status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Javítani mindenképpen azzal lehetne, hogy több HP-t adnak az embereknek, vagy alacsonyabb sebzést a fegyvereknek. Az hozna némi mélységet a játékmenetbe.

A korábbi részekhez képest sajnos a map-ok is el vannak rontva. Az egész olyan, mint egy darab sajt, nem tudsz egy fix helyet tartani, mert nyolcfelől rohanhatnak (beleértve ugye azt is, hogy két emelet magasan a falon). Ezért ha nem összeszokott csapattal mész, ahol folyamatosan védenek, akkor nem tudsz semmit kezdeni azzal, hogy hátbalőnek. Érzetre a map-ok kicsik és túlzsúfoltak.

Míg pl. a BO3-ban a Combine vagy a Fringe, de sok más térkép esetén is volt két "végpont", amiket azért akár percekre is megszállt az egyik csapat, és próbálta a másik állását bevenni, itt ilyen nyomokban sincs. Csak mindenki összevissza rohangál, jobb esetben kettesével-hármasával, de valahogy inkább szerencse kérdésének érzem, hogy ki kerül a fegyverem elé. A K/D-m így teljesen hektikus, hullámzik össze-vissza, egyáltalán nem érzem, hogy a valós skilljeimet tükrözné, a térképek pedig olyan kicsik, hogy sokszor kb. 2-3 mp-re respawnolok a rohangászó ellenfelektől. Volt már többször, hogy azonnal haltam is szinte a respawn után.

Összefoglalva, az IW most nekem egy
    - zseniális kampány
    - nagyon szórakoztató zombis kooperatív mód
    - rohadt szerencsétlen multi, ahol kisebb sebzésű fegyverekkel és nagyobb mapokkal lehetne menteni a helyzetet.

Ettől még fogom tolni az IW multit (játszhatunk együtt hétvégén valamikor) ha már megvettem, de ezzel nem hiszem, hogy huzamosan tudnék majd 3-5 órákat játszani, mint a BO3 és AW esetén, mert egyszerűen elfáradok max egy óra alatt a szédítő rohangászásba és abba, hogy felcsesz a game. Próbálok kilockolni képességeket és fegyvereket, hátha tudok egy nyerő build-et építeni, de most az előző részek TDM-jét valóságos felüdülésnek érzem. :-)
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.11. 10:16:20