1756
  • wesker24
    Jah és persze a két mesterműt se hagyd ki a Resident Evil Bioterror és a Resident Evil Damnation na az még a filmnél is sokkal jobb volt !
  • kasa85
    Hmm nekem Alice jön be,de akit írtál ő is nagyon jó bőr.Lenne egy olyan barátnőm nem érdekelne zombi lenne mindenhol :D Azt a filmet láttam a régit meg az újat nagyon ott van :) Most megnézem a 28 nappal később filmet aztán a 28 héttel későbbet nagyon ott van hangulatban sokat át emeltek ezek a játékok.Nem véletlen nagyon ott van hangulatban :)
  • lalakov
    Milyen szintekre jutottál el a skill tree-ken?
  • wedge31
    Excalibur!! ezt azonnal meg is keresem, az arthur mondakör egyébként is az egyik kedvencem.
  • CalebJoe
    Van benne Én a Legenda is bővel, a szaladós zombik amikor állnak is lihegnek 200-as pulzus, akik éjjel jönnek és félnek a napfénytől (felbasztak sokat), na meg az órája aminek még a hangja is olyan amikor jelzi hogy lemegy a nap.

easter egg is van benne bőven

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.02.01. 21:29:42
  • Myselor
    én is a végére értem 22óra volt sok melléküldi kimaradt még de elégedett vagyok ,elértem amit akartam,azokat majd még folytatom nagyon tetszett a játék de a végére elég kemény lett,ahogy előttem szóló barátunk is mondta ennyit még faith sem ugrált,és eléggé fel is húzott a végéhez vezető útxd.de amúgy nagyon jó volt.a durability nagyon balanszolt nekem semmibajom vlee.és végig minden nagyon rendben volt :) sötétben szépen lehet fejlődni ,meg jókat menekülni xd majd kipróbáltam co-opban is :) biztos jó lesz^^
  • wesker24
    Ott van a még a Dawn of The Dead is (Holtak hajnala) :D
  • wesker24
    Ami a Resident Evil szériát illeti Ada Wong
  • Voltan
    Azért poén is akad benne :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Crane! miért üvöltöttél, meg káromkodtál az előbb?
    -Mert elémugrott egy nagydarab felpüffedt zombi és megpróbált savval leköpni!
    -Ja, akkor érthető
    :D:D:D:D
  • kasa85
    Na az a kedvencem :) Vírus,és zombi tök jó kombó,így játék előtt.Vagy négyszer láttam őket mai napig le köt.A 28 nappal,és 28 héttel később a legjobb.A mai napig ütnek :)
  • kill3r21
    Töltény azért lehetne több, pillanatok alatt előttem :D
  • wedge31
    Ez már igy volt a DI-nál is ott is a durability meg, hogy miért nem lehet azonnal 1000 löszerrel halomra löni a zombikat...
  • kill3r21
    MArha nehéz abbahagyni :)
  • hapi
    Ez egy meglepően jó játék lett!
    Nem értem a sok fintorgót például durability ügyben. teljesen jól eltalálták sztem. nekem mindig volt még a fegyverben legalább 1 javítás amikor már azért cseréltem mert volt sokkal jobb. a minimum 3 javítással és az upgrade lehetőséggel ,pontosan beleillesztették a játékmenetbe.
    A küldetések változatosak és ötletesek, és bár derp korban élünk ugye, mutatja a nyíl hogy hová fuss, néha mégis gondolkodnom kellett hogyan jutok oda :)
    Az optimalizáció tényleg nem a legjobb de a belbecs, megéri azt hogy kicsit lejjebb vegyük a grafikát hiszen a látvány úgy is gyönyörű.
    Ennyit rég nem játszottam FPS-el!
  • wesker24
    Ha már virusos film ajánlom figyelmedbe a Resident Evil 1-5 szériát !
  • kasa85
    Ja ja kell az adrealin :D Most ilyen vírusos filmeket nézek ami el pusztította a világot :) Emelem a hangulatot vele jobban át jön a játék atmoszférája :)
  • kill3r21
    Tudjátok nálam mi a hiba?
    A steam menü nem jön be, nem mutatja hogy adja az acsikat semmi, de közben meg méri az időt meg minden, mi lehet a gond?
  • kill3r21
    vagy skyrim
  • lalakov
    Olyat már nyitottam, de nem volt benne.

Ez a lockpick nagyon hasonlít a Fallout 3-ban lévőre, nem? Simán bele tudok törni a könnyűbe is egyet és sikerül elsőre kinyitnom a legnehezebbet is.
  • kill3r21
    a rendör buszok televannak....very hard lockpick de megéri
  • lalakov
    Na az a pisztoly kéne nekem egy mellékküldetéshez. Hmm, pedig azt hittem mindent átnézek, ez úgy tűnik kimaradt. Majd nyitva tartom még jobban a szemem. Köszönöm. :)
  • wedge31
    A rendörkocsikban majdnem mindig van shotgun löszer sőt az egyikben pisztolyt is találtam, az más kérdés, hogy egyáltalán nem szoktam lövöldözni...
  • lalakov
    21 óra és még sehol nem járok(torony mászós főküldi).

kill3r21: Első éjszakánál jársz és találtál már csomó lőszert? :o Én még egy darabot nem láttam.
  • wedge31
    Pörögtél az biztos mert én a felénél tartok kb ennyi idö alatt.
  • CalebJoe
    Na a végére értem durván 15 óra volt, maradt még egy jó pár mellékküldetés de azt majd később, elég volt belőle egy kis időre.
    A végre felé azért fel lehet kötni a gatyát mert nehéz lesz, ennyit még Faith se ugrált/mászott az biztos.
  • Gary
    Nem, még koránt sem, legalábbis, remélem! :Đ
    A mellékküldetések között is akadnak elég jók! De miért mindig éjszaka akarnak kizavarni?! :Đ
  • wedge31
    Éjszaka van haszna mindkettönek.
  • STREEX
    A light trap és az uv lámpa mire használhatóak?
  • kill3r21
    Nekem most jött el az első éjjel, hát ez így nagyon adja :D
    Lehetne már valami fegyver is, egy csomó lőszert találtam már :D
  • darkSectorxxx #447
    Ez ha volt már akkor sorry. :D

• Myselor
    igen én is épp éjszaka csináltam azt a részt hát majd meghaltam,úgy megijedtem és rohantam egy kört a folyosón majd agyon lőttem xd
  • lalakov
    Éjszaka alszom. :)) Köszönöm. :)
  • wedge31
    Van egy-két használható, föleg éjszaka, akkor minden segitség jól jön.
  • lalakov
    Érdemes növényeket gyűjteni? Használható löttyök jönnek ki belőlük? DI-ben nem szerettem eme kiegészítőket, túl rövid ideig hatottak.
  • scomcomputers
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én azon ugrottam nagyot mikor....lassan lopakodsz a folyosón,közben gyereksírás,belépsz az egyik szobába és fel-alá rohangál a zombikisgyerek, na ekkor majd fellöktem az asztalt....
  • Darkyf
    http://www.mediafire.com/download/mb8hfi4hjmdjxij/Dying+Light+Manager.zip

Ezzel a progival rendbe lehet rakni a grafot :)
  • Darkyf
    Hali!

Lehet valamit kezdeni ezzel a "szín szétváló" effektel? Szabályosan bassza a szemem..... (arra gondolok , hogy pl amikor nézel egy fát, látod mind a 3 színt ami alkotja kicsit elcsúszva egymástól)

Ezen tökéletesen látszik miről beszélek :)

Utoljára szerkesztette: Darkyf, 2015.02.01. 13:32:25
  • Myselor
    akkor azért volt annyira ismerős.amúgy gondolkodtam ezen ,hát akkor jó gondolat volt :)) nagyon bírom
  • lalakov
    Ez már a végjáték?
  • CalebJoe
    ja ő volt Ezio hangja is