status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Rosszul nem mér max azt is méri amikor csak bekapcsolt állapotban van a gép és nem vagyok ott....Nálam olyan nap NINCS,hogy a box nincs bekapcsolva...3-ra érek haza a melóból és azonnal ON és 10 ig fent vagyok tehát ez idő alatt biztosan megy a box. Hétvégén reggel 5 kor kelek és szintén 10 ig megy a box MINDIG!Most voltam 3 hét szabin ebből 1 hét nyaralás volt a többi napon 24/24 be ment a box nem azt mondom,hogy mindig ott voltam, de bár mikor leülök pár órát(5-6) nyomni majd egy óra medencézés,motorozás stb és megint 5-6 óra
... Ezért ez a napi átlag nem igazán fedi a valóságot...Mert ha azt nézem,hogy napi 9 óra 7x9=63 óra viszont ha úgy nézem,hogy hétvégén13-14-15 órát is lehet nyomni.Akkor mindjárt már csak 33 óra marad a munka napokra...És az simán ~6 óra per nappal teljesíthető gond nélkül...Sok nyilván,de valóban sokat is játszunk...Az átlaghoz képest főleg!!!
És valahonnan csak szedi ezt az adatot nem hasra ütésre teszi,mert vannak olyanok akiknek pár 100 órák vannak és ha megnézed TA.-n a játék statjaimat amibe a valós game play timek vannak bőségesen találsz több 100 órás órás időket és mivel rengeteg játékkal játszok így csak össze jön az az idő vagy nagyon megközelíti...
Ha ismernéd tyrantet akkor azt mondanád,hogy kevés is!:-D Ő munka,evés,fürdés és szerintem még sex közben is alszik,hogy játszani tudjon minden további percben!!!!