1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#984 3napos reg - micsoda troll ;) -
#983 Összes konzolos topikba beírt vmi provokatívat. PS4 topikba, hogy az a szar, nem kell törődni vele. -
Tyrant01 #982 Ezt miből szűrted le?
Akkor most adhatom el a ONE-t? -
#981 PS4 szarrá veri az XBOX ONEt -
Svlad Cjelli #980 Koszonom szepen!!!! -
#979 amugy updatet akarki felteheti a kontrollerre ;) semmi hatranyt nemjelent ha nincs adaptered, legalabb frisebb lessz a fw benne ;) -
#978 Miutan updateoltad ez ezzel az adapterrel radugsz egy fulest, hallani fogod a jatekot es a chat -ot is egyszerre, van rajta 2 gomb (baloldali 2) amivel kulon allithatod hogy a hangeroszabajzo a chatra vagya jatekra vonatkozzon-e -
Svlad Cjelli #977 Bocs, tudom, hulye vagyok ehhez, de nem ertem.
Tehat nekem van olyan adapterem. Ha megcsinalom a lentebb leirtakat, akkor at tudom rakni az egesz hangot a fullhalgatoba?
Vagy meg mindig csak a chat fog mukodni?
(bocsi meg1x, lassu ma az agyam) -
#976 bad company 2 idejeben szomszedok ugy hivtak "aki arabul/ruszkiul kiabal" bc2 ben ment az arab uvoltes + fullhangeron toltam LMG-vel WAR TAPES beallitasokkal ejjel/nappal ;) (imadtam, hogy nem angolul ment a duma hanem annak a frakcionak a nyelven akivel eppen voltam)
amugy tegnap vettem eszre... xbox volume up -ra ugye hangosit a gep... ;) most vettem eszre hogy nem a gep hangositott, hanem tekerte fel az erositon a hangerot ;) nemistudtam, ez ilyenre is kepes ;) gondolom a hdmi csatin keresztul lehet ilyesmit csinalni -
Tyrant01 #975 "amugy egy gamma ugy az igazi ha bombol a 5+1 100 watt ;)"
Ezt meséld el az asszonynak is, amikor este 9 után nyomjuk a titanfall-t :-D
-
#974 Ha ilyened van es nem kevered, akkor updatelned kell a kobntroller firmwarejat!!!
amugy egy gamma ugy az igazi ha bombol a 5+1 100 watt ;)
Update your Xbox One Controller to use the Stereo Headset Adapter -
Svlad Cjelli #973 De ilyen volt hozza, viszont nem jott ki hang belole, csak chat-re lehetett hasznalni :(
Azt hiszem, ha veszek egy atalakitot, akkor ki tudom vezetni a Xbox-bol az atalakitoba es onnan a headsetbe :) -
#972 Hát igen az nem az igazi. Nekem a TV-ből jön a hang a fülsebe és a controllerből a chat. Kis forrasztgatás volt az egész.
De ez rajtad nem segít. :( -
Tyrant01 #971 Kell hozzá egy ilyen:
-
Svlad Cjelli #970 Sziasztok,
Az lenne a kerdesem, hogy van e mod arra, hogy a Xbox One-bol kivezetni a hangot fullhalggatoba?
Mert sajnos monitoron jatszom, es a monitoron nincs hang kimenet. A PS4-nel csak be kell dugnu a kontrollebe, de az Xbox-nal nem jon ki hang, csak chat-re jo.
-
#969 -
bacaelit #968 Hát én MW2 & Mw3 félét vártam. Nekem ez első látásra hatalmas csalódásnak tűnik, gondolom a multija is hasonló lesz! -
#967 "Idő előtt" Jóféle marketing ez nem idő előtti cucc....
Megnézik ,hogy fogadja a nép.
Én jól és epekedve várom! -
Netmániás #966 Idő előtt kikerült az új trailer ! (ami X-Box One-on fut)
-
#965 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - már nem exkluzívak a DLC-k
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában. -
Zozo76 #964 eleve tomoritve ment, majd ha hozzanyulsz az upload studioval akkor megint tomorites. dehogy az onedrive-ra feltoltve miert van ujra tomorites az mar erdekes, mert egyebkent miert romlana? csak az ujratomorites miatt romolhat... -
#963 drv nél még minden fasza volt.Aztán jött az uploadstudio és már romlott a minőség,majd ment one drivre és még romlott.Majd lementés PC re és töltés youtubera.Csoda hogy látszik valami.... -
#962 Pontosan ennyi se több se kevesebb... -
#961 a többihez képest írtam!
-
Zozo76 #960 szerintem kar ezzel kinlodni, ez a funkcio arra jo hogy ha valahol elakadsz vagy valamit nem tudsz akkor azt a reszt lemented es forumba mondjuk be tudod mutatni hogy ott akadtal el. vegigjatszasokhoz ugyis keves az az 5 perc amit rogzit, akkor meg nem teljesen mindegy milyen minosegben rogzit? -
Zozo76 #959 muhahaha -
#958 Hat az ujat meg nem probaltam, de nekem minden DR3 videom hott maszatos volt ;)(vagy mas elkepzelesunk van a "nagyon jo" -rol ;)
-
#957 Amúgy érdekes a dolog,mert itt a trials azon nagyon jó a minőség tömörítés ide vagy oda...Viszont titanfall nál még mindig kicsit sántít a dolog.
De a régi rendszerrel pl pegle2,DR3 nál nagyon jó videokat csináltam ott nem volt ez a moslék kockásodás.Ellenben ryse,forza 5 már nem annyira jó volt.Nem értem mi befolyásolja a tömörítést.Vagy is azt észrevettem,hogy minél nagyobb volt a videó mérete annál szarabb lett. -
#956 -
#955 youtube appba bejelentkezel es feltoltod ;) a felho ikonnal ;) az elso kocka kivalasztasaval, sokkal gyorsabb mint a onedrive -os szenvedes -
csicskakapitany #954 "ez meg ugyan az csak a dvr mentés után közvetlenül YT appal feltöltve!"
Le tudnád írni nekem légyszíves lépésről-lépésre hogy ezt hogy is kell? -
#953 Na itt egy példa!!
ez dvr el mentve és upload studioval szerkesztve és onedrivere feltöltve!
trials
ez meg ugyan az csak a dvr mentés után közvetlenül YT appal feltöltve!
Tehát a vedeó ugyan az csak kihagyva onedrive meg upload studio!!
-
#952 ne nezz mar madarnak lecci, persze hogy one drivere mentjuk (mivel mar reg nem skydrivenek hivjak) -
Zozo76 #951 nem a youtube rontja le? vagy hova mentettetek? gondolom nativan valami usb hattertarra nem lehet (meg) menteni. vagy lehet a skydrive-ra is menteni? mert oda tenyleg az xbox alltal tomoritett video kerul. -
#950 Reprodukaltam egy videomat, valoban jobb egy kicsit de megmindig agyon van tomoritve es majdhogynem teljesen elvezhetetlen -
#949 Konkrétan előtte moslék volt a betűket nem lehetett elolvasni...Arról a 16x16 os kocka sakk tábla kinézetről nem is beszélve...
Most viszont legalább viszonylag élvezhető a dolog. Nyilván nem 1 capture cardal felvett dolog,de nem is ez a lényege.Arra ott van pontosan a CC...
-
#948 előtte!!
utána!!
Most mind a 3 videó közvetlenül boxrol YT appal lett feltöltve!.
Ha még mindig nem látod a javulást szívesen teszek fel más játékokból is... -
#947 talan, ha ugyanazt a jatekot mutatnad meg hiteles is lehetne ;) enis ujracsinalom egyik regi videomat es meglatjuk ;) -
#946 előtte!
utánna!
Ha nem látsz javulást akkor neked kell,de rendes szemüveg...
A régi dvr nél konkrétan tenyérnyi kockákat lehetett látni itt meg nem tehát van javulás az,hogy ez a Te mércédet még nem üti meg az meg már 1 más perspektíva...De a lényegi,hogy van javulás....
Ha gondolod rakok be pár uploadon lévő videómat méricskélésre... -
#945 rozsaszin szemuvegen at nezve ? :) eleg sok videot csinaltam eddig, van osszehasonlitasi alapom : ugyanolyan