121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
daario01 #56241 Valaki megtudná mondani kérem, hogy a ps4 szériaszámát hol találom meg? -
ppista #56240 Jaj de finom! Jöhetne már a végleges is. -
Meg új demo is jön jövőhéten, kiváncsi leszek a javításokra -
hiába adnak hozzá új dolgokat, ha továbbra is ilyen tetű lassú.. -
Végre valami értelmes cím Gamescom-on.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.08.17. 13:56:06 -
Totya42 #56236 Nagyon klassz ez a 4.0. A quick menu piszok jó lett. És végre mappák. -
Egész jó, nekem tetszik. :) valahogy nekem a régi PSP-s FW-ket idézi, de egészen korrekt, várós! :) -
amugy raptr bekapcsolt boxot nem mért, csak ha a játék el is van indítva! (oké, persze ha a menüben hagytad 10x20 órát az 200, de ilyennel nem majomkodtam sose)
pl forzában van ingame mérés (pályán, menüben, tuningolva eltöltött idő, stb) is és a bruttó (=teljes) játékidő raptr-ban kb stimmelt is.
bár jah, raptr néha valóban nem mért. mostanra meg má' totál K.O. lett az oldal/program, teljesen kukáztam mióta a konzolt nem is nézik. -
2007-2016 - 43k acsi ... ~9 év alatt :D
komoly év lehetett az a 2014-esed....
(sajna péesenen a magyarba migrálhatatlanság miatt (kössony, azanyád!) profilt váltottam, ugyhogy azt hagyjuk is, ahogyan a pécés is "mérhetetlen" a huszonsokféle platform miatt) -
LOL -
-
kojima forogna a sírjában :D -
te egy igazi játékos vagy! -
Left for Dead 3 CoD-módra. :-) -
Totya42 #56227 Az eddigi GC trailerekből ez volt a legkeményebb:
Én bírtam a CoD Zombit eddig. Na de ez már tényleg a legalja. A táncoló zombóc az epik benne
Hasselhoff a végén hogy odapirít
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.08.17. 11:15:04 -
Totya42 #56226 :D Hááát. Érdekes mindenesetre. Ebből még akármi is lehet :D -
És nem csak az idő a lényeges, mert ha megnézed a többi dolgot,hogy 1045 acsit szedtem ki egy év alatt ami 25000 gs-t ért.Tegyük hozzá ehhez azért elég sok idő kell!És nem ez az évem volt a legjobb,mert 2014 ben 44000 GS-t szedtem össze 
Vannak olyanok akik 5-6 év alatt SE hoznak össze ennyit... -
A Metal Gear Pácsinkóóók nem hoznak elég yen-t
-
ppista #56223 Így már oké, ha a bekapcsolt állapotot is hozzávesszük. -
SlickAdam #56222 mi a f... ez ???! -
Rosszul nem mér max azt is méri amikor csak bekapcsolt állapotban van a gép és nem vagyok ott....Nálam olyan nap NINCS,hogy a box nincs bekapcsolva...3-ra érek haza a melóból és azonnal ON és 10 ig fent vagyok tehát ez idő alatt biztosan megy a box. Hétvégén reggel 5 kor kelek és szintén 10 ig megy a box MINDIG!Most voltam 3 hét szabin ebből 1 hét nyaralás volt a többi napon 24/24 be ment a box nem azt mondom,hogy mindig ott voltam, de bár mikor leülök pár órát(5-6) nyomni majd egy óra medencézés,motorozás stb és megint 5-6 óra
... Ezért ez a napi átlag nem igazán fedi a valóságot...Mert ha azt nézem,hogy napi 9 óra 7x9=63 óra viszont ha úgy nézem,hogy hétvégén13-14-15 órát is lehet nyomni.Akkor mindjárt már csak 33 óra marad a munka napokra...És az simán ~6 óra per nappal teljesíthető gond nélkül...Sok nyilván,de valóban sokat is játszunk...Az átlaghoz képest főleg!!!
És valahonnan csak szedi ezt az adatot nem hasra ütésre teszi,mert vannak olyanok akiknek pár 100 órák vannak és ha megnézed TA.-n a játék statjaimat amibe a valós game play timek vannak bőségesen találsz több 100 órás órás időket és mivel rengeteg játékkal játszok így csak össze jön az az idő vagy nagyon megközelíti...
Ha ismernéd tyrantet akkor azt mondanád,hogy kevés is!:-D Ő munka,evés,fürdés és szerintem még sex közben is alszik,hogy játszani tudjon minden további percben!!!! -
-

-
Mi ez, hullagyalázás ? :D -
Totya42 #56217 -
ppista #56216 Biztos vagyok benne, hogy a Live is rosszul mér. Te napi átlagban kilenc órát játszol. Meló nyolc óra, alvás legyen hat. Marad egy órád a be és hazamenetelre, a szociális dolgok elvégzésére, vásárlásra, családra, barátokra, nyaralásra stb.? Közel lehetetlen.
És akkor ott van a másik skac aki közel tizenkét órát játszik a statisztikája alapján. Az nonszensz. Persze ha nincs meló, csak lóvé dögivel, úgy már valamivel hihetőbb a dolog. -
Totya42 #56215 -
Ja ja Raptort én is szerettem,csak az a box bekapcsolásakor elkezdte a mérést vagy,ha nyűgje volt nem mért,de fasza volt én is rengeteget néztem.
Viszont ha megnézed a képen statomat annyira nem kiemelkedő hiszen a barát átlag 1100 az átlagos 360 hoz képest is!!! így az én 3300 am lófasz.Sőt ahhoz képest,hogy te azt mondod keveset játszol és 700-1000 órákat is elérsz így is az átlag dupláját játszod!
Van(volt) a barátlistámon olyan akinek 4 azaz 4 játéka van!!!Azokat se játszotta végig....Összesen ha játszott 1 évbe 100 órát!!!Rendre bejött a partiba, ha új játékkal játszottunk érdeklődni....Ezzel nem is lenne baj,de rendre elkezdte osztani az észt,hogy ez azért szar mert szar,mert az a másik olyan de az is amúgy szar.
Mondom neki te figyú az egy dolog hogy ezzel nem játszottál még,de azzal a másikkal se akkor miből is gondolod ezeket??Hát,hogy látta videón meg képeken és van véleménye....VÉLEMÉNYE!!!Na az utolsónál eldurrant az agyam és úgy 10 percen keresztű küldtem el a büdös picsába.És a történet vége az lett,hogy szépen megkértük,hogy ballagjon ki anyukájához kérjen bocsánatot,hogy ekkora barom és törölte mindenki a barátlistáról.
Na de érted van 4 játéka,mi az anyára okoskodik?Ez a divat,hogy ezek a féleszű viszketekségi mániások okoskodnak aztán azt se tudják mi egy játék....Borzasztó... -
Sok köze van a PS topiknak hozzá... Amúgy nem teljes árú játék ( lehet örülni neki, hisz ez volt a gond a NMS esetében, tessék itt jól lesz beárazva ), és nem is csilliárdos AAA. Japán. Ha minden jól megy, a gameplay és a mechanika > csilli villi animáció. Amúgy nagy gond nincs vele, teljesen jó és szép. -
ReCore: Atyaisten, mi ez a 2005-ös mocap színvonal? :DDDDD -
:O -
4.0ba már lehet menteni akár 1 órás gameplayt is és 60 fpsel lehet már streamelni. -
bakker :((( imádom a statokat, anno a raptr-ból ki tudtam szedni a régi "eredményeim"...
a csúcs évem 2013 volt, 710 óráva (+a ps3as játékok, de azokat a raptr nem tudta mérni, a kretén sony miatt. persze ezer így se volt meg...)
-
-
-
"Titanfall 2 Tech Test #1 takes place Aug 19-21, #2 Aug 26-28 -- Info: http://getintel.co/2bvg2NM"
-
Totya42 #56205 Ez a kiadás azoknak van, akiknek még nincsen meg a Destiny. Akiknek megvan ők csak az új dlc-t a rise of iront veszik meg storeról. -
Mert 20* akarják eladni ugyanazt, azért. -
Totya42 #56203 Miért is? 60 dodóért kapsz kampányt rakat sztori küldetéssel. Az egészet játszatod kooperatívan is. PvE kihívásra vágyóknak ott vannak a Raidek. Fullos multiplayervan benne rakat játékmóddal. Tömve van a játék fegyverekkel és felszereléssel. Vannak játékok, ahol ennyiért csak egy sima multit kapsz 3-4 játékmóddal. -
TomStorm #56202 De nehéz ezt kivárni,még mindig 2 hónap