status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem untam meg az IW-t, hanem nagyon szomorú vagyok miatta.
Mivel sajnos a játékmenet abból áll, hogy lövök-hal, lő-halok, nem tudnak igazi tűzharcok kialakulni. Tegnap este játszottam néhány partit, de egyszerűen nem tudok elmerülni benne, olyan gyors.
Pár játék után betöltöttem az Advanced Warfare-t, a detroiti pályán kezdtem. Rámlőtt valaki, fedezékbe menekültem és fél percig lövöldöztünk egymásra a támadóval, mire lekaszáltam. És még a feleségem is azt mondta, hogy ég és föld a különbség, az AW-ben fogócskázni tudtam a támadóval, az IW olyan, mint egy pisztolypárbaj, azt leszámítva, hogy az esetek 60 %-ában hátbalőnek, ha nem szemből jön a támadó és meglő, akkor semmi esélyem nincs.
Így ez a gyors halál konkrétan MEGÖLI a multit, és ha ezt nem javítják ki, akkor hónapokon belül gyakorlatilag mindenki vissza fog menni BO3-ra, mert ennek így semmi értelme.
Hogy mást ne mondjak, a fegyverek tökéletesen feleslegesek. 10 tűzharcból 9-et az fog nyerni, akinek nagyobb a fegyvere tűzgyorsasága. Nagy, erős, lassú fegyvered van? Megeheted reggelire, hacsak nincsenek extrém skilljeid.
Az ugrabugra meg az agyamra megy, minden eddiginél hangsúlyosabb.
A kampány nagyon tetszik, de az a játék 5 %-a, a multiba menne a többszáz óra. Még adok neki esélyt, de egyre inkább azt érzem, hogy ha nem jelent volna meg idén a No Man's Sky, akkor ez a játék lenne a legrosszabb teljes áras vételem...