status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Ja ja Raptort én is szerettem,csak az a box bekapcsolásakor elkezdte a mérést vagy,ha nyűgje volt nem mért,de fasza volt én is rengeteget néztem.

Viszont ha megnézed a képen statomat annyira nem kiemelkedő hiszen a barát átlag 1100 az átlagos 360 hoz képest is!!! így az én 3300 am lófasz.Sőt ahhoz képest,hogy te azt mondod keveset játszol és 700-1000 órákat is elérsz így is az átlag dupláját játszod!

Van(volt) a barátlistámon olyan akinek 4 azaz 4 játéka van!!!Azokat se játszotta végig....Összesen ha játszott 1 évbe 100 órát!!!Rendre bejött a partiba, ha új játékkal játszottunk érdeklődni....Ezzel nem is lenne baj,de rendre elkezdte osztani az észt,hogy ez azért szar mert szar,mert az a másik olyan de az is amúgy szar.
    Mondom neki te figyú az egy dolog hogy ezzel nem játszottál még,de azzal a másikkal se akkor miből is gondolod ezeket??Hát,hogy látta videón meg képeken és van véleménye....VÉLEMÉNYE!!!Na az utolsónál eldurrant az agyam és úgy 10 percen keresztű küldtem el a büdös picsába.És a történet vége az lett,hogy szépen megkértük,hogy ballagjon ki anyukájához kérjen bocsánatot,hogy ekkora barom és törölte mindenki a barátlistáról.
    Na de érted van 4 játéka,mi az anyára okoskodik?Ez a divat,hogy ezek a féleszű viszketekségi mániások okoskodnak aztán azt se tudják mi egy játék....Borzasztó...