangzik, nekem ez is számít, ahogy egy Until befejezés, egy Akármilyen karakter, egy fps-ben a környezet meg fegyverek, a Witcher-ben a karakter a mozgás a harc stb.
FF-t hagytam már félbe 10 perc után csak mert a harcrendszer nekem nem jött be...holott más téren fasza lett volna.
Mégsem érzem hogy hiányozna máig.
Miért kell minden játéknál, meg minden platformnál ha nem egyezik a vélemény, azt játszani, hogy t-home meg minden az angol értésen múlik, meg mert anti mit tanácsol.
Ha nekem tetszik és neked vagy nektek nem akkor az a rossz, ha fordítva azkkor az. -
TomStorm #36375 Újreg+észosztás,gyanús nekem ez.. -
Egy dolog számít, a saját élmény. Az aki megvette és élvezi, azt NEM kell magyarázni. Te megint jössz a fúrumokkal ahol ismeretlen meberek akármit összeböfögnek, aminek semmi érdemi információja nincs, és még csak nem is a te véleményed, mert ezekszerint ezzel a játékkal sem játszottál, csak osztod a hülyeséget. Skyline. -
R0GUE #36373 Mióta a játékban is megkaptam és néztem, úgy döntöttem kiutazok japánba és addig fogom üldözni a szerelmemmel amíg le nem lő a japán rendőrség...
-
Nnnnna. ezzel már tudok dolgozni :D
Totál rambózva is végig lehet szántani a játékot. Nem értékeli különösebben nagyra a játék egyik oldalról, másikról meg lethal weapon egész arzenálját kínálja fejlesztésként. Absz. rajtad múlik. Ne legyen kényszer a sunnyogás. Én is csak próbálkozok vele, de végül mégis mindig vérontásba torkollik...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 19:23:24 -
<3
-
Tetszik, de nem vagyok oda a lopakodásért, ezért nem nekem való :D -
Van azért különbség. Én pl. őket absz. nem értem :D
/nem rádtunkolni akarom, csak annak sem örülnék, ha valami banánhély miatt dobnád. Ezen viszont nehéz elmenni, mert "tetszik is" meg "nem is neked való" :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 19:20:02 -
Miaz hogy nem mint vélemény.
Milyen véleményt ne?
Kb annyira van köözöm a MGS-hoz mint ahogy Moby-nak ahogy próbálja kitalálni milyen vagyok meg mit szeretek.
és próbálsz te megmondani embereknek hogy miről mondjon véleményt meg miről nem.
Ja hogy mert nektek tetszik másnak vagy jót vagy semmit?
Már megint itt tartunk?
Akkor kérdem én mi értelme a játékról beszélni?
Mi értelme egyeltalán beszélni bármiről is?
Ja hogy semmi. -
TomStorm #36365 Játszol Mad Max-el vagy csak gondolod,hogy unalmas? -
Te figy, ez nkem túl hosszú, de nemtudom miért keverted ide magad. Őszintén szólva engem totál hidegen hagy, hogy játszol-e mgsv-t vagy nem :D
(ugysem értenél faszt se belőle. angol....) -
Persze nem 1 momentum szerintem, mert open-ben is lehet egy játék érdekes, pl nekem az RDR.
Nehéz 1 szóval kimutatni, ezt érzi az adott játékos.
De MGS-ban ahol még a nem open world részekben is brutál sok szarakodás lopakodás és túlbonyolított gameplay volt már ott is sokszor besokalt az ember, ezt most hatványozták.
Nálam ez már sok. -
Vágesz, csak az a nem mindegy, hogy nem vagyunk egyformák. Ami az egyiknek istenkirály, a másiknak lehet csak szimplán jó. Nekem utóbbi a véleményem a MGS-ról. Mindig is ez volt, és ez az V-tel sem változott. Meg tudom érteni azokat, akik rajonganak érte, csak én nem tartozok közéjük. Ahogy pl te sem az Until Dawn rajongók közé :D -
Hint: az önigazolás arra, hogy miért nem baj, ha ez sincs meg :D -
Énnekem ezek alapján nem MGS kell, vagyis nem ez az új írány, hanem egy MGR 2 inkább, nekem ott tökéletesen volt adagolva minden.
Csak nyomorult pálya volt. Mégis jobban tetszett. -
mivan? :D -
Kongynak nem az openworld-el van baja. Negyven tonna ilyen stílusú játékot vettünk már együtt :D -
Mi?
Sikerem nem lenne a MGS-ban?
Érteni kell a sikerhez?
BB megint példa, nem foglalkoztam az itemekkel, meg semmivel, ami nem érdekelt a játékban és NG++++++.
És temérdek sikerélmény.
Nem azért tetszett meg a játék mert mondtátok hogy javítsam meg a kardomat.
Ez a Metal Gear is mert elmondjátok milyen tárgy mire jó, vagy mivel mit tehetsz a játékban, attól még nem fog ENGEM megfogni, az csak egy extra! Miután már elkezd érdekelni a játék.
Mint a DS amit mondogattam sokszor.
MEG TUDNÁM csinálni, de nem érdekel, nem az értés miatt hanem érzem látom tudom hogy otthagynám.
Próbálkoztam is 3x vele, 3x, adtam esélyt, de semmi.
MGS-ban is hiába ismerem magam, tőletek jobban, bármilyen meglepő, dés nem mennék vele 10%-ig sem, az lenne hogy megunnám , bohóckodnék és ennyi.
Ez lenne már most mondom.
PC-n ingyen sem leszek képes végigvinni ez tuti.
Ahogy az AC-t sem lesz erőm végigvinni soha.
És a temérdek másikat sem.
Evil Within, pedig kezdetekben lelkes is voltam.
Mégsem megy, már full képernyő is van , így sem.
Ne kérdezd a pontos okát, csak mert nem.
Anti-val sokat irtunk erről.
Nem tudom pontosan bitekbe szavakba önteni.
Csak visszagondolok mindig, látom magam, ismerem magam milyen vagyok és folyamat kiderülnek a tapasztalatok mentén hogy mik azok amiket megveszek és beleunok, és folyamat takarítom a listát is.
Resident 6-nál is ez volt, sokan is erőltettek, jóaz csak magamnak bemesélem, hogy keresem a régit de nem lesz.
Próbáltam, pc-x360 meg is vettem.
De semmi, semmi, kipróbáltam és ennyi.
Witcher ugyanúgy. Pedig arra nem mondhatod hogy angol és nem értem.
Kész vége.
De te is vagy így játékokkal szerintem, hogy kapásból tudod hogy bottal sem. -
Ha egyszer nem jön be az open world? Nekem is ez a bajom vele. Az első pár órában még szórakoztató, de utánna... -
Figy kölyök, nem kritizálunk téged, hanem egy fasza játékot akarunk a kezedbe adni. Ami ott hever az asztalodon :D -
Az hogy nekem mi a deal majd én eldöntöm, és nem mások :) Lehet a mások által lehúzott játék nekem sokkal többet ér mint a mások által istenített M.G.S. GOTY!!!!
Hiába írjátok, hogy nem sikerült ilyet produkálni, nekem sikerült. Ez van, kevés vagyok egy ilyen zseniális játékhoz! Megyek és felakasztom magam.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.06. 19:04:59 -
Mármint mit csúfolt meg? -
Ragnar360 #36351 LOL, vannak bajok itt úgy látom. És akkor ő a mester?:)
Hát nem tudom, ez ilyen saját magunk megcsúfolása, kinevettetése játék, az egyik felében legalábbis. Az egy hete olvasottak alapján.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 18:59:13 -
Egy játéknak akkor van esélye elkapni, ha van benne valami sikered is. Ahhoz értés kell. Értés nélkül frusztráció van. Ld. Kongy.
Baromságot beszélsz. Megszoktuk már, így szeretünk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 18:58:21 -
Más akinek az izlése ellenkező annak soha nem is fog ez így igaz. :) -
Nem erre gondoltam, mármint irányításban meg hogy mire jó egy lokaki.....
Hanem az egész játék, vagy elkap vagy nem.
BB-t nem ismertem játékban máig az itemek 90%-át nem használtam mégis elkapott.
Nem.
Nem kell érteni. -
A GZ egy cseppet sem fogott meg engem sem. Ma már pontosan tudom, hogy ez az égvilágon semmit nem jelent. -
Igen a játékmenet, a gameplay, vagy a felvezetés, én megnéztem stream-be minden , csöppnyi igényem sincs hogy mászkáljak benne.
Tudod a MG GZ-val mi volt?
Beleszartam 30 perc után, oks nem ugyanaz az egy kis izelítő, de kurvára nem érdekel már ez a játékmenet, a nagy menj amerre akarsz, ez a kuldetések.
Egy ideig max jópofa, aztán a 20.-nál már elég a sok lopakodásból.
GZ-ban tudod mi volt, megcsináltam 2 feladatot, utána a haverom fiát áthívtam hogy szerezze meg Raiden-t hogy tudjak vele kicsit bohóckodni, aztán delete.
Olyan nekem kb mint egy autós játék.
Van körvonalakban story de bemegyek és a 30. verseny után elmarad a lelkesedés, csak oldjam már ki a tetves kocsikat hogy szabadon kipróbálhassam és után játszok valami mással.
Rájöttem egy ideje hogy bizonyos kedvenc sorozataim játékaimat nem a stílusa miatt szeretek, avgy szerettem, hanem mert összeségében jó volt.
Namost rengeteg sorozat mivel újul egész egyszerűen lekerül a listámról.
MGS igen majd kb 3ezeré random bemmenni puffogtatni....
Érted nem érdekel a story, nem éreztem az elején sem hogy nekem itt nagy teendőm lenne és kideríteni wtf?
Most egy Resident-ben nem elég hogy baszottdurva hangulata volt de a story-ban is ki kellett deríteni a dolgokat stb.
Vagy egy Alan Wake, amikor már ott megvett kilóra és a földbe döngölt mint egy baszottnagy thor kalapáncsa hogy elment a kocsival a büfénél és kiderült hogy a valódi ház kulcsa nem is került hozzá hanem ő egy másik nem létezőt vitt el.
Szóval lehet pár igényesebb vagy legalábbis számomra jobb történet vagy játék miatt igénylem hogy kapjam a színvonalat, és vannak játékok amik mára már nem kötnek le, míg ezt régen ugyanennyi energiával megtették.
és ezért máskor is mondtam hogy az első néhány perc ismeretében látom hogy ez érdekel-e vagy nem-e....kivéve fordítva mikor megveszek valamit azt hiszem hogy na igen ez majd végig lesz játszva és kiderül hogy nagyobb volt a szemem mint a szám és lehet csak azért vettem mert abban az 1-2 hónapban nem volt más. -
+1
Én sem nézem. Addig fórumozok, amíg kirak a heli... :D -
Igen. Ez az egyik ok, amiért le akarom cserélni. A másik, hogy rajongója lettem a játéknak. Nem alaapszinten. Most az a jelentéktelen dolgot ugorjuk át, hogy nem is ezen a platformon ynomom :D -
R0GUE #36343 Én már direktbe addig tévézem, általában úgyis addig mennek a kiírások amíg a heli kirak a területre...
Én sem értem minek kellett ez a baromság, a végén még csakcsak,bár eddig azt is elnyomtam mindig...
Francért nem elég a játék legelején és legvégén a szereposztás...
-
Egyébként az már az elvileg halkabb gép, ugye? (láttam ph-n a youtube-os összehasonlítást, amit linkeltél, elég meggyőző) -
SlickAdam #36341 en olyankor a kepernyo kozepere meredek es bezarom a periferiamat. csak feliratot olvasom.
mukodik a dolog.:) -
Megint elspoilerezte a mission előtti credit a felbukkanó karaktereket. KOJIMAAAAA?!
Most már oda se nézek a küldetések előtt. Ekkora baromságot...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.06. 18:44:50 -
Igen-igen.
Ha Geroval nem szólunk anno, hogy a vajazód ki kéne kalapálni dreamben, mer már faszt se sebez, máig ott pörögnél a clericnél. Most futnál neki kilencszáznegyvenhetedszer.
Én sem tudom minek kell érteni egy játékot. Lehet, hogy nem is kell! -
SlickAdam #36338 pl ha anno a Nier-t az elsö 20-30 perc utan ertekeltem volna... ma hianyozna belölem egy nagyon ertekes es fontos gamer-emlek.