status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #36376
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te keverted bele az én magánügyemet vagyis amiket írsz mintha te én lennék és éreznéd amit érzek és tudnád amiket tudok... :)
    Ebben kevertél te bele.
    Én a játékról beszélek, te rólam. :) Bóknak vettem.

Nem azt állítottam hogy érdekel bárkit is.
    Én egyrészt mondtam valamit véleményt, amivel sme a játékot, sem az azzal játszókat sem téged sem mást nem húzok le.
    Kongynak írok az magánügy, max spoiler-be írom ha valakit zavar olvasás közben.

A regényeket meg azért írtam hogy ha ismerni akarsz izlésemet, mi alapján döntök tudj még többet.
    Még1x utoljára, az angolt értem csak nem minden kifejezést pontosan, vagyis az nem igaz hogy nedm érteném mi történik, max figyelmesen el kéne olvasnom a feliratozást, amit sokszor lustaságból vagy mert éppen a videót kell néznem-ből adódoan kihagyok, vagy nincs időm elolvasni.

Nekem idő kell mire kicsit beugranak a szavak, nem elég ha eldarálják szóban, akkor nem nagyon ragad meg, ha leírva látom akkor jobban.

De mint írtam a MGS-ban most konkrétan nem az a bajom amiről szó vagy nem szól.
    A prologusban kurvára nem beszélnek annyit hogy ezt egy majom se értse meg.
    Hanem a kibaszott játék úgy egészben nem kötne le, tudom.
    Próbálkozhatnék, kérdezhetnék, ami nem szégyen mint más játékban, de erőm sincs rá, mert nincs erőm felemelni a kontrollert akárcsak egy demo erejéig.

Ground Zero-t nem tudtam lenyomni, mert a 2. küldetésnél már azt éreztem hogy megyek, nemtuom más helyre más eldugodt ismeretlen helyre, minden kicsit új, más a cél, mást kell csinálnom, de mégis egy lufballon, a sok szaron érzem hogy töltelékfaszságok.

Így volt ez a régi részekben is, kár szépíteni.
    Csak ott megfogtak pl a karakterek meg a cselekmény is más volt.

Basszátok meg a mGS 1-ben is volt tankos rész, de ott elhittem hogy egy komoly dráma, egy komoly játék, és túl kell élni, küzdeni, a karakter él.

Itt meg komolyan mint egy bohócfilmet látnék, vagy egy zs kategóriás terminátor filmet.
    Inkább egy Marvel szuperhősös valami, de abból is egy rosszabbféle.
    És ja bután hangzik, nekem ez is számít, ahogy egy Until befejezés, egy Akármilyen karakter, egy fps-ben a környezet meg fegyverek, a Witcher-ben a karakter a mozgás a harc stb.

FF-t hagytam már félbe 10 perc után csak mert a harcrendszer nekem nem jött be...holott más téren fasza lett volna.
    Mégsem érzem hogy hiányozna máig.

Miért kell minden játéknál, meg minden platformnál ha nem egyezik a vélemény, azt játszani, hogy t-home meg minden az angol értésen múlik, meg mert anti mit tanácsol.

Ha nekem tetszik és neked vagy nektek nem akkor az a rossz, ha fordítva azkkor az.