status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #36346
    Igen a játékmenet, a gameplay, vagy a felvezetés, én megnéztem stream-be minden , csöppnyi igényem sincs hogy mászkáljak benne.

Tudod a MG GZ-val mi volt?
    Beleszartam 30 perc után, oks nem ugyanaz az egy kis izelítő, de kurvára nem érdekel már ez a játékmenet, a nagy menj amerre akarsz, ez a kuldetések.
    Egy ideig max jópofa, aztán a 20.-nál már elég a sok lopakodásból.

GZ-ban tudod mi volt, megcsináltam 2 feladatot, utána a haverom fiát áthívtam hogy szerezze meg Raiden-t hogy tudjak vele kicsit bohóckodni, aztán delete.

Olyan nekem kb mint egy autós játék.

Van körvonalakban story de bemegyek és a 30. verseny után elmarad a lelkesedés, csak oldjam már ki a tetves kocsikat hogy szabadon kipróbálhassam és után játszok valami mással.

Rájöttem egy ideje hogy bizonyos kedvenc sorozataim játékaimat nem a stílusa miatt szeretek, avgy szerettem, hanem mert összeségében jó volt.

Namost rengeteg sorozat mivel újul egész egyszerűen lekerül a listámról.
    MGS igen majd kb 3ezeré random bemmenni puffogtatni....
    Érted nem érdekel a story, nem éreztem az elején sem hogy nekem itt nagy teendőm lenne és kideríteni wtf?

Most egy Resident-ben nem elég hogy baszottdurva hangulata volt de a story-ban is ki kellett deríteni a dolgokat stb.
    Vagy egy Alan Wake, amikor már ott megvett kilóra és a földbe döngölt mint egy baszottnagy thor kalapáncsa hogy elment a kocsival a büfénél és kiderült hogy a valódi ház kulcsa nem is került hozzá hanem ő egy másik nem létezőt vitt el.

Szóval lehet pár igényesebb vagy legalábbis számomra jobb történet vagy játék miatt igénylem hogy kapjam a színvonalat, és vannak játékok amik mára már nem kötnek le, míg ezt régen ugyanennyi energiával megtették.

és ezért máskor is mondtam hogy az első néhány perc ismeretében látom hogy ez érdekel-e vagy nem-e....kivéve fordítva mikor megveszek valamit azt hiszem hogy na igen ez majd végig lesz játszva és kiderül hogy nagyobb volt a szemem mint a szám és lehet csak azért vettem mert abban az 1-2 hónapban nem volt más.