121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
LBandi77 #62666 Az csak opcionális de jó móka,más irányba kell nenni. -
leszakadó hídnál -
LBandi77 #62664 Milyen ugrabugra?
-
Ment egy privi. -
najó DS3 dlc ezzel az ugrabugrával az elején már kibaszta a biztosítékot nálam. Megyek inkább TF -.- -
Evoluti0N #62661 Gondolt egyet és elkezdett működni a Netflix. -
Japán acc, ezer éve csináltam még ps3ra. -
egy "kicsit" jobban fut pron :)
-
hogyan?! :( -
durva hogy ahol nincs pro patch mint pl DS3nál teljesen kussol a gép -
Már töltődik :) -
Bandicoot #62655 No meggyütt.:)
Este teszt. A Hdmi-re kiváncsi leszek pont ugyan akkak a fing madzagnak tűnik mint amit a sima ps4-hez adnak. A hdmi 2-esek a melóban vagy 3-szor vastagabbak...
Rőhögnék ha 1.4 lenne...:)
-
Totya42 #62654 Váó. Eddig is bitang szép volt, de így meg aztán döbbenet. Meg is lesem. -
Nincs itt valaki, aki állvánnyal használja? Ha tudnám, hogy nem lesz tőle hangosabb vennék hozzá azt is, de tegnap csak úgy állítva tudtuk tesztelni. Úgy viszont sokkal hangosabb lett. -
Jobb lett volna, ha az az enyém, azon már ottvolt tegnap pár dolog a fiókomról :( -
ó igen
-
ppista #62650 A totális döbbenet lett úrrá a topikon. Erre aztán senki nem számított. :) -
SlickAdam #62649 tehat nem adod el a tegnap megvett kütyüt meg par napig. aiight-aiiight.:D
csacsi öreg moby :D -
-
Totya42 #62647 Azt is felhúzták? Akkor már telepítem is. -
Esélytelen. Én nekem a bf1 re 9órát ír pedig 100as digim van utp kábelel a gépre kötve, hogy biztosra menjek. :D -
Totya42 #62645
Mondtuk, hogy ez lesz.
Jó tesztelgetést.
-
rachetről is milyen képek vannak te atyaég :D -
Így lenne nekem ötösöm a lottón. -
Na, reggel még kicsit tesztelgettük a motyit, sajnos már csak fhd-ra volt lehetőség, de jobbakat is láttam már (inf. higherframerate, stb). Naszal előugrott belőlem a techieguy, megnézem én ezt alaposabban, folytatom a tesztelgetés, vettem egyet én is hirtelen felindulásból 

Nemtudom meddig lesz meg, játszani nemigen fogok vele, mer nagyon nincs mivel, de ez most mindegy :)
Este kezdhetem a letöltésgyötrelmet a szolgáltatáspokolból ismét. Hellyeah :( -
Ja és ez új demo, de japán only... -
-
szar minőségű gif, de a lényeget látni. És ez még nem is a végleges pro patch, mert ez a demo azt hiszem. Megjelenésre ilyesmi support lesz benne, de decemberben jön egy patch megint, amiben lesz unlocked framerate meg ki tudja még mi prora.
-
Kandur készülj. FFXV pro képek
Van AF!!44 FF XVnél ez duplán dob rajta
-
damn néztem pár dishonored 2 pros képet. Elég jól néz ki az is :y -
Javítani mindenképpen azzal lehetne, hogy több HP-t adnak az embereknek, vagy alacsonyabb sebzést a fegyvereknek. Az hozna némi mélységet a játékmenetbe.
A korábbi részekhez képest sajnos a map-ok is el vannak rontva. Az egész olyan, mint egy darab sajt, nem tudsz egy fix helyet tartani, mert nyolcfelől rohanhatnak (beleértve ugye azt is, hogy két emelet magasan a falon). Ezért ha nem összeszokott csapattal mész, ahol folyamatosan védenek, akkor nem tudsz semmit kezdeni azzal, hogy hátbalőnek. Érzetre a map-ok kicsik és túlzsúfoltak.
Míg pl. a BO3-ban a Combine vagy a Fringe, de sok más térkép esetén is volt két "végpont", amiket azért akár percekre is megszállt az egyik csapat, és próbálta a másik állását bevenni, itt ilyen nyomokban sincs. Csak mindenki összevissza rohangál, jobb esetben kettesével-hármasával, de valahogy inkább szerencse kérdésének érzem, hogy ki kerül a fegyverem elé. A K/D-m így teljesen hektikus, hullámzik össze-vissza, egyáltalán nem érzem, hogy a valós skilljeimet tükrözné, a térképek pedig olyan kicsik, hogy sokszor kb. 2-3 mp-re respawnolok a rohangászó ellenfelektől. Volt már többször, hogy azonnal haltam is szinte a respawn után.
Összefoglalva, az IW most nekem egy
- zseniális kampány
- nagyon szórakoztató zombis kooperatív mód
- rohadt szerencsétlen multi, ahol kisebb sebzésű fegyverekkel és nagyobb mapokkal lehetne menteni a helyzetet.
Ettől még fogom tolni az IW multit (játszhatunk együtt hétvégén valamikor) ha már megvettem, de ezzel nem hiszem, hogy huzamosan tudnék majd 3-5 órákat játszani, mint a BO3 és AW esetén, mert egyszerűen elfáradok max egy óra alatt a szédítő rohangászásba és abba, hogy felcsesz a game. Próbálok kilockolni képességeket és fegyvereket, hátha tudok egy nyerő build-et építeni, de most az előző részek TDM-jét valóságos felüdülésnek érzem. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.11. 10:16:20 -
Nem hiba ez. Direkt ilyen alacsony a ttk. "Azzal, hogy megvetted a játékot kijelentetted a fejlesztő felé, hogy erre tartasz igényt." Csúnyán szolva 
Túl nagy fegyver ROF , túl nagy a sebzés, alacsony reload. Fene tudja. :\
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.11. 10:11:40 -
Ahh... ezek után nincs kedvem belépni multiba sem :D
Láttam streamen amúgy, hogy csávó ilyen 52 | 3-as statokat tol R3K-val...esélye nem volt senkinek se :D ez így tényleg eléggé húzós... pedig nem tudom, BETA nem volt annyira gázos, csak nagyon toppon kellett lennnem hozzá, tényleg túlontúl pörgős... reméljük a fejlesztők fele azért ez eljut, és valamit kezdenek vele.. (bár nem tudom hogy lehetne ezt "javítani" ..) -
A fene. Utp kábel hiába. Nem tudok 3mb/sec nél többet kipaszírozni a psstore downloadbol... Egy év mire lejön bármi. hiába van 100/100as nete az embernek :D -
Nem untam meg az IW-t, hanem nagyon szomorú vagyok miatta.
Mivel sajnos a játékmenet abból áll, hogy lövök-hal, lő-halok, nem tudnak igazi tűzharcok kialakulni. Tegnap este játszottam néhány partit, de egyszerűen nem tudok elmerülni benne, olyan gyors.
Pár játék után betöltöttem az Advanced Warfare-t, a detroiti pályán kezdtem. Rámlőtt valaki, fedezékbe menekültem és fél percig lövöldöztünk egymásra a támadóval, mire lekaszáltam. És még a feleségem is azt mondta, hogy ég és föld a különbség, az AW-ben fogócskázni tudtam a támadóval, az IW olyan, mint egy pisztolypárbaj, azt leszámítva, hogy az esetek 60 %-ában hátbalőnek, ha nem szemből jön a támadó és meglő, akkor semmi esélyem nincs.
Így ez a gyors halál konkrétan MEGÖLI a multit, és ha ezt nem javítják ki, akkor hónapokon belül gyakorlatilag mindenki vissza fog menni BO3-ra, mert ennek így semmi értelme.
Hogy mást ne mondjak, a fegyverek tökéletesen feleslegesek. 10 tűzharcból 9-et az fog nyerni, akinek nagyobb a fegyvere tűzgyorsasága. Nagy, erős, lassú fegyvered van? Megeheted reggelire, hacsak nincsenek extrém skilljeid.
Az ugrabugra meg az agyamra megy, minden eddiginél hangsúlyosabb.
A kampány nagyon tetszik, de az a játék 5 %-a, a multiba menne a többszáz óra. Még adok neki esélyt, de egyre inkább azt érzem, hogy ha nem jelent volna meg idén a No Man's Sky, akkor ez a játék lenne a legrosszabb teljes áras vételem... -
9:20-tól látható, miért csendesebb.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.11. 08:28:03 -
Ez nem hiba. -
Attól függ. Milyen tv d van? -
Egyszer valaki linkelt egy egyéni tévé beállítást a játékgép opciónál, pls help -
ugyanúgy ,mivel egyiket se patchelték. W3 már nem fog kapni semmit, ezerrel dolgoznak a cyberpunkon